Manowar

Ουστ ρε προβοκάτορα από το θρεντ των ΘΕΩΝ. Έχει το Νησί στο mega να δεις.
Επίκληση κατάρας: Να σκηνοθετήσει ο Νόλαν βίντεο κλιπ τους ρε

ο λουπέν σε θρέντ Manowar, σαν να ποστάρει η τζούλια αλεξανδράτου σε θρέντ γιά μοναστήρια :stuck_out_tongue:

ισχυει

Release dates of Battle Hymns 2011:

MP3 (from The Kingdom Of Steel): November 26
CD - Europe: November 26
CD - Kingdom Of Steel: December 13
CD - U.S./Canada: February 2011

Όσο για το καινούριο album? Ας μας τα πει ο Joey!

HAIL AND FUCKING KILL!!

πωπω πορωθηκα με το οκτάχορδο

:lol: Φοβερό

Σεβασμός για τον Sir ρεμάλια! Επιμένω πάντως ότι σαν κίνηση δεν μου αρέσει. Τέσπα θα το ακούσω και αν μου προσφέρει ανατριχίλες θα το βουλώσω.

Μα τι πιο επικό από την μεγαλειώδη φωνή του Sir Lee? Άσε που γουστάρει metal! :smiley: :smiley:

έχει κάνει και αυτό το μέταλ πρότζεκ Καρλομάγνος ή κάπως έτσι που είναι πατσαβουρέ.

Επειδή τα ταχυδρομικά της Magic Circle τσούζουν, μήπως να οργανώναμε ομαδική παραγγελία;

Επίσης, με το βινύλιο τι γίνεται; Στο German + UK Ebay δέχονται ήδη παραγγελίες και δίνουν release date ιδια με το CD.

Γενικό σχόλιο: Πολύ εκριβά το πουλάει ο Demaios

Καλή ιδέα βασικά! Εγώ το ψήνω αλλά 22 δολάρια για 1 cd ε ναι ρε φίλε είναι πολλά -.-

ρε σείς δεν αξίζει να το πάρουμε από το σάητ. νομίζω πως τουλάχιστον το μαγαζί της nuclear blast φέρνει πράγματα από magic circle οπότε θα περιμένω να το πάρω από κει

Κυκλοφορει 10/12 και η τιμη του PICLP ειναι 26-30 euro :-k

Στο play.com το εχει 15.49 ευρω pre-order, οποτε δεν χρειαζεται ομαδικη παραγγελια ή κατι τετοιο… Δεν καταλαβα τι εννοουσε ο DeMaio οτι επειδη γυρισε ο Hamzik, πεταξαν οτι τραγουδια ειχαν και θα τα ξαναδουλεψουν ολα απο την αρχη. Ο Hamzik δηλαδη καθοριζει το υφος? Λιγο ακυρο μου φαινεται αυτο.

ρε αστα διαλα

μπα, οχι κ τοσο, ασχετως αν δεν τους γουσταρω-σε σχεση με τους μισους εδω που περιοριζουν την ‘αγαπη’ τους σε 5 μπαντες παρομοιου υφους και μας σπανε τα @@ συστηματικα…

[SPOILER]αλλα γελασα με την ατακα:lol:[/SPOILER]

να οριστε, χαρηκε και ο φορεστ

αντε, ας μην ειμαι οφτοπικ τελειως, χτες στο προπολεμικο μου Mp3 ειχα περασει προ πενταετιας το hail to england και ακουσα το bridge of death, ενα εκ των ελαχιστων κομματιων που γουσταρω…επισης ξαναθυμηθηκα ποσο μικρο ειναι το Black arrows μπροστα στο βλαχ αρροους…οκ, \m/, φχαριστημενοι?:stuck_out_tongue:

Sorry alla den mporo na grapso ellinika!

Isos epeidi irthe kai o Hamzik theloun na exei isi summetoxi sto album

Μάλιστα κύριε Γκαμπ.

To 98 μας είχε σηκωθεί η τρίχα για να μην πω και κάτι πιο βαρύ όταν ακούγαμε το Each Dawn I Die και νομίζαμε ότι το έκαναν soundcheck. Άσχετα αν δεν το ακούσαμε μετά. Βέβαια το Bridge of Death δεν πιάνετε αλλά κάθε κομματι απο αυτό και το προηγούμενο είναι διαμάντι. Ίσως πρέπει να αλλάξεις Mp3 player για να καταλάβεις πόσο albumares είναι αυτά τα δυο. Άμα έχεις την ίδια άποψη και με καινούργιο mp3 άλλαξε αυτιά.

Όχι πάλι ρε πούστη…

[I]Battle hymmns did sound the call.
You came to our side.
You heard true metal-into glory
Ride.

You stood beside us the false ones
Cried.-Your love is judgment.
You gave us life.

You wait in the rain-you walk
Through the snow.We give you
Our blood.We want you to know.
In our eyes you immortal-
In our hearts you’ll live forever-
In our eyes you immortal-
In our hearts you’ll live forever.[/I]

Ναι, το ξέρω το Army of the Immortals, ευχαριστώ πολύ. Κομματάρα. Your point?