dude
November 27, 2012, 9:53pm
τι είναι τα firts days???
Astaldo
November 27, 2012, 9:55pm
τυπογραφικό λάθος του first
Elric83
November 27, 2012, 9:55pm
ήθελα να γράψω [B]flirts[/B] days, είναι οι μέρες που εμείς οι true manowarriors την πέφτουμε σε γκόμενες, αλλά μου έφυγε το[B] l [/B]:!:
St3ven
November 27, 2012, 10:01pm
Θα με πείτε και εμενα τι έγινε το 99;
Το συνεχιζω απο το θρεντ για την συναυλια WASP
dude
November 27, 2012, 10:02pm
πω μλκ, έχω χαζέψει τόσο που δε μου πέρασε καν από το μυαλό… ό,τι να ναι είμαι :lol:
Elric83
November 27, 2012, 10:02pm
απλά δεν υπήρχε αρκετό ρεύμα για να μας αντέξει 8)
Elric83
November 27, 2012, 10:03pm
καλά σοβαρά το ρώταγες??? :lol::lol::lol::lol:
dude
November 27, 2012, 10:13pm
ναι, άστα… άκουγα τσάμπιονζ ητέρναλ πριν, καταλαβαίνεις…
Elric83
November 27, 2012, 10:19pm
σου πήγε νααααααα από την ατμόσφαιρα έτσι???
dude
November 27, 2012, 10:32pm
άστα, τα χω κάνει πάνω μου… ούτε νάζγκουλ να με κυνηγούσε… :lol:
METAL_LAWS:
Ελα???
Πειτε ρε μαλακες και τιποτα σοβαρο γαμω την εκπερματωση του Οντιν.
dude
November 27, 2012, 10:49pm
σου μπήκε στο μάτι και δεν βλέπεις?
parask77
November 27, 2012, 10:53pm
Astaldo:
Δεν πληρώθηκαν ποτέ τη συναυλία στο March Metal Day. Γι’ αυτό και η ακύρωση (που δόξα στον Odin τελικά δεν ίσχυσε) 2 μέρες πριν το live. Την ημέρα της συναυλίας που ήταν να πάρουν τα λεφτά τους, πάλι δεν τα πήραν και αποφάσισαν να μη παίξουν. Μάλιστα είχαν ήδη μπει στο βανάκι για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο. Και γι’ αυτό αν θυμάστε οι Rhapsody παίξανε γύρω στο 2ωρο. Και την ώρα που ήταν στο βανάκι λένε στον οδηγό (είναι φίλος μου και γι’ αυτό ξέρω τι παίχτηκε) γύρνα θα πάμε να παίξουμε για τους οπαδούς μας και μόνο.
Αλλά για τη συναυλία δεν πήραν ποτέ τα φράγκα τους. Τουλάχιστον έτσι μου είπε άτομο που δουλεύει στη μπάντα εδώ και κοντά 20 χρόνια
Είμαι λίγο δύσπιστος αλλά με συμφέρει να έγιναν έτσι (σαν οπαδό).
Astaldo
November 27, 2012, 10:57pm
Έτσι μου έχει πει αυτός ο φίλος μου που δουλεύει στη μπάντα και ήταν αυτός που οδηγούσε το βανάκι. Τώρα από 'κει και πέρα δεν γνωρίζω κάτι άλλο!
Astaldo:
Δεν πληρώθηκαν ποτέ τη συναυλία στο March Metal Day. Γι’ αυτό και η ακύρωση (που δόξα στον Odin τελικά δεν ίσχυσε) 2 μέρες πριν το live. Την ημέρα της συναυλίας που ήταν να πάρουν τα λεφτά τους, πάλι δεν τα πήραν και αποφάσισαν να μη παίξουν. Μάλιστα είχαν ήδη μπει στο βανάκι για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο. Και γι’ αυτό αν θυμάστε οι Rhapsody παίξανε γύρω στο 2ωρο. Και την ώρα που ήταν στο βανάκι λένε στον οδηγό (είναι φίλος μου και γι’ αυτό ξέρω τι παίχτηκε) γύρνα θα πάμε να παίξουμε για τους οπαδούς μας και μόνο.
Αλλά για τη συναυλία δεν πήραν ποτέ τα φράγκα τους. Τουλάχιστον έτσι μου είπε άτομο που δουλεύει στη μπάντα εδώ και κοντά 20 χρόνια
Ρισπεκτ άμα έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά, πιστεύετε ότι αν είχε γίνει αυτό, ο ντεμαγιος δε θα το είχε αναφέρει στο λόγο του??? Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε… Εκτός κ αν το έκανε, δεν ήμουν εκεί για να ξέρω…
Astaldo:
Respect…αν βέβαια τα πράγματα έγιναν έτσι. Και για να είμαι ειλικρινής, τους έχω άνετα ικανούς να κάνουν κάτι τέτοιο δηλ. να παίξουν τζάμπα για τους φανς. Ίσως βέβαια να 'χω πλάσει μια “ρομαντική” εικόνα στο μυαλό μου για τους Manowar, αλλά αν συνυπολογίσει κανείς ότι τουλάχιστον ο Eric & o Karl δεν ζουν μόνο από τη μουσική (για τον μακαρίτη τον Scott και τον αρχηγό δεν ξέρω), μου φαίνεται αρκετά πιθανή αυτή η περίπτωση!!!
Hail όπως και να 'χει. Τιμής ένεκεν μπήκε Blood Of My Enemies, μετά Mountains και μετά νάνι!!!
parask77
November 28, 2012, 10:24am
Απλά ελπίζω την πληροφορία να μην την έδωσε ο Immortal…