Manowar

Εντάξει, περιττεύει να πω ότι η ανακοίνωση αυτή με έκανε να κοιτάξω αρχικά ασυναίσθητα το ημερολόγιο μη τυχόν και είναι πρωταπριλιά! Όταν βεβαιώθηκα ότι απέχουμε από την ημερομηνία αυτή, μπήκα και στο site των Βασιλέων για να αποκλείσω την πιθανότητα φάρσας από κάποιον κακεντρεχή, από αυτούς που λυμαίνονται το Διαδίκτυο!

Η δυσπιστία μου εκπορεύτηκε μάλλον δικαιολογημένα με βάση την παρεχόμενη πληροφορία. Κι αν το να κλείνεις και να ανακοινώνεις περιοδεία για το 2025 όταν τα δύο βασικά μέλη των Manowar θα έχουν υπερβεί τα 70 έτη ηλικίας, ίσως να μην είναι τόσο παράδοξο όταν μιλάμε για τους συγκεκριμένους, το να παίξουν εναλλάξ και εξ ολοκλήρου στην περιοδεία αυτή δύο από τα album που υποεκπροσωπούνται τα τελευταία πολλά χρόνια στις συναυλίες τους, όσο να ’ναι προκαλεί μια κάποια έκπληξη – θετική οπωσδήποτε!

Αυτό που δεν προκαλεί κανένα ευχάριστο συναίσθημα είναι ότι τα εν λόγω live προγραμματίστηκαν να λάβουν χώρα αποκλειστικά (13/14 βραδιές) στη Γερμανία. Στην πράξη λοιπόν και προς μεγάλη απογοήτευση πολλών εξ ημών, αποδεικνύεται ότι οι κατά καιρούς από σκηνής δηλώσεις του Αρχηγού περί των Ελλήνων “καλύτερων και πιο πιστών οπαδών των Manowar” ήταν ένα άνευ νοήματος cliché, κι ότι σε αυτή την περίπτωση το “fuck you” (ή μάλλον, fick dich!) προς τους false οπαδούς αφορά όλους πλην των γερμαναράδων!
Λοιπον, ποιος είναι ο false one τώρα Joey, που πήγαν τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”;

3 Likes

sugar grand-daddism!

μάλλον ο παίκτης κλείνει Γερμανία για να έχει κάποια dates και μετά και αλλού. Νομίζω θα επεκταθεί. Ειδάλλως μας βλέπω εκεί χειμωνιάτικα με γούνινα εσώρουχα (για αυτό το κάνει μάλλον).

Συγκλονιστικός επίλογος, dearest @Ian_Metalhead ! σε κάνω εικόνα στο podium της έδρας, στα πλαίσια ενός δικαστικού δράματος, ενώ ο Αρχηγός στέκεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου… έχει καιρό να μετανοήσει…

to err is human, to correct is… fabulous!

3 Likes

Άφες αυτοίς, ω τρισμέγιστε ΑΡΧΗΓΕ!

2 Likes

Φήμες που συσχετίζουν την απότομη φυγή Στέφανου στις ΗΠΑ με την χρονική συγκυρία που ο Αρχηγός ρίχνει τριπλή ανακοίνωση για νέο άλμπουμ - επανηχογράφηση Sign of the Hammer - περιοδεία 2025 ελέγχονται ως αναληθείς. Οι επαφές μου στην Νέα Υόρκη αναφέρουν έντονη κινητικότητα. Είναι τυχαίο που ο τωρινός δήμαρχος της Νές Υόρκης λέγεται Eric Adams? Αληθεύει η διαρροή της Σούπερ Κατερίνας Καινούργιου ότι σφόδρα ενοχλημένος, ο Tyler ψάχνει το μαιηλ του ross-the-boss? Σχετίζεται με το εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας για επερχόμενο πυρηνικό αρμαγγεδόνα? (the 2025 tour?)? Αποτελεί το νέο aluminum neck piccolo bass του Αρχηγού Όπλο Μαζικής Καταστροφής?

