Ρε συ μεθυσμένος είσαι τι μλκ γράφεις?
Πες μου έναν που έφυγε από τους megadeth εκτός από τον Friedman και έκανε κάτι.
Όσο για τον βούρκο που λες εγώ βλέπω τον Marty να γουστάρει κάργα πάνω στην σκηνή με τους megadeth.
Το αν επιστρέψει το είχε πει ο Πρόεδρος ότι ήταν οικονομικό το θέμα.
Όταν λέμε “επιστρέψει” εννοούμε full time ?
Για τον Friedman λεμε τωρα ομως
Hetfield, Ulrich και Hammett.
Ναι για τον Friedman λέμε.
Ρε μαν… Βαριέμαι.
Ποιο από τα δύο που εθιξα θέλεις να συζητήσεις ? Τα αστεία πράγματα που δηλώνουν οι εκδιωγμενοι από τους Megadeth ή το ότι ο Φρίντμαν δεν έχει κανένα λόγο να επιστρέψει σε ένα τοξικό περιβάλλον?
O Hammett δεν ήταν στους μεγκαντεθ
I stand corrected, με συνεπηρε ο ενθουσιασμος
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο από το τελευταίο των Megadeth.
Καλύτερο από το Dystopia ούτε με σφαίρες βέβαια. Αν το Dystopia είχε βγει στα '90s τώρα θα μιλάγαμε για κλασσικό δίσκο που θα ήταν σε βάθρο.
Στο θέμα του live και ποιος παίζει καλύτερα, δεν μπορώ να έχω άποψη.
αυτα που λέτε τα whatif είναι αστεία. το 90 βγάζανε ακόμα δίσκους με κλασσικά κομμάτια. τώρα απλά κάνουνε περιοδείες.
Kerry King τοτε
Έτσι φαίνεται αλλά το πάνε γύρω γύρω. Θα έρθει ο αντικαταστάτης του Κίκο ο οποίος όμως δεν θα ταιριάζει απόλυτα ή κάποια άλλη δικαιολογία οπότε η μόνη λύση “αναγκαστικά” θα είναι ο Μάρτυ
και γιατί δλδ θεωρείτε ότι πρέπει να μας την φέρουν σιγά σιγά την αλλαγή ;; Είμαστε δεμένοι με Κικο στους Megadeth ;; Ή είναι ο dave ;;
Αν είναι να έρθει ο Μαρτυ θα έρθει καβάλα στ’ άλογο , όχι αναγκαστικά
Θα τον φέρει πίσω ο Mustaine καβάλα σε άσπρο άλογο.
Μλκ ναι, λες και συμφωνησε ο Σπανουλης να επιστρεψει στην Πανατα ξερω γω. Επαγγελματιες μουσικοι ειναι, πού το προβλημα να πουν “επιστρεφω” σε μια μπαντα;
O Μουστέην είναι και λίγο εγωιστάκος, όσο πατάει η γάτα δηλαδή. Κάτσε να δεις που μετά τον μάρτυ θα φέρει και τον Τζούνιορ κι επειδή είναι θεός μπορεί να φέρει και τον Μένζα