Έχει μπροστινούς και πισινούς;
Ή γενική είσοδο τόσο;
Και μας φαινόντουσταν πολλά τα 45 της Σαλόνικας :-k
Τουλάχιστον να παίξουν το …
σταμάτα αντίχριστε!!!
έιχε έναν διαχωρισμό καθιστοί/όρθιοι με ένα 5 ευρω πιο ακριβά τα καθίμενων. τώρα δε ξέρω τι σημαίνει αυτό!!
Να σε δω καθιστό να παρακολουθείς Manowar και τι στον κόσμο!!!
Να σηκωθείς στο encore να χειροκροτήσεις τουλάχιστον, μη σε περάσουν και για φλούφλη :lol::lol:
ανάλογα, αν δεν είναι κατι δυνατό θα χειροκροτήσω καθιστός
ΜΤV διαγωνισμός το 1994 με βραβείο για τον νικητή το ταξίδι στην Αθήνα για να τους δει.
https://www.youtube.com/watch?v=LbSICzS-uD8&feature=plcp
Αρχηγός στα ¨νιάτα¨ του! Μεγάλες μορφές.
achilles live γαμώ την ηλικία μου μέσα
Aυτο το δολοφονικο “προσεχε μη πεις καμια μαλακια μικρε” βλεμμα που ριχνει ο Αρχηγος στον Ερικο καθε φορα που μιλαει ειναι ολα τα λεφτα :lol:
Με το τσακίρικο το μάτι.
Anyway, οι αδικίες ήταν φανερές τότε.
Έπαιξαν Valhalla εκεί και στο Αγκάθι ΟΧΙ!!!
Και το Blood of My Enemies Παρασκευή (ίσως και Κυριακή). Εμείς του Σαββάτου πάθαμε ψυχολογικό…
μια μέρα γαμώ:!:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΞΑΝ ΤΟ MOUNTAINS:!:
ψόφα :blow:
θα ακουστεί κάπως γκέι μάλλον αλλά βούρκωσα ,ειλικρινά :-s
μόνο οι άντρες κλαίνε ρε
το 2007 ήμουν κλαμμένος 2 ώρες
η αντίδραση μου όταν άκουσα την πρώτη νότα πρέπει να ήταν πιο γραφική κι από το καρδίτσα-καρδίτσα του έβερτ. είχαν γυρίσει και με κοίταζαν καμια 30αρια άτομα που ήταν τριγύρω, σε φάση τι έπαθε ο τρελλός. κλάμα και μόνο. ότι και να πω είναι λίγο,δεν εκφράζονται τα συναισθήματα.απλά όταν ακούς το mountains live,νιώθεις για λίγο πιο δυνατός και πιο αγνός, μακριά από την σαπίλα της ανθρώπινης ύπαρξης έτσι όπως έχει καταντήσει.
α, μέσα σε όλα παίξαν και outlaw να ξέρεις
Το 2007 κοντέψανε να πάρουν τα ζουμιά και μας που είμαστε ταγμένοι αλλού ναπουμε.
είναι πραγματικά απίστευτο πάντως πως το λέει ο έρικ στα 58 του. ο άνθρωπος είναι απλησίαστος,απλά.
Μαλάκα δε ξέρεις πως χάρηκα όταν είδα ότι το παίζουν και επιτέλους θα το άκουγες! Με το ζόρι κρατιόμουν να μη στο πω
εκεινη τη μερα,με το που μπηκε το gloves of metal και ενω ξεραμε απο πριν τι θα παιξουν,χαθηκε η μπαλα.εχασα καθε επαφη με το περιβαλλον για την επομενη μια ωρα.και μολις μπηκε το march for revenge,που δεν το περιμεναμε,ε ενταξει.εκσταση.μια ευχαριστη ζαλαδα.
Για 7 λεπτα και 40 δευτερολεπτα βρισκοσουν στον παραδεισο!!!
απαναγιαμουσωσε