Mantar @ six dogs 22/11/2014 @ eightball 23/11/2014

οδοστρωτήρας

Εννοείται εκεί να τιμήσουμε

Χμ μαλλον αλλαζει η ημερομηνια. Μολις ειδα στο facebook των Inter Arma οτι ανακοινωσαν ευρωπαϊκη περιοδεια, στις 27 Νοεμβρη ερχονται Αθηνα, και λενε οτι θα ειναι μαζι με Mantar.

Δε σας χαλασε κουφαλες.

Στο σάιτ της μπάντας πάντως, στις 27 έχει μια συναυλία στην Ελλάδα και μία στην Φινλανδία. Δεν ξέρω τι απ’ τα δύο ισχύει. Αν είναι στις 27 όμως υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί το λαιβ της Θεσσαλονίκης; (γιατί 26 και 28 παίζουν αλλού)

Δεν υπαρχει καν το live της Θεσ/κης πλεον απ’οτι βλεπω στο site. Λογικα ισχυουν οι ημερομηνιες που ανακοινωσαν οι Inter Arma, μαλλον το κοινο τουρ εκλεισε τις τελευταιες μερες, αφου ειχαν ανακοινωσει τις σολο ημερομηνιες τους οι Mantar.

Θα πουνε λογικα κατι στο facebook, ποσταρουν συχνα για την περιοδεια.

Γαμώ τις φάσεις.
Αν και ο τελευταίος δίσκος των Inter Arma ήταν αχταρμάς, είναι φρέσκια μπάντα που λογικά λάιβ θα γαμάει, οπότε ναι γουστάρω.

Ελα ρε,δε σου αρεσε το Sky Burial?Εμενα με κερδισε απο τα πρωτα ακουσματα. Και ναι λαηβ τα σπανε αγρια,καραγουσταρουν κιολας και το βγαζουν επι σκηνης.

Ρωτησα τους Mantar για το μπερδεμα,μου λενε τελικα οτι 27 Νοεμβρη ΔΕΝ θα παιξουνε Αθηνα, καθως τοτε εχουνε ηδη κλεισει το live στη Φινλανδια. Μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι σιγουρο οτι θα παιξουν και Θεσσαλονικη και Αθηνα, θα ανακοινωσουν περισσοτερα συντομα. Δε μου ειπανε ημερομηνιες, λογικα ομως ισχυουν αυτες που εχουν ανακοινωθει (22 και 23 δηλαδη).
Επομενως μαλλον ακυρη η κοινη εμφανιση με Inter Arma στην Ελλαδα.

Μωρέ ωραίο ήταν απλά έπασχε από μια μικρή κρίση ταυτότητας. Πολύ επιτηδευμένα παραφορτωμένο μου είχε φανεί.

Ενιγούει, για να δούμε πως θα εξελιχθεί η φάση.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου - six d.o.g.s, Αθήνα [fb]
(διοργάνωση: Catch The Soap Productions)
Opening acts: To be announced
Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 21.30
Περιορισμένη online προπώληση: ?8
(αποκλειστικά στο catchthesoap.eventbrite.com)
Υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο: ?12
Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210 3608 366)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια (τηλ: 210 3841 550)
Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210 8069 800)
Off The Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210 4190 230)
catchthesoap.eventbrite.com
123tickets.gr