Όλες οι ειδήσεις στο thread “Manowar” του ροκιν.
(ανεβάζουμε visibility-readability χωρίς αυταπάτες)

9 Likes

Πιστευω θα παιξουν και αλλου. Αν οχι θα προσπαθησω να παω εστω σε μια του Sign of the Hammer. Για το Mountains Κ μονο

3 Likes

Άντε τώρα να παντρέψουμε ημερομηνίες, μπας και…

1 Like

νομίζω είναι βέβαιο

ακόμα παραμιλάω από το σετ του 2007
οταν ακουσα back to back τα 2 αγαπημενα μου
mountains - secret of steel

5 Likes

Κ μενα η αγαπημενη μου συναυλια κ τα δυο πιο αγαπημενα μου τραγουδια. Να ναι καλα αυτοι οι τιτανες τσεπης που με αυτα τα κομματια υφαναν μαγεια που διαλυει την πραγματικοτητα

6 Likes

epic nostalgia as the perfect escapism

2 Likes

ε απο περιέργεια το προτζεκτ με σάκιιις κτλ, πήγε κουβά (και αυτό) οπώς και τα άλλα, που κάνανε με κατι εξωτερικούς συγγραφείς ?

Σαν κλασικός γερομπισμπίκης, όπου σταθώ κ όπου βρεθώ πλεόν σε μεταλοπαρέα, αυτό το λαιβ αναπολώ,…

2 Likes

Δεν τους ειδα Αθηνα τοτε! Λογω δουλειας ημανε Γερμανια και ετσι τους ειδαμε στην Νυρεμβεργη… 30 Μαρτιου 2007 αν δεν κανω λαθος… στο encore επαιξαν εξτρα το μισο Gods of War με drakkar on stage που στο τελος του βαλαν και μια φωτια (Ηλια Ριχτο). Αδιανοητα σκηνικα σκασαμε χωρις εισητηρια με τον αδερφο μου, ο ταριφας απο το σταθμο ειχε βαλει τερμα Metal Warriors και καναμε headbanging/singalong ολοι μαζι στο ταξι ενω περνουσαν αμαξια με σημαιες και κορναραν ολοι (της πανηγυρτζους). Εισητηρια απεξω μισοτιμης στη ζουλα (εδινα και διπλασια αλλα επεσα σε καλο ανθρωπακι), με διαβατηρια μπλουζες δωρεαν, ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει σε λαηβ εβερ. Τριτο τραγουδι Gloves of metal και εκει χαθηκε η μπαλα οριστικα.
Παρολα αυτα η κορυφαια “στιγμη” σε λαηβ Αρχηγου ηταν Θεσσ το '11, στο Thor εχουμε γινει μπουρλοτο και καπου εκει ειδα να ιπταται-στροφιλιζεται ενα παιδι, με πλαστικο ποτηρι μπυρας. Η μπυρα παρεμεινε στο ποτηρι ενω γελουσε αδιακοπα στροβιλιζομενος εν μεσω μιας - ασφαλως - ΤΡΟΜΠΟΝΟΒΕΝΤΟΥΖΑΤΗΣ ΜΕΘΕΞΗΣ. Θα πετουσα και εγω αλλα με εσωσε ο στοιβαρος Τραμπακουλας με τον οποιον δοξαζαμε τα σονγκια του Thunder in the sky.
Ah the memories.

21 Likes

Εκεινες οι συναυλιες στην Θεσσαλονικη ηταν πολυ τιμιες. Και για μενα το highlight ηταν το Thor

2 Likes

40 χρόνια Hail to England.

15 Likes

Όλα έτοιμα…
Πόσες μέρες μένουν μέχρι το Φεβρουάριο;;;

1 Like
3 Likes

Ποιος ξέρει τι να αφορούν τα “exciting news”… μήπως κάποια επανηχογράφηση δίσκου από τα glorious 80s; Κάποια καινούρια επετειακή περιοδεία ίσως ή επέκταση αυτής που είναι ήδη προγραμματισμένη για το επόμενο έτος; Ή το ανέβασμα μιας θεατρικής μουσικής παράστασης σε μεσαιωνικό κάστρο, δίγλωσσης στα ελληνικά και τα γερμανικά προς τιμήν των δύο χωρών που στήριξαν και στηρίζουν διαχρονικά τους Manowar; Για να δούμε!

5 Likes

Μπορεί να είναι γκεστ στους oasis, ως γνωστόν όποιος δεν συγκινείται με το gates of valhalla δεν έχει ψυχή.

2 Likes

Η περιοδεία θα πάει τουλάχιστον μέχρι Ιούνιο (Εσθονία), ποντάρω all in για release

3 Likes

Δύο μέρες Release, εκτός και αν παίξουν support στους εαυτούς τους. Ένα δίσκο τη φορά.

Έχω καβατζώσει Φλεβάρη στην Αλεμάνια, ούτως ή άλλως…

3 Likes