Megadeth

H remastered edition του Countdown… εχει αισθητη διαφορα στον ηχο σε σχεση με την οριτζιναλ εκδοση σε σιντι? Γιατι ειναι ενα απο τα λιγα που το εχω στην πρωτη εκδοση μονο.

Ναι,η Remastered έκδοση έχει χειρότερο ήχο από την Original…όπως και να το κάνουμε,η Original έκδοση του Countdown,είναι η καλύτερη παραγωγή στον χώρο του rock/metal,ever (με το black album να ακολουθεί κατά πόδας.)

Κι εμένα το αγαπημένο μου των Θεών είναι το

λόγω του ότι είναι το πρώτο megadeth album που άκουσα ποτέ (αν και είχα ήδη ακούσει Symphony of Destruction),και παραμένει η τρελή αδυναμία μου…

Respect σε κάθε δίσκο των Megadeth,είναι ένας κι ένας.

Άνετα τους έβλεπα κι εγώ τρίτη φορά.Άντε ρε Ντίντι!!!8)

Τωρα αμα σου πω οτι ειναι η μοναδικη παραγωγη (Countdown…) δισκου τους που δεν μ’αρεσει πως θα σου φανει? :lol: Την βρισκω πολυ τριγκαρισμενη και ρηχη… :dunno:

Η παραγωγη του Youthanasia ειναι απλα μνημειωδης…Απο τα πιο ογκωδη μπασα που εχω ακουσει ποτέ μου…(γεια σου ρε Ellefson)

Από τα remaster αξίζει να πάρεις μέχρι το so far so good so what… (και ειδικά το killing is my business), άντε και το risk. Από εκεί και πέρα είχαν πολύ καλές παραγωγές και τα remaster ήταν ψιλό αχρείαστα, μάλλον έχουν χαλάσει παρά έχουν κάνει καλό στον ήχο.

Αυτα τα remasters θα τα σηκωσω ολα μια μερα.Εχω ολα τα καλα Megadeth σε κασεττα.
Πρεπει να τα παρω σε cd!Και απο οτι βλεπω εδω μετρανε αρκετα τα remasters.

Countdown to Extinction
είναι λίγο πιο αγαπημένο από το Rust In Peace

Ευκολα το rust in peace(ειναι και το μονο που ακομα ακουω σχετικα συχνα)
αλλα ψηφισα so far so good so what γιατι εκει υπαρχει το in my darkest hour που ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια ever:roll:

‘‘Countdown to extinction’’; ‘‘Rust in peace’’; ‘‘Cryptic writings’’; :-k Όλοι οι Megadeth δίσκοι είναι πολύ αγαπημένοι, ο καθένας μέχρι τότε είναι από καλός και πάνω. Μάλλον ‘‘Countdown to extinction’’, που είναι και πιο πιασάρικο. 8)

Peace sells… κορυφή thrash που ξετινάζει το κεφάλι σου:twisted:
Όταν ο Mustaine είναι καλά έχει καύλες γίνεται μια thrash κόλαση με απίστευτους δίσκους.
Οι 2 τελευταίοι σπέρνουν!!!

οσο και να κραζω τον mustaine για πολλα πραγματα . το rust ειναι για μενα το καλυτερο metal album .8)

rust in peace αν και μαρεσουν πολλα megadeth αλμπουμς… εχει και tornado of souls 8) :smiley:

… ever!

Aδυνατω ωα διαχωρισω RIP και Countdown… Ψηφισα ομως Countdown γιατι ηταν το πρωτο που ακουσα…

RRRRRRRRRRRR
UUUUUUUUUUUUUUUUUU
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
!!!

οι megadeth διαβασα μπαινουν για να ηχογραφησουν το καινουριο album στο τελος της χρονιας.το περιεργο ειναι οτι στο ιδιο αρθρο διαβασα οτι θα βαζουν και αυτοι fly-on-the-wall video,απο τις ηχογραφησεις στο στουντιο,στο νετ…κατι μου θυμιζει αυτο…μια αλλη μπαντα απο m που το εκανε…:-k :-k
παντως θα ειναι καλη φαση να βλεπουμε και mustaine ενω ηχογραφει στο στουντιο!!!

να και το αρθρο:

Megadeth’s official webmaster Dave McRobb has issued the following update:

"So… I was talking to my beloved master [Dave Mustaine] tonight on the phone and he wanted me to let you all know that things are moving along oh so well with the brand new studio! The project is in its initial phases… large warehouse type deal… slowly converting into part deluxe recording studio… pre-production… start recording new album in fall! Reminiscent of ‘Evolver’, wouldn’t you say?! In fact we (yes, master Dave M and I) talked about filming aspects of the process and who knows, eh? Sure do love them ‘fly-on-the-wall’ recording DVD’s don’t we all?! (heh, no promises yet on that one but it was definitely talked about!). So ya, Dave is quite psyched about this studio and getting the band in, and everyone else involved to lay down some tracks and put out the next stellar Megadeth album! Ahh yes, life is good.

Το YOUTHANASIA είναι από τα αγαπημένα μου. Το θεωρώ καλύτερο από το ‘Countdown…’’, που βγάζει ένα ψυχρό συναισθημα και δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ. Όσο για το “Rust…” 16 χρονών το πρωτοάκουσα. Ε ρε γλέντια. THRAAASH!:stuck_out_tongue:

ολα καλα αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι το i thought i knew it all δεν εγινε μεγαλη επιτυχια.αδικημενο κομματι.με το youthanasia παντως δενεσαι συναισθηματικα πολυ ευκολα.

εγω δεν εχω ασχοληθει και πολυ με megadeth.εχω ομως 2 album που μου αρεσουν,το youthanasia και το rust in peace

Που σαι ρε παλικαρι…

Κατα τα αλλα παιδια εχετε ακουσει καθολου το συγκροτημα τωρα με τον Chris Broderick στα lead ?
Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συναγωνιστει τον Μαρτυ στις συνθεσεις -αυτο θα το δουμε μαλλον στον επομενο δισκο- . Αλλα ισως απο τεχνικη να ειναι ο κορυφαιος που ειχε ποτε το συγκροτημα.
Παντως ελπιζω να εχει να πει παραπανω απο μπουρμπουληθρες arpeggio στα οποια καταφευγουν πολλοι τεχνικακιδες κιθαριστες.