οσο για τους μικρους ντετεκτιβ τι να πω?καταπληκτικη σειρα.με αρκετη αγωνια.και τωρα αμα πεσει τπτ στο χερι μου παιζει να το διαβασω
το μυστηριο του τραυλου παπαγαλου εσπερνε
τζουπιτερ τζονς ftw:!:
καθε καλοκαιρι μου τις αγοραζαν οι γονεις μου! καθε φορα τις εκρυβα για να μην με βαλουν να λυνω τις ασκησεις! και μετα τις εψαχνα για να κανω τα παιχνιδια και τους γριφους που ηταν ωραια και δεν εβρισκα το βιβλιο! #-o
Θεος Δογγανος!!
καλα και ο Ακαλυπτος!
οσο για την κυρια πανω δεξια, πολυ αξιολογο μωρο! γαμω τη didi μου γαμω!
Δισκοβόλε, σου αφαίρεσα την τελευταία φωτό, μας γάμησε την οθόνη ολίγον τι λόγω μεγέθους, αν θες ανέβασε την πάλι με resize.
Κατα τ’ άλλα μεγάλο ΝΑΙ σε Χαρούμενες Διακοπές και τους Μικρούς Ντετέκτιβ που αναφέρθηκαν.
Όσο αφορά την πάνω δίδα, οκ, την είχαμε πολλοί απο μας γνωρίσει πρώτα ως κυρία “Παρακαλώ Πολύ”, σεμνή και χαμηλοβλεπούσα στη σειρά με τον υδραυλικό τον Σάκη (Λαβ Σόρι??? έτσι λεγόταν??), επομένως η πάνω φωτογράφηση της αναψε ακόμα περισσότερο τα αίματα…
Πάρτε και κάτι απο μένα. Δεν είναι 80ς-90ς μεν, αλλά λίγο πολύ τα έχουμε συνδέσει με εκείνη την εποχή όσοι τα ξέρουμε. Σειρά βιβλίων που έ-λιω-σα μικρός, και πολλοί απο μας πιστεύω (μιλάμε για μια απο τις δημοφιλέστερες συγγραφείς παιδικών βιβλίων όλων των εποχών)…
Δισκοβολε, για το επιτραπεζιο, λες αυτο που στο τοτεμ/κεφαλα θεου, εβαζες ενα σπαθι και το γυρναγες και εβγαινε ενα διαμαντι που επρεπε να παρεις και ο παιχτης σου ηταν ενας τυπος σαν τον Indiana Jones?
Αν ειναι αυτο, αρκετες σελιδες πιο πισω το ειχα ποσταρει πριν πολυ καιρο. Ειχα φτυσει αιμα για να βρω μια εικονα, θυμαμαι.
ναι κάτι τέτοιο ήταν αν θυμάμαι καλά. ο παίχτης είχε κιολας μια τσάντα που ήταν φτιαγμένη σαν τσέπη για να βάζεις μέσα το διαμάντι , και μπορεί όταν γύριζες από την σπηλιά να γινόταν σεισμός κ να σ έπεφτε το διαμαντάκι στη λίμνη … έπρεπε να γυρίσεις και να πάρεις άλλο #-o
Οι Τρεις Ντετέκτιβ λεγόταν και ήταν όντως και γαμώ τις σειρές. Έχω καμιά εικοσαριά βιβλία. Και, ναι, όλα τα λεφτά ο Τζούπιτερ Τζονς και οι δίαιτές του.
Aυτο ειναι που ελεγα εγω με το σπαθι κλπ. Δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα λεμε το ιδιο γιατι δε θυμαμαι αυτο το σκηνικο με τη λιμνη και γενικα τα εχω λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι μου αλλα anyway, γαμω τα επιτραπεζια.
Την θρυλική σειρά με τον Γουίλ Σμιθ στα… νιάτα του, θα προβάλλει καθημερινά το Star. Η επιτυχημένη αμερικανική σειρά “Fresh Prince of Bel-Air” με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ επιστρέφει στο Star καθημερινά από τη Δευτέρα 11/7, στις 15:45.