Marduk/Vader/Mastic Scum/Sinate Live In Greece

Αν ακυρωθει ξανα θα καψω και αυτους που θα κανουν τα επεισοδια και την αθηνα ολοκληρη…Φασιστες ειναι αυτοι που εκαναν τα επεισοδια…Δηλαδη δεν ειναι ελευθερος ο καθενας να εκφρασει οτι πολιτικη πεποιθηση θελει;Και εγω τα πολιτικα στα @@ τα γραφω αλλα οτι γουσταρει ο καθενας θα λεει…Γιατι εχουμε παραγινει…Οτι τους λενε τα <<αφεντικα>> κανουν… :twisted: κακος εγινα ε??:stuck_out_tongue:

Δε θα γινει τπτ και καλο θα ηταν να μην αναφερετε τετοια θεματα…Ας παραμεινουμε στα της συναυλιας :slight_smile:

Εχεις δικιο φιλε μου απλως το ανεφερα για να μην βρεθω προ εκπληξεως μακαρι να μην γινει τιποτα δεν ειμαστε και 15 χρονων δεν εχουμε ορεξη για μαλακιες τη συναυλια θελουμε να δουμε και τιποτα αλλο.

Ώστοσο έχω αρχίσει να το ψιλοσκεφτομαι να ξεκινησω απο Σερρες και να παω κατα 8ball μεριά και εγω μια βόλτα, απο τα κατσω να λιωσω πάνω απο το pc για ενα ακομα Σ/Κ καλύτερα να δω Marduk/Vader ετσι δεν είναι; Δεν κόβω φλεβες για κανεναν απο τους 2 αν και έχουν μερικά πολύ καλά άλμπουμς (ειδικα το τελευταίο Marduk). Βρε λες να ξεκινησω; :-k

Το ειπες και μονος σου…Αν σε παιρνει οικονομικα νομιζω θα αξιζει :wink:

ναι ρε, εγώ αυτό το κάνω από παρόμοια απόσταση 2-3 φορές το μήνα κι είναι καλά! και το Γενάρη έχουμε MARDUK-VADER, NAER MATARON-CORPUS CHRISTII, μετά BEHEMOTH-MASS INFESTION, SEPTIC FLECH, κι ακόμα MY DYING BRIDE, MONO, IAN BROWN κι άλλα… καλά αρχίζει το έτος…:wink:

Βασικα στους My Dying Bride ήθελα να πάω αλλα σε κακη ημερομηνια το έβαλαν (για μενα κακή) και δεν θα μπορεσω να τους δω. Μάλλον θα την κάνω την βόλτα προς το 8ball στις 16 τελικα. 8)

edit: Το σετλιστ πάντως τωρα που το έριξα μια ματια δεν μου άρεσε και τόσο. Κανενα κομματι απο το κορυφαιο nightwing και μονο ενα απο το heaven shall burn μάλιστα ούτε καν απο τα καλύτερα του άλμπουμ, χαθηκε ενα clorification… η ένα darkness it shall be η ακομα το καλύτερο απο όλα dracul… Κριμα.

Εγώ έχω μόνο ένα CD Marduk (Wormwood) και θα πάρω καναδυό ακόμα. Πολύ ωραίο είναι και πολλοί λένε το Rom 5:12 είναι καλύτερο. Όσο για τους Vader ξέρω μόνο 5-6 κομμάτια που με έψησαν να πάρω άλμπουμ τους. Απίστευτή ενέργεια! Θα πεθάνει κόσμος λέμε!THIS IS THE WAR!!THAT YOU WERE ASKING FOR!:metal:

Τωρα με το σετλιστ δεν βγαινει ακρη…Κι εμενα δεν ειναι το καλυτερο μου,ο καθενας θα ηθελε τα κομματια του μεσα,αλλοι ειναι ευχαριστημενοι κσι με αυτο που παιζουν τωρα οποτε ας ελπισουμε να ευχαριστηθουμε ολοι μας το λαιβ και ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα :wink:

μάλλον εδώ πρέπει να πάμε από το απογευματάκι ε… :-k

Προσωπικά πηγαίνω πάντα την ώρα που λένε πωε ανοίγουν οι πόρτες
γιατί μ’ αρέσει να βλέπω τα support!!!

Τα οποία support δεν ξανακουσα ουτε σαν όνομα, μια “αυτιά” που έριξα όμως στο νετ μια χαρα μου φάνηκαν, ειδικα οι Mastic Scum.

Εμενα δεν με πολυενδιαφερουν τα σαπορτ και δε ξερω αν θα παω απο την αρχη…θα δειξει.

Προσωπικά θα προτιμούσα, όπως σε κάθε συναυλία, να υπάρχουν ελληνικά support μπάντες!!

Βασικα εγω θα συμπληρωνα και να μην ειναι φεστιβαλ σαπορτ μπαντων,νομιζω κουραζει τον κοσμο…

Φίλε μου, το θέμα είναι να ταιριάζουν με τις κύριες μπάντες!!!
Και μετά να λένε 5-6 τραγούδια, ίσως και παραπάνω αν είναι καλοί!!

Θυμάστε τι έγινε με Belphegor?? 4 support συνολικής διάρκειας 1 1/2 ώρας και οι Belphegor έπαιξαν καμιά ωρίτσα!! Και δεν ταίριαζαν όλες!!!

Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου…Ειχα ερθει και καπακι απο τη δουλεια και δεν την παλευα πριν καν καλα καλα παιξουν οι Belphegor,οποτε δεν την φχαριστηθηκα οπως θα’θελα…[-X

ναι αλλά εδώ έχουμε 2 καλές μπάντες οπότε το κόβω καμιά ώρα καθυστέρηση…

…ticket number 141, η συναυλια σιγουρα θα τελειωσει μετα τα μεσανυχτα αλλα θα ειναι μαχιμη :slight_smile:

Εχω και εγω πλεον εισητηριο αλλα δεν ξερω νουμερο. Εβαλα ενα φιλαρακι απο Θεσσλονικη να το αγορασει για μενα. Θα με περιμενει εκει όταν φτασω :smiley: