ναι αλλά ήθελες δυο μεροκάματα γιαυτό το 5χίλιαρο
νταξει! γαμησε το χθεσινο!! περασα πολυ καλα! οσοι το σκεφτεστε αν θα πατε…ΝΑ ΠΑΤΕ.
μεσα στην επομενη βδομαδα θα ποσταρω και βιντεακια!
καποιες φωτο:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Οι Panx Romana ειχαν βγαλει τις εμφανισεις εκεινες ως opening act σε CD με τιτλο Nazis Raus Live… κορυφαια κυκλοφορια, ημιεπισιμη απ οσο θυμαμαι. Ψαχτειτε να το βρειτε, αξιζει καθε κοπο.
Λες να τα μπερδεψα ? Μπορει… Δεν θυμαμαι γαμωτο καθολου το support στο εισητηριο του 92.Παντως ειχαν παιξει σερί 92/93/94 Ελλαδα παντα 3ημερα!
Το tour με Panx Romana ηταν οντως του Mondo Bizarro. Η τελευταια φορα που ηρθαν ηταν τον Οκτωβριο του 94 ( οχι το 93 ) για το γνωστο 3ημερο τους στο Ροδον. Ειχαν ανοιξει το live oi Nightstalker ( σχετικα καινουργιοι τοτε ) και ηταν το tour για το Acid Eaters. Και καπου εκει ( νομιζω 93 ) ειχε παιξει και DeeDee μονος του (μπηκε στη σκηνη υποβασταζομενος απο τον κιθαριστα για προφανεις λογους και επαιξε μονο παλια Ramones δικα του) παλι Ροδον και ημασταν μεσα 30 ατομα!!!
Για το live Ramones στην Αθήνα το 94 κανω quote τα λογια του “Jimmy” Markovich (Soundman των Ramones) απο το βιβλιο του Monte Melnick (Νο Melnicks!!!XAXAXA) " On the Road with the Ramones "στη σελιδα 241:
" There was a riot in Athens, Greece, once. We always played the same club, this tiny place where we’d do several nights in a row. First the people busted in and tore up the club before the show. Then while we were playing, they let too many people in. Some gang (!!!) tried to get in and when they were refused they broke down the door. Whey they got in and saw there was nowhere to go, there was a solid wall of people, they went back outside and started burning up cars and a bus stop. It was Insanity. [COLOR=“Blue”]THOSE WERE THE BEST TIMES!!![/COLOR] "
Περα απο τη συγκίνηση για τα λόγια του man, η αλήθεια είναι οτι ουτε συμμορια υπήρχε, ούτε έσπασε κανεις την πορτα στο Ροδον. Απλα ειχε γίνει ενα ψιλοντού (συνηθισμενο για Ελλαδα, καθολου συνηθισμενο για Αμερικη) αλλα το μερος ηταν τιγκα και δεν μπηκαν. Καηκε μετα η απεναντι σταση λεωφορειων ( ακομα εχω την εικονα του λιωμενου πλαστικου οταν βγαιναμε ) και κατι πλαστικοι καδοι σκουπιδιων σαν τους σημερινους, που ηταν τελευταια τεχνολογια για Αθηνα τοτε (πριν κατα βαση επαιζαν μικροι καδοι στις κολωνες και οι παλιοι σιδερενιοι)!!! Αυτοκινητα να καιγονται δεν ειδα προσωπικα…
Ας παμε λοιπον αυριο να δουμε Marky για ενα Tribute party, να θυμηθουμε τα παλια και να " χορεψουμε "…
Sorry αν κουρασα, αλλα ημουν, ειμαι και θα ειμαι κολλημενος…
πάντως άκουσα ότι ήταν αρπαχτή
Σωστος σε ολα!!!
οριστε και ενα εισητηριο απο το λαιβ του 1993.
Επισης να συμπληρωσω πως οι Ramones εδωσαν 5 συνεχομενα λαιβ το 1989 στο Ροδον και μετα ηταν τα λαιβ του 92-93-94
5 συνεχομενα λαιβ το 89, και μετα ερχοντουσαν σερι απο το 1992 μεχρι το 1994!
Τοσο πολυ μας αγαπουσαν οι Ramones και ερχοντουσαν στην χωρα μας;
τους είδα χθες στην Πάτρα
τίμιο live
όποιος πάει θα περάσει καλά
καλά τα περάσαμε κ αθήνα
πηρα κ μπλουζακι 8)
καλα ηταν σημερα.πολυ κεφι ολοι,κοσμος-μπαντα.γεματο το gagarin.o Graves τρελος οπως παντα.εκανε και 2 τζουρες απο ενα τσιγαρο που του εδωσε ενας απ’το κοσμο.τι ηταν δε ξερω,παντος μετα πεταγε στη σκηνη.το set list ηταν το γνωστο.γενικος ολα καλα.αξιζε.
