Ρε…Ακομα δεν μπορω να χωνεψω αυτο το υπερσετλιστ. Δηλαδη αν το παιξουν αυτουσιο εδω θα μας θαψουνε στο τελος της συναυλιας…
Ειτε παιξουν αυτο το setlist, ειτε το αλλο που εχει κομματια απο πιο πολλα αλμπουμ θα μας θαψουν… Αυτο ειναι εγγυημενο… Παλευω μεσα μου να αποφασισω ποιο setlist προτιμαω, αλλα δεν…
Ρε τι όλο το Rust In Peace??? Mια ώρα μονο θα παίξουν… Άμα παίζαν 2-2,5 ώρες να το παίζανε όλο. Εμένα δεν με χάλασε που στο άλλο set-list έχει wake up dead και hook in mouth…
Γενικα ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση για το ποιο setlist να προτιμησεις… Ας παιξουν ο,τι θελουν και τα 2 setlist εχουν υπερκομματαρες…
ας παιξουν ολο το rust in peace
χωρις τα
take no prisoners\down patrol
\lucretia\poison was the cure :lol:
και ειμαστε ενταξει τα υπολοιπα
δηλ θα ειναι
wake up dead\peace cells
trust\in my darkest hour
ashes in your mouth
holy wars\hangar 18\five magics
tornado of souls\rust i peace …polaris
10 super κοματια δηλ
αλλα δεν το βλεπω ο dave mustaine
αμολαει αετο :lol:
Ο,τι και να παιξουν, θα τρελαθουμε, με επιασε μια ανυπομονησια απο το απογευμα και μετα…:yahoo:
AYTO TO EIΔΕ ΚΑΝΕΙΣ???
MEGADETH To Release ‘Rust In Peace Live’ DVD
The final night of MEGADETH’s historic month-long “Rust In Peace” 20th anniversary tour has been captured for the upcoming “Rust In Peace Live” Blu-ray, DVD and CD, due out September 7 on Shout! Factory.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=142010
Αν και εχουν να βγαλουν καλο δισκο απο το 2001 ο Mustaine εχει γινει πολυ κουραστικος. Πολλα ψυχολογικα του χουν αφησει οι Metallica κι ακομα μας πρηζει τα @@
Το νεο δισκακι μετριοτητα οπως και τα 2 προηγουμενα
α δηλαδή για σένα ο τελευταίος καλός τους δίσκος ήταν το the world needs a hero? ό,τι να 'ναι…
Ενταξει γουστα ειναι αυτα, αλλα το Endgame μια χαρα ειναι, δωστου καποια ακουσματα… Δεν ειναι Rust In Peace, Countdown To Extinction ή Peace Sells αν περιμενες κατι τετοιο, αλλα εχει πολυ δυνατα κομματια, ωραια ριφφ, ωραια σολο, γενικως φοβερη κιθαριστικη δουλεια… Και ο Mustaine παντα τα ειχε τα θεματακια του ψυχολογικα, αλλα ετσι ειναι και ετσι τον αγαπαμε…
Από μία μπάντα σαν τους Megadeth δεν γίνεται να περιμένεις έναν τεχνικά μέτριο δίσκο. Οι κιθάρες όπως και το rythm section είναι πάντα σε πολύ υψηλά επίπεδα και λογικό είναι αφού ο Μαστέιν επιλέγει πάντα μερικούς από τους καλύτερους sessionάδες για τις νέες του δουλειές. Από εκεί και πέρα το θέμα “έμπνευση” σου σκάσει μέσα από κάθε δίσκο. Και προσωπικά το Endgame δεν είναι ένα εμπνευσμένο άλμπουμ.
εχει broderick και mustaine ρε,δε γινεται να μην ειναι εμπνευσμενο.
/φανμπους μοουντ οφφ/
+1 :thumbup:
Τι τραγουδαρα!!!
Τώρα εδέησε ν’ακούσω κ εγώ το Endgame (νωρις-νωρις ξέρω ) κ μ’ άρεσε! Τα προηγούμενα δε μ’ άρεσαν κ πολύ αλλά εδώ νομίζω ο Mustaine ξαναβρίσκει τη φόρμα του! Well done!
PS. όσο για το θέμα “έμπνευση” ή “έλλειψη έμπνευσης” να εξηγήσω στο φίλο ότι πρόκειται καθαρά για θέμα γούστου. Εμπνευσμένα album είναι αυτά που σ’αρέσουν. Τα υπόλοιπα είναι ανέμπνευστα.
Κυκλοφορεί εκεί έξω το νέο cd/dvd των Megadeth ‘Rust In Peace Live’…
Ηχογραφήθηκε/μαγνητοσκοπήθηκε στο Hollywood Palladium στις 31/03/10 κατά τη διάρκεια της περιοδείας για τον εορτασμό των 20ών γενεθλίων του “Rust In Piece” album.
Tracklist
- Holy Wars … The Punishment Due
- Hangar 18
- Take No Prisoners
- Five Magics
- Poison Was The Cure
- Lucretia
- Tornado Of Souls
- Dawn Patrol
- Rust In Peace … Polaris
- Holy Wars (Reprise)
Bonus Performances
- Skin O’ My Teeth
- In My Darkest Hour
- She-Wolf
- Trust
- Symphony Of Destruction
- Peace Sells
Δείγμα ----> http://www.youtube.com/watch?v=LfEZlmgNjkA
Το πηρε κανεις το Dvd? Αν ναι, πειτε εντυπωσεις… Θελω και εγω να το τσιμπησω αλλα ειναι ζορικα τα πραγματα…
Δεν το αγόρασα, αλλά το “έχω” (το 'πιασες το υπονοούμενο έτσι?).
Είναι πολύ καλό, εντάξει απόδοση μπόμπα!
Δεν είχα και χαμηλότερες προσδοκίες βέβαια με ένα τέτοιο lineup (:bow2: Broderick & Ellefson) να παίζει ίσως το καλύτερο speed/thrash δίσκο όλων των εποχών ολόκληρο…
Ακόμα και τα φωνητικά του Mustaine είναι αρκετά καλύτερα απ’ό,τι περίμενα!
Και έχει και τα bonus κομματάκια (Skin O’ My Teeth :bounce:) για να μη μείνεις παραπονεμένος από την υπόλοιπη δισκογραφία…
In a nutshell, ΠΑΡΤΟ αν στο επιτρέπει η τσέπη σου ή κάντο όπως εγώ…
Καλά, αν δεν το έκλεψες από κάποιο δισκοπωλείο, δεν είναι ντροπή πιστεύω εν έτη 2010 να πεις ότι το κατέβασες.
σορρυ που θα σας μειωσω τον θεο σας , [B][SIZE=“3”]αλλα ολα τα φωνητικα ειναι ξανα-ηχογραφημενα στο στουντιο.
παμε παλι : ολα τα φωνητικα ειναι ξανα-ηχογραφημενα στο στουντιο[/SIZE][/B]
αμα δεν με πιστευετε , τσεκαρετε διαδικτυο.
μεγιστη ξεφτιλα….live at studio επρεπε να λεγεται το αλμπουμ [-X[-X[-X
Το ξερεις απο καπου αυτο? Που το ειδες στο internet?