Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

εννοείται γκαζάκια τα λέγαμε ή ακόμα και γκάζες!! ένας θεός ξέρει γιατί!

Εγώ σαν γκαζάκι ξέρω μόνο αυτό:

[SPOILER][/SPOILER]
Τώρα μπίλιες είχα μπόλικες, αλλά νομίζω ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τον σκοπό τους! :-s

Nαι βρε εξυπνάκηδες όλοι γκαζάκια λέγονταν

μιας και πιασατε τα επιτραπεζια,επαιζε κανεις σταφυλοπαγιδες?

Η παιδικη gory εκδοση του “Saw”,βασανιζες και σκοτωνες σταφυλια απο πλαστελινη

http://www.youtube.com/watch?v=-mRz1JlF87c&feature=related

παρτε και το ΚΑΡΑΕΠΟΣ. Θυμηθείτε και δακρύστε.

:cry::cry::cry: Μακραν το καλυτερο επιτραπεζιο που ειχα ποτε.Ηταν το μονο παιχνιδι που οταν δεν επαιζα με φιλους καθοταν μεχρι και ο πατερας μου και λιωναμε με της ωρες!!!

Γκαζάκια, τρελομπαλάκια και μπουγελόφατσες πιστεύω είχαμε οι περισσότεροι σε μεγάλες συλλογές. Και μετά μας τα εξαφάνιζαν ξαφνικά οι μάνες μας -_-

Πόσα κοριτσάκια είχατε κασετίνα Polly Pocket;

Ιδανική για να παίζεις στο μάθημα :stuck_out_tongue:

^^τρελή χειραγώγηση για την μελλοντική γυναικα.ενα παιγνίδι με δωμάτια…ουαου.! :stuck_out_tongue:

Καλά από τρελόμπαλες άλλο τίποτα… αμ τις παλιές καλές χλαπάτσες που είχαν μέσα μια μπίλια με ένα μάτι πάνω και ήταν σα να πέταγες ένα μάτι στον τοίχο; Άλλα ωραία παιχνίδια…

Καλά τα άλλα παιχνίδια που πόσταρα δε τα είδε κανείς; Η δεν έβλεπε κανείς Σακα; Θα με τρελάνετε;

Το χιρο κουεστ παιζει να το θυμαμαι αμυδρα απο τον αδερφο μου, αλλα οι σαταναδες με τα πατινια ηταν ΓΑΜΑΤΟΙ, τους εχουμε ακομα.

hero quest respect, αν και ήμουν λίγο πιο μεγάλος όταν είχε βγει. θυμάμαι πολύ πιτσιρικάς ένα άλλο ,σκέτη επικούρα, παιχνίδι που έλιωνα και έχει ξανα ποσταριστεί:

…τό’χε φίλος μου…τό’χαμε λιώσει:):!:

Hero quest το καλύτερο επιτραπέζιο εβερτ…τέλος…

Επίσης τεράστια αγάπη οι βιοχλαπατσες… Καρκίνος σκέτος βέβαια φουλ τοξικές, αλλά γαμουσαν…

οι σαταναδες λέει χαχα.

Και εμείς τους έχουμε.

ε αυτό είναι το καστρα και πολιορκητές ρε αδερφέ αυτο λέμε απο πριν

ειχα μια τεραστια συλλογη με τρελομπαλα,οπου μια μερα η μανα μου εδωσε τα μισα σε ενα παιδακι μιας φιλης της νομιζω,δε θυμαμαι.κλαψ λιγμ (εγινε χαμος στο σπιτι μετα)

δεν διάβασα ρε συ όλα τα ποστ, από το τελευταίο δικό σου για το hero quest είδα μόνο. dont shoot the pianist :stuck_out_tongue:

παιδια,τις διαφημισεις απτα επιτραπεζια παιχνιδια που ποσταρατε,την φωνη την εκανε ο ταξιαρχος θεοχαρης?

οχι οκ απλά νομιζα μη μπερδευτηκεςς και εννοουσες τιποτα άλλο. Ρε εσείς που είστε λίγο μεγαλύτεροι θυμάστε στα 80ς που κυκλοφορούσε μια σειρα αυτοκόλλητα με ζωγραφιές ολων των μεγάλων ζωγράφων ηρωικής φαντασίας και sci-fi και τετοια φάση;

εντιτ ποιος ταξιαρχος θεοχαρης γαμωτο;;;;