Κυριακή 23 Νοεμβρίου - Eightball Club, Θεσσαλονίκη
(διοργάνωση: Eightball Club)
Opening acts, ώρες έναρξης, τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Χρειάζεται ένας ιδιαίτερος καταλύτης για να μετατρέψεις τον ήχο σε κυριαρχητική εμπειρία. Οι νεοσυσταθέντες Mantar, μέσα στα δύο μόλις χρόνιας ζωή τους μας προτείνουν την δική τους μέθοδο: με μια σειρά από εφέ και ενισχυτές στο οπλοστάσιο τους, το ντουέτο απ?το Αμβούργο εξαγγέλλει τους μαύρους μουσικούς αφορισμούς του με βιτριολικές κραυγές, ντύνοντας τους πολεμικούς τους ύμνους με ισοπεδωτικά, στιβαρά τύμπανα και πομπώδεις, σαρωτικές κιθάρες.
Το αποτέλεσμα απροσδόκητο: συνδυάζοντας την Melvins sludgy εκκεντρικότητα με τον Motorhead ρυθμικό καταιγισμό και την late-00s Darkthrone punk ορμή, οι Mantar δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό καλούπι μακριά από τυπικές κατηγοριοποιήσεις, δίνοντας στον larger than life ήχο τους ανεπανάληπτες μορφές. Χάριν στην ιδιαίτερη προσέγγιση και ασυγκράτητη ιδιοσυγκρασία των Hanno (κιθάρες/φωνητικα) και Erinc (τύμπανα), ο ογκώδης τους ήχος, παρά την απουσία μπάσου, χτυπάει με χαρακτηριστική ακρίβεια και συντριπτική δύναμη, εξαπολύοντας ενέργεια πολλαπλάσιας έντασης από πολλά σύγχρονα πολυμελή σχήματα ? μια ένταση που αποδίδεται γλαφυρά στο ντεμπούτο της μπάντας ?Death By Burning? (Svart Records, 2014), μια ασυμβίβαστη 100% no-bullshit DIY παραγωγή/ωμή επίδειξη ισχύος που μόλυνε ακαριαία με το μεταδοτικό της ακραίο heavy groove το παγκόσμιο sludge/black/heavy/whatever ακροατήριο.
Με τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη (μεταξύ των οποίων και στο φετινό Roadburn) να κερδίζουν αποθεωτικά σχόλια, το φαινομενικό ντουέτο των Mantar στα δύο μόλις χρόνια ζωής του έχει αποδείξει ήδη πως αποτελεί το σημαντικότερο ανερχόμενο σχήμα της σύγχρονης ακραίας heavy σκηνής. Στις 22 και 23 Νοεμβρίου, οι Mantar θα ταρακουνήσουν τη σκηνή του six d.o.g.s και Eightball Club αντίστοιχα, βυθίζοντας υποψιασμένους και μη στην μαύρη πολεμική ατμόσφαιρα της καταιγιστικής μουσικής τους.

Ρε παιδια,στο δελτιο τυπου λαθος το ονομα του δισκου? Death by Burning λεγεται.

ουπς…

Περασα απλα να πω ξανα οτι οι Mantar σκοτωνουν live, εχουν βγαλει εναν απο τους πιο δυναμικους και φρεσκους δισκους της χρονιας, περιμενουμε παρα πολλα πραγματα απο αυτους στο μελλον και γενικα ΝΑ ΠΑΤΕ. Θα ναι κριμα να παει απατο ενα τετοιο λαηβ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό και άσχετο; Το εξώφυλλο του δίσκου είναι κάποιος πίνακας που προϋπήρχε του δίσκου ήταν δημιούργημα για το εξώφυλλο καθεαυτό;

Προυπηρχε, ειναι του Aron Wiesenfeld, συμφωνα με το site του ειναι απο το 2011 το εργο.
http://www.aronwiesenfeld.com/2010-2011/

Αυτοανακηρυγμένος spokesman της μπάντας :!:

Φανμποισμος.Συμβαινει.

Δεν νομίζω να πάει άπατο το live, ο δίσκος παραείναι τούμπανο για να σκεφτείς το 8-10ευρο

για Οκτώβρη λέει βέβαια:

Dear friends. This is fuckin´ BAD NEWS. Erinc (drums) is in hospital right now due to some serious shit. WE NEED TO CANCEL ALL SHOWS IN OCTOBER. After that we will be back on track. We will catch up on that and play your cities in early 2015. Promise! Fortunately he is 12 times as tough as me and nothing (!) will keep Horde MANTAR from playing live for you guys. He will be better soon. That´s all for now. Hails! H.

Τη συναυλία των [B]MANTAR [/B]στην Αθήνα (22/11) θα ανοίξουν οι αγαπημένοι heavy sludgers (sic) [B]Korsikov [/B]και το νεοσύστατο doom σχήμα των [B]Hearth [/B]οι οποίοι θα ακολουθήσουν και την επόμενη ημέρα (23/11) στο Eightball Live Stage στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους μοναδικούς [B]Agnes Vein[/B].