Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

its so touching!..που ειναι τωρα πια αυτες οι σειρες…το απο πανω διδυμο παντα μου θυμιζε εμενα και την αδερφη μου…:stuck_out_tongue:

<<Ελα και συ, παμε μαζι, σ? αυτον τον κοσμο τον τρελο, μπορει και συ, να εισαι ο τυχερος…>>

Αυτο το θυμαται κανεις? :smiley:

Υποκλίνομαι!!! :smiley:
Σάββατο μεσημέρι πρέπει να το έβαζε αν θυμάμαι καλά…

και αυτο

ποσα χρονια πισω ρε μαγκες…???

[SIZE=“7”]BEAST WARS
[/SIZE]

η μεγαλυτερη αγαπη της ζωης μου μαζι με power rangers!!! κατεβασα προπερσι και τους 3 κυκλους…απλα τεραστιο δεος οταν τα ξαναπαρακολουθουσα τιποτα αλλο!

ΥΓ:Αληθεια,θυμαστε ενα παιδικο που εβαζε πριν τους power Rangers στον ANT1? ενα Dragon Flies η καπως ετσι,το οποιο ειχαν μια πολη που πετουσε και ηταν κατι τυποι οι οποιοι ανεβαιναν σε δρακους?οποιος μπορει να θυμηθει τον τιτλο επακριβως να το πει πλιζ,γιατι και εκεινο ηταν μεγαλη λατρεια!

Αυτο δεν θυμάμαι να έπεζαι στην tv,εχω 5-6 κασέτες απο αυτό

Έκανα ξεκαθάρισμα σήμερα στο δωμάτιό μου και έπεσα πάνω σε αυτά. Αν έχουν ξαναποσταριστεί έχει καλώς, αν όχι κλάψτε ελέυθερα οι 25+.

δεν ειναι μονο οι 25+…:cry:
θυμαμαι επικο τσακωμο με την μανα μου, ενα πρωινο πριν με παει στο νηπιαγωγειο, που με ειδε οτι ειχα βαλει ενα τετοιο κρυφα στην τσεπη για να παιξω εκει και να πουλησω μουρη στους αλλους… μου το πηρε πισω…:frowning:

Ναι ρε φιλε.!!

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…
με λυγμούς όμως…:cry:

Εγώ είμαι 22 άλλα τα πρόλαβα αυτά.
Τι μου θύμισες τώρα…:cry:
Μερικά από αυτά στην φωτογραφία τα είχα κιόλας…

Μην κολλάμε στους αριθμούς, ας δακρύσουμε όλοι μαζί παρέα.

Όχι για τα δάκρυα, αλλά μια και λες για αριθμούς…
Έχω 676 χαρτάκια ΝΒΑ :smiley: όλα παλιά εννοείται, και με κόλλημα στον Shawn Kemp

επίσης πρέπει κάποια στιγμή να πάρω φωτογραφική…

Δεν βλέπω καλά στην φωτό, αλλά γενικά κάρτες nba θυμάμαι, που είχαν τα στατιστικά κάθε παίχτη από πίσω. 92-93 χρονιά τις μάζευα, αν δεν με απατάει η μνήμη μου.
Δυστυχώς χάθηκαν όταν αλλάξαμε σπίτι. :frowning:

μολις τις μετρησα…
96 καρτες…!!

:smiley:

Οι δικές μου είναι από σεζόν 92-93 μέχρι και 95-96, αλλά καμία χρονιά δεν πρέπει να είναι συμπληρωμένη :frowning:
Μήπως θέλει κανείς να ανταλλάξουμε τις διπλές; :stuck_out_tongue:

:cry:

Πω, είχα σίγουρα το δεξιά-δεξιά στην φώτο του κρισπ :confused:

robbin of the forest! το βλεπα κι εγώ αυτό :stuck_out_tongue:

Κάρτες ΝΒΑ πρέπει να έχω σίγουρα συμπληρωμένα κάπου τα άλμπουμ για 91-92 και 92-93, σχεδόν (αν όχι τελείως) συμπληρωμένο το 93-94 και χύμα καμιά 200αρια+ από 95-96.