Τα έσπασε ο Marky και η “παρέα” του για άλλη μια φορά …
τρελό κέφι και κοπάνιμα !!!
όλα και γαμώ !!!
(αν και σπάστηκα με τον κόσμο όταν βγήκε ο Graves μόνος του και τραγούδησε δηλ. ξέρω γω ούτε εγώ τρελάθηκα, άλλα νταξ ήταν μλκια αυτό που γινόταν … δεν ήταν ο Νταλάρας …)
και μην ξεχνιόμαστε GABA GABA HEEEY, GABA GABA HEEEY !!!
Ακριβως το ίδιο σκηνικο εξελίχτηκε και στην Θεσσαλονικη με εναν τύπο! Αν αυτος που του έδωσε το τσιγάρο, ηταν ενας κοντουλης καράφλας (σχεδον καράφλας), μιλάμε για το ίδιο άτομο!
http://www.youtube.com/watch?v=iRVgiSeh0yI&feature=player_embedded ανεβασα ενα βιντεο.με ενα πιτσιρικα που κανει crowd surfing.στο ‘‘i wanna be sedated’’
Ισως ο καλύτερος Marky που έχω δει! Περασαμε τέλεια!
Μπροστα ριξαμε τρελο χορο, κι ας μας εχουν παρει τα χρονια!
Σπαστικα λιγο με μερικους κοντα στην σκηνη, οταν ξεκινησε το rockaway beach, οι οποιοι μαλλον δεν ηξεραν σε τι lιve βρισκονταν. Ειναι δικαιωμα του καθενος να καθεται παναγια σε ενα live, αλλα οχι σε σημειο που πεφτει “κοπανημα”.
ειδικα σε τετοιο λαιβ!
ειναι σα να πας στην 4 και φωναζεις ολους να καθησουν για να μπορεσεις να δεις το παιχνιδι καθημενος.
[SIZE=“5”][B]I belive in miracles[/B][/SIZE]
αυτά είναι Live!!
όπως διάβαζα μερικές μέρες πριν, τα κομμάτια των ramones δεν μπορείς να τα εκτιμήσεις στον απόλυτο βαθμό απο δίσκο. πρέπει να τα ακούσεις live
ok. τα άκουσα όπως πρέπει και η άποψη είναι σωστή.
απίστευτος ο Graves…φωνάρα, τρελή ενέργεια, και απίστευτο απόθεμα σε σάλιο! :lol:
μορφαρα ο marky.
cheers σε deckard και τρελούς βολιωτες:p
[SIZE=“5”][B]
φτύσε με D.R.I. μου να αγιάσω
[/B][/SIZE]
*δεν είναι σκυλού η ξανθιά ρε!
Λοιπον μολις γυρισα κι εγω απο Λαρισα
[SIZE=“5”][B]ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΑΜΑΤΑ!!![/B][/SIZE]
Θα μπορουσε να εχει και περισσοτερο κοσμο,αλλα ηταν ικανοποιητικα.Τρελλη ενεργεια κι απιστευτος [B]Michael Graves[/B],προσωπικα επαθα πλακα,ο τυπος πραγματικα γουσταρει να παιζει μουσικη και να ευχαριστει τον κοσμο.Ολη η μπαντα ηταν δυνατη,ακομα ακουω τον μπασιστα να φωναζει ‘‘1,2,3,4’’…
Εγγυηση ο [B]Marky[/B] στα drums,χαμος σε καποια κομματια,ο [B]Graves[/B] πρεπει να εφτυσε ισαμε 5 λιτρα σαλιο!!!
Το setlist ηταν σχεδον απαραλλαχτο με αυτο που ειχε ποσταρει ο Crimson.Στο ακουστικο show ο [B]Graves[/B] επαιξε τα [B]’‘Desending Angel’’[/B] και ‘[B]‘Saturday Night’[/B]’ και στο ηλεκτρικο ‘’[B]Dig Up Her Bones’[/B]’ εφυγαν κεφαλια και πρωτο και καλυτερο το δικο μου!!!
Απο τα παρα πολυ καλα live που εχω παει τελευταια!!!
Hμασταν φυσικα παρεα με Crimson,MyNameIsMud και Deckard!!!
αυτή τη στιγμή πετάει γαρύφαλλα στο χείλια
Ασε την ξανθια ρε βιαστη της Νικης Βολου και γραψε κανα σχολιο για τo απιστευτο αυτο live!!!