Άντε καλά να περάσετε, ουρλιάχτε και για μας.
Αν δεν ήταν η ανατριχίλα της πρώτης φοράς θα έλεγα ότι ήταν ακόμα καλύτεροι τώρα άνετα. Χαοτικοί, θεατρικοί, συγκλονιστικοί.
Εγώ που είχα την ανατριχίλα της πρώτης φοράς απόψε, ακόμα ψάχνω το σαγόνι μου.
Εγώ ακόμα ψάχνω πολλούς που δεν ήρθανε…Πολύ απογοητευτικό το θέαμα να χει τόσο λίγο κόσμο μετά από το πρώτο καταπληκτικό live. Ευτυχώς που η μπάντα δεν μάσησε και κατάφερε να μας ζεστάνει. Συγκλονιστικοί για άλλη μια φορά. Φοβερή απόδοση, ατμόσφαιρα και συναίσθημα. Για μένα είναι μια μπάντα που θα άρεσε σε όλους, αλλά δεν την ακούει κανείς. Κρίμα
Εγω το μονο που θα θελα να σχολιασω(ετσι και αλλιως τα παντα μου φανηκαν τελεια) ειναι ο πραγματικος καθαρος ηχος στο συγκεκριμενο μαγαζι που επισκεφτομουν για πρωτη φορα.Θα θελα να δω και αλλες μπαντες εκει περα.
κρατάει λεφτά για αρομεντενε ο κόσμος…
πήραμε και εμεις το εισιτήριο μας σήμερα.
Θα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί δεν είναι και οι πιο εύκολοι στο άκουσμα. Δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση να αρέσουν σε όλο τον κόσμο.
Κατά τα άλλα, μπαντάρα οι MAYFAIR.
Tι να σου πω. Αν εξαιρέσεις το Behind τα μοτίβο τους είναι στρωτά και με όμορφες μελωδίες και κρίνοντας από τον κύκλο μου η αποδοχή ή η συμπάθεια είναι σχεδόν απόλυτη. Από Technothrasers, doomades μέχρι hipsteropopsters και darkwavadeς. Τέσπα όπως λες μπαντάρα και αυτό μετράει πιο πολύ απ όλα
Μου έχει κολλήσει ενα χαμόγελο απο την Τετάρτη.
Μπράβο κυρίως στην μπάντα που δεν πτοήθηκε καθόλου απο την χαμηλή προσελευση και έπαιξαν τέλεια για το δικό μας “private live”!
Και ο χώρος σημειώνεται για τα πολύ θετικά του στοιχεία. Εναλλακτική μαζί με το six d.o.g.s.!
Είναι κρίμα που οι prog οπαδοί κτλ δεν τιμήσανε εστω λίγο παραπάνω. Και η απουσία support έπαιξε ρόλο αλλά για μένα καλύτερα γιατί δεν έχω καλή άποψη για τις περισσότερες prog μπαντες που έχω δει κατα καιρούς σε αυτό το ρόλο.
Αν σταματήσουμε να τους συμπεριφερόμαστε σαν prog metal μπάντα (κάτι που ήταν πολυ καιρό πριν) και φροντίσουμε ως οπαδοί/διοργανωτες να ακούστουν π.χ. και στον ευρύτερο post rock χώρο που έχει δυνατες μπαντες και κοινο στην Ελλάδα…την επόμενη φορά θα είναι πολύ διαφορετικά…
Καρδούλες γενικά
Να πω απλώς ότι είμαι ευτυχισμένη περισσότερο και από πέρυσι (ίσως φταίει και το fastest trip).
Λίγος κόσμος, πολύ κέφι.
rene…
…1 more thing i like to say to my “hometown” larisa : i have seen hundrets of concerts in my life, but no one of that bands had a audience like you in larisa !! i still cannot believe what happen there. deep from the bottom of my heart, i like to say i love my home larisa even more than my home here…
all hailzz hellas - you are my world !!
για όσους δεν ήρθαν, τον πουλο.
Υπέροχοι άνθρωποι τι να λέμε…άντε ξαναφέρτε τους απο Σεπτέμβρη, στη βράση κολλάει το σίδερο