Παναγιώτη είσαι δηλαδή σε φάση anarchy in the UK και τα σχετικά :p…ποια κασέτα λες? Metal_Laws, ελπίζω όχι δημοσίως :lol:
:lol: :lol: :lol: Μαλάκα με το που είδα τη μούρη του Tate να μπαίνει στην εικόνα έφυγαν ποντίκια πληκτρολόγια, βιβλία έκθεσης, παραλίγο και κάτι CD που είχα αφήσει στο γραφείο…γάμησέ τα…
Panos Stargazer, you took this poem to a whole fucking new level! Ωραιος ρε!
γιατί εμείς τα έχουμε, τα δείχνουμε και τα κοιτάμε κιόλας:!:
:lol::lol::lol:
floyd αναφορές μέχρι και σε συναυλία μάνοβαρ ρε πούστη μου!! πόσο μπροστά αυτή η μπάντα?!
[SPOILER][/SPOILER]
o διακριτικος χοντρουλης πανω δεξια ολα τα λεφτα
:lol::lol::lol:
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααντε γεια σε όλους τους haters…
Επική φάση πριν που διάβαζα, είχα βάλει το “Hail To England” και έτσι όπως έγραφα με το ένα χέρι κάτι στην έκθεση, μπαίνει το “Kill With Power”, και με το άλλο χέρι πάω να ανακατέψω τον φραπέ και ασυναίσθητα το χέρι πήγαινε με το ρυθμό του ριφφ. Και μπαίνει η μάνα μου μέσα να αφήσει κάτι σιδερωμένα ρούχα και άρχισε τα τι έχεις και τι έπαθες και “Πάνο είσαι καλά” και μετά γέλαγα για κάνα μισάωρο…HAIL
το βάζω εδώ, δεν βαριέσαι…
φίλος πουλάει το άγιο δισκοπότηρο του Μανογουορικού συλλεκτισμού
Into Glory Ride Picture LP
όποιος ενδιαφέρεται πμ να τον παραπέμψω
Έχεις ΠΜ:lol:
τα πμ έχουν προωθηθεί και περιμένω απάντηση
Ναι ! :roll:
θεός ο δημοσιογράφος :lol:
14/12 κυκλοφορει το βινυλιο με τιμη 17 ευρω πιο πανω, δηλαδη 44 ευρω!!! [-X
Μεγάλη μορφή! Έχω γελάσει πολύ μαζί του όποτε εμφανίζεται στα dvd. Και μεγάλος φαν!
Panos_Stargazer φοβερο το ποιημα σου,πεθανα στο γελιο…:lol::lol::lol:
Elric ειναι σε φορμα η μπαντα, ε? Γουσταρω… Υπαρχουν φημες για Αθηνα καπου μεσα στο Δεκεμβριο, εχουμε κανενα νεοτερο για το ποσο εγκυρες ειναι?
Σοβαρα;;;Που το ακουσες αυτο;;;
Νομιζω οτι καποια στιγμη ειχε αναφερθει και εδω αν δεν κανω λαθος. Αλλα το ακουσα και απο εναν φιλο, εγκυρη πηγη που ηταν μαλιστα πολυ σιγουρος…
-
Που είσαι εσύ ,ζεις???
-
Μπα, παπάρια για εδώ!