Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

Τι λες ρε, είχε γίνει αυτό το έπος? Και γω Ηλιουπολίτης είμαι, ακόμα στην περιοχή μένω, αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.
Ο Τσαουσόπουλος πάντως έιχε έρθει 2 φορές στην πλατεία, αυτό το θυμάμαι καλά. Τότε μάλιστα οι καφετέριες που είναι εκεί από πάνω στον πεζόδρομο μαζεύανε αρκετή αλητεία από τα σχολεία της περιοχής. Ωραίες εποχές…

ναι ρε, ειχε γινει!!! παρανοια σου λεω!!!
ωραιες εποχες δε λες τιποτα!!!

Τον ΚΙΤ τον ειχαν φερει και Λαρισα!Μας ειχαν παει οι γονεις μου και με τον αδερφο μου μας ειχαν κοπει τα γονατα απο τη συγκινηση!

Α εμένα οι γονείς μου με είχαν πάει κάποτε στον τελευταίο όροφο του Μινιόν που ήταν οι Ντιουκς! Το concept ήταν ως εξής: σε μια κυκλική διαδρομή, σαν τραίνου, κινιόταν το στρατηγός Λι και μέσα του ήταν τα δύο ξαδέρφια (φυσικά κούκλες, σχεδόν στο μέγεθος ανθρώπου), ενώ γύρω γύρω ήταν όρθιοι και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς: ο δήμαρχος, ο παππούς, και οι άλλοι…Μάλιστα το χέρι του Λουκ ήταν έξω από το παράθυρο, σαν να χαιρετάει τον κόσμο…:bow2:

[I]“Θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε τι θα πάθετε”[/I]

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΜΙΝΙΟΝ !!! :D:D:D τι με θυμησες !! :slight_smile:

επισης ποιος θεος απο πανω ποσταρε τις ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ??? ρισπεχτ…

ξεχασα κ αυτο…

[B]PLAWRES SANSHIRO aka JUMARU[/B]

ποσο γαματο ρε γαμω τους 10000 κουνουπηδες!!!

Μήπως εννοείς τον pingu ; Εγώ νόμιζα ότι το είχα σε παραμύθι, στην tv δεν το θυμάμαι πάντως…

> http://www.youtube.com/watch?v=lJo3lxtbI6U&feature=related

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!

ΘΕΙΚΟΟΟΟ!!!

Pingu :’)

Εγραψες mariner :thumbup: Jumaru μεγαλη αγαπη!!!

Ok, δεν ξερω οι μικροτεροι αν το θυμουνται αλλα εγω το ειχα λιωσει(το οριτζιναλ με το σχοινι, οχι τα γκεη τα πλαστικα που βγηκαν), αρκετα ηλιθιο παιχνιδι :smiley:

Παίζει νά’ταν και ό,τι πιο εκνευριστικό είχε κυκλοφορήσει τότε :stuck_out_tongue:

Ακριβως γι’αυτο το λατρευα~!

πες τα…

θυμαμαι να το εχω βαρεθει μεσα σε 5 λεπτα… κακιστο παιχνιδι…

Seaquest =’)

πωωωωωωωωω το είχα σβήσει εντελώς από τη μνήμη μου αυτό!!!

μεσημεριανές ώρες καψίματος με Γαργαντούα!!!

Το ιδιο με τον Ασταλδο,δεν το θυμομουν καθολου ενω το εβλεπα φανατικα!