March Metal Day 2008

μου ήρθε newsletter από march metal day και ψάχνουν για τις ελληνικές support μπάντες και γράφει στο τέλος θα ανακοινωθούν σύντομα τα ξένα group στις 2 σκηνές…

Τίποτα Rotting Christ θα είναι - ελπίζω

Θα φέρουν τους Epica…

Οντως ανακοινωθηκε

Για το ΜΜΔ ειναι ομως?

Οχι.Ειναι για το ΝΤΝΣ

Ντισεμπερ του ναιτ σοου

ρε παιδιά άνοιξα thread μόνο για epica…έχω όλες τις πληροφορίες…:wink:

εγω παντως θα πηγαινα και μονο για την anette,και φωναρα και κοριτσαρος,και ενας αξιοπρεπεστατος δισκος

Οπότε μείον οι Kamelot 8O εφόσον έρχονται από μόνοι τους ( :bow2: :vibrate: :yahoo: \:D/ =D>

Κάντε μας να γονατίσουμε ρεεεεεεεεεεε, φέρτε ό,τι δεν έχουμε ονειρευτεί!!!

ΦΕΡΤΕ EMPEROR ΡΕ!

Οχι Emperor…Καλυτερα At the gates ή Carcass…αντε Immortal…:stuck_out_tongue:
Και για να παταμε στη γη…εγω ελπιζω να φερουν Exodus ή Symphony X (περα απο DOWN φυσικα!!!:drunk: :bow2: :bow2: :bow2: )

μας τα χαλας για Emperor :stuck_out_tongue: ειναι η black μπαντα που παντα ξεχωριζε απο τη σκηνη. μη πω για το θεμα corpsepaint. :stuck_out_tongue:

βεβαια αν ερθουν 700 ατομα θα μαστε (το πολυ), οποτε αστο καλυτερα. που να ρθουν…

πλακα εκανα, σαφως και θελω να δω Emperor…αλλα σαφως και δεν προκειται να τους δω στο ελλαδισταν…
επισης αισιοδοξο σε βρισκω…700??

Τι λετε ρε παιδες ?Μονο 700 για Emperor ?
Απαισιοδοξους σας βρισκω.Τελος παντων.Μακαρι να ερχοντουσαν.

Έχω ένα προαίσθημα για Iron Savior… Βγάλανε και τα σιντί τους σε προσφορά στο Μετρόπολις, έχουν και νέο δίσκο…

μπορει καποιος να πει τα ονοματα που εχουν ανακοινωθει γιατι βαριεμαι να ανατρεχω στις προηγουμενες σελιδες?? plz!!

Nightwish προς το παρον

ok, thnx! το ηξερα γι’αυτους απλα επειδη ειδα πολλες σελιδες στο θεμα νομιζα οτι εχουν ανακοινωθει κι’αλλα.

PAIN, the Swedish band featuring HYPOCRISY mainman Peter Tägtgren, has been confirmed as the support act for NIGHTWISH on their European tour from February until April 2008.

απο blabber

edit: στο μπλαμπερμαουθ ετσι οπως το αναφερει ειναι σα να λεει οτι θα ειναι σε ολα τα dates. παρολα αυτα,

http://www.pain.cd/tourdates.php

καλο ειναι να τσεκαρουμε εδω σε λιγες μερες για σιγουρια.

Αν δεν ξερουμε ονοματα, ουτε το τιμες δεν φανταζομαι…