Μπορεί να τα έχει χάσει δεν ξέρεις .
Σε άλλα νέα θέλει ξανά περιοδεία Big 4, πριν αποχωρήσουν οι Slayer
Μπορεί να τα έχει χάσει δεν ξέρεις .
Σε άλλα νέα θέλει ξανά περιοδεία Big 4, πριν αποχωρήσουν οι Slayer
…του μύρισε δολάριο. Δε μας είπε όμως, θέλει Big4 με τους Megadeth 3ους ή 2ους στη μαρκίζα?
Χλωμό το κόβω να γίνεται κάτσε να δούμε τι θα πουν και οι Metallica γιατί αυτοί είναι τα μεγάλα κεφάλια.
Από το dystopia είναι ρε συ
Φρέσκο βιντεοκλίπ προφανώς εννοεί. Τώρα γιατί βγάζουν βίδεα 2 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου είναι άξιο απορίας
για το βιντεοκλιπ μιλαω ρε εσυ το ξερω οτι ειναι απο το dystopia!
Dave εισαι αφου… Παντως φετος τους βλεπω πολυ ενεργους θα κυκλοφορησουν ολοι οι δισκοι απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο και ολα αυτα για τα 35 χρονια Megadeth
Προλαβαίνω να πουλήσω το Cryptic Writings…πιάνει καλά λεφτά από όσο μου έχουν πει
δισκάρα το Cryptic Writings
Εχει μυριστει χρημα ο γεροςDave ολη την δισκογραφια απο την αρχη θα κυκλοφορησει περιοδειες με big 4 θελει αντε να δουμε τι αλλο θα κανει.
fixxxed
Το άκουγα πριν 2 μέρες και δεν έχει αλλάξει καθόλου η άποψή μου από όταν το άκουσα όταν είχε πρωτοβγεί.
Ναι ρε, φοβερο ειναι, το τεταρτο της Αγιας Τετραδας.
Κομματάρα το Lying In State πάντως, από την αρχή ήταν στα καλά του δίσκου.
Ναι είναι ωραία κομμάτι τώρα το βιντεοκλίπ είναι απλό νταξει!!
Για γέλια είναι αλλά δεν δίνω σημασία
Χαχαχα εγώ το είπα έχει όρεξη φέτος ο Dave ετοιμάζει πραγματάκια
Άνετα το πουλάς τώρα και με τα λεφτά παίρνεις όλη την δισκογραφία τους σε επανέκδοση…χαχαχα…
Α για βινύλιο λέτε; Πούλα το, αλλά μην πάρεις τις επανεκδόσεις, λογικά για τα σκουπίδια θα είναι ο ήχος τους.
Επανακδοσεις θα ηθελα να ακουσω το So Far, So Good…So What! οπως και το Killing Is My Business