Manowar

Ναι καλά όλα αυτά, αλλά το Heart Of Steel έχει αγγίξει βαθιά τόσο πολύ κόσμο όσο ελάχιστα μέταλ τραγούδια. Μετρημένα στα δάχτυλα των 2 χεριών.

Όχι ότι με πειράζει να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, μια επισήμανση κάνω.

Θα συμφωνισω αλλα προς τι το ποστ σου? :-k

Βασικά δεν ξέρω… Έτσι το 'γραψα :oops:

Bασικά Μήτσο οι Manowar δεν είναι τώρα μουσικοί, παλιά ήταν. Τώρα είναι ένα ευτελές υποκατάστατο του παλιού τους “μεγαλείου”, και το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν χάλια δίσκους και 150 live cds και dvds για να ξηλώνονται οι οπαδοί τους. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν μισώ τους Manowar, γιατί να τους μισώ άλλοστε, αφού γουστάρω και ακούω 5 δίσκους τους!

Κατσε ρε φιλε ποιος ειπε οτι το Metal Daze ειναι επικο???Ενας υμνος προς το metal ειναι.Αλλα τι νομιζεις εσυ οταν θα ακουσεις Battle Hymn k Dark Avenger.Ειναι δυνατον να μη σου φανουν επικα?

Ειναι το κομματι που ορισε το επικ . Και αν γουσταρουν καποιοι να το ακουσουν σε μπλακ ηχο(δλδ χαλια παραγωγη) ας μου στιλουν ενα π.μ και θα τους στειλω όπως ειναι στο ντεμο του 1981 .

μπλακ ηχος = χαλια παραγωγη?

Όταν είναι σε θέση να χειριστούν, και μάλιστα με άψογο τρόπο, τα όργανά τους, τη φωνή τους κ.τ.λ., τότε παραμένουν μουσικοί! :wink:

Μπορεί να εννοείς ότι δεν είναι πια καλοί συνθέτες, αλλά ακόμα και αυτό είναι εντελώς προσωπική άποψη! :dunno:

Ευτυχώς για μένα, εξακολουθούν και κυκλοφορούν αξιόλογους δίσκους που με ικανοποιούν! :smiley:

Άλλο εννοεί! :wink:

Πάντως το demo του 1981 σπέρνει και αυτό! :metal:

Aυθεντική κοπή το έχεις και αυτό?

:lol:

Όχι, αυτό σε TDK κασσετούλα! :lol: :lol:

Νταξ, και το Triumph Of Steel γαμω τους δισκους ειναι. Μετα άρχισε σιγα σιγα να χαλα το πραμα.

Εγω βασικα καταλαβα πως το λεει ο Ζαφειρης. Οτι ειναι περισσοτερο εμποροι παρα μουσικοι. Νταξ, δυστυχως αυτο ισχυει σε μεγαλο μαλιστα βαθμο. Προσωπικη αποψη στην οποια συμφωνω, τι να κανουμ’. Δε πειραζει, θα συνεχισουμε να ακουμε Shell Shock και Ride The Dragon και να θυμομαστε τα μεγαλεια.

αυτο ειπα απο την αρχη φιλος, οτι δεν θεωρω ολα τα τραγουδια των μανογουορ επικα οχι οτι δεν θεωρω κανενα

ManowaR ρε Μουνια !!!

Καιρο δεν ειχαμε να ασχοληθουμε με δαυτους???:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Παρτε στο μαπιδι τωρα!

MANOWAR recorded both German and English versions of “Stille Nacht” ? known to English-speaking fans as the classic Christmas carol “Silent Night” ? as a holiday gift to all of their loyal fans, the greatest fans in the world. The song was recorded in “Hell” and mixed by Ronald Prent of Galaxy Studios, Belgium.

To download the English and German MP3 versions of the song, click here.

Νταξ περιττο να σας πω οτι ηδη ειμαι κατω απο το γραφειο και χτυπιεμαι

Για τις κακες γλωσσες απαντω:Ναι χωραω κατω απο το γραφειο :smiley:

Ακόμα δεν βγάλανε τα προφυλακτικά και άρχισαν να γαμάνε ό,τι κάτσει :!:

Και τον Μικρο Τυμπανιστη θελουμε.

συνθετικα θεωρω πως ειναι εμπνευσμενο group,μ αρεσουν ορισμενες επικες μλωδιες φωνητικων,το mountain και ορισμενα ακομα ειναι κομματαρες,

αλλα εκτελεστικα δεν μ αρεσουν,πολυ βαβουρα και ατεχνιλα…

αν αυτα που γραφαν τα παιζαν καλυτερα,θα τους εβαζα πολυ ψηλοτερα…

Εχω πεσει απ τη καρεκλα. :lol:

Υπαρχει black metal διασκευη στο συγκεκριμενο !!!

φτου γαμωτο,δε πολυ γουσταρω μπλακ

Τιποτα σε γκοθικ υπαρχει?