Metal from hellas festival @ gagarin 205 26/5/2013

γιατι βρε μαλακα fake7 oi inveracity δεν ειναι σοβαρη μπαντα?παρτα να μην στα χρωσταω παλιομαλακα!

α τελικα δεν εχει inveracity to line up.ε τοτε μαλακια δεν αξιζει

ήταν πικρό ή απλά σε πόνεσε στο λαιμό;

…ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω…δύσκολο αλλά θέλω να το δω αυτό:):!:

Demolition train 16:30 ? 17:05
Mahakala 17:15 ? 17:50
Chronosphere 18:00? 18:35
Wrathblade 18:45 ? 19:20
Sorrowfull angels 19:30 - 20:10
Dark Nightmare 20:25 - 21:05
Wastefall 21:20 - 22:00
Inner wish 22:10 ? 23:30

Σήμερα, πάρτε τους κώλους σας!

σηκωθητε απο ξαπλωστρες,κρεβατια,ντιβανια,πορτ,μπεμπε,παταρια,κελαρια.εγω κατα τις 4 θα ειμαι εκει.

Με μπλούζα Awaken κλασικά, όποιος δει μιλάει or burn in hell κτλ.

περιμενα περισσοτερο κοσμο να πω την αληθεια με τετοιες μπανταρες… οι υπολοιποι πατε να δειτε τιποτα ροκγουειβ.

να πω μπραβο σε ολες τις μπαντες, απεδειξαν οτι υπαρχει ποικιλια και τρομερη ποιοτητα στην ελληνικη σκηνη. επισης μπραβο στη διοργανωση για αυτο το event. πολλες φορες εχω κατηγορησει την music box για διαφορους λογους, ομως το σωστο ειναι να λεμε και αυτα που θεωρουμε για καλα εκτος απο αυτα που θεωρουμε για ασχημα. αυτο το φεστιβαλ σε ολους τους τομεις με αφησε απολυτα ικανοποιημενο σαν φιλο αυτης της μουσικης αλλα και σαν καταναλωτη.

demolition train. πολυ πολυ θετικη εκπληξη, πρωτη φορα τους εβλεπα. πολυ ωραια μπαντα και τρομερη ενεργεια στη μουσικη τους. λιγος κοσμος ειχε ερθει απο νωρις, αλλα νιωθω τυχερος που το εκανα εγω. παπακωστας μορφαρα οπως παντα! ανυπομονω να τους ξαναδω.

mahakala. δεν τους ειχα ξαναδει. δεν ειναι γενικα το στυλ που προτιμω μουσικα και σκεφτομουν μηπως παω να αραξω, ομως τελικα με κερδισαν και δεν εχασα ουτε δευτερολεπτο. το χουν και καταλαβα για ποιον λογο εχουν κανει θορυβο στον χωρο τους. πραγματικα αξιολογοι.

chronosphere. καθε φορα που τους βλεπω και καλυτεροι. μπραβο τους γιατι ειναι και μικροι σε ηλικια και φαινεται οτι θα κανουν ωραια πραγματα και στο μελλον. μπραβο τους που κερδισαν και θεση στο line up του wacken.

wrathblade. απο τις μπαντες που ηθελα σαν τρελος να ξαναδω. ποσο φοβερη μουσικη μπορει να εχουν γραψει… ασυναγωνιστοι στο χωρο του epic metal κατα τη γνωμη μου, ανυπομονω για τον επομενο δισκο… φοβερη μορφη ο drummer γιαννης περα απο το εξαιρετικο του παιξιμο (οπως και ολων των μελων), οπου απ οτι καταλαβα απο τις αντιδρασεις, παρα την κραμπα που επαθε προσπαθουσε να συνεχισει μεχρι το τελος το τελευταιο τραγουδι. φυσικα η ατυχια αυτη δεν επηρεαζει καθολου την εξαιρετικη για αλλη μια φορα εμφανιση τους.

sorrowful angels. η εμφανιση τους ηταν απο τις καλυτερες του φεστιβαλ. δεν μπορω να καταλαβω πως ετυχε και δεν τους ειχα ξαναδει live. ειχα ακουσει μουσικη τους αλλα ηταν πολυ καλυτεροι απ οτι περιμενα. λιγα προβληματακια στον ηχο, αλλα τα καταφεραν πολυ καλα.

dark nightmare. ενταξει, τι να λεμε τωρα… η ελληνικη metal σκηνη, απο κατι τετοιες μπαντες γινεται ακομα μεγαλυτερη. απο τις αγαπημενες μου μπαντες γενικα και η μπαντα που απολαυσα περισσοτερο απο ολες σημερα. δεν εχω λογια για τη μουσικη που εχει γραψει αυτο το συγκροτημα και γενικα για την προσπαθεια που κανουν. αυτα τα παιδια ειναι για τεραστια πραγματα. σας αγαπαω ρε!

wastefall. πανε αιωνες απο τοτε που τους ειχα δει τελευταια φορα. μεγαλο μερος της εμφανισης αποτελειτω απο καινουρια κομματια αν δεν κανω λαθος, το οποια δεν γνωριζα. ειχα ακουσει καποιες προηγουμενες δουλειες τους, καλη μπαντα αλλα ποτε δεν τους ακουγα. αρκετα καλη εμφανιση, αλλα προσωπικα δεν τρελαθηκα. ισως αν δεν ειχα δει προηγουμενος μπαντες που ειναι προσωπικη αδυναμια ή αν ηξερα τα τραγουδια τους, θα τους εκτιμουσα περισσοτερο.

innerwish. αντικειμενικα θεωρω πως εκαναν την καλυτερη εμφανιση. πρεπει να επαιξαν και καμποση ωρα περισσοτερο απο το προγραμμα, το αντιληφθηκα αφου μπηκαμε στο αμαξι με τον φιλο μου τον sak-ozzy και ειδα το ρολοι. ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα, ειχα χαθει στη μουσικη τους. waiting for the dawn… τι τραγουδι ειναι αυτο θεε μου… αυτο και πολλοι αλλοι υμνοι για να κλεισει ετσι απιστευτα η συναυλια… οι φοβερες κιθαριστικες σειρηνες, ακομα παιζουν στο κεφαλι μου. εκει που στεκομασταν, στα δεξια μας ηταν ο αλεξανδροπουλος και στα αριστερα μας ο παπανικολαου. και πανω στη σκηνη ο εικοσιπεντακης να μας εχει αφησει με το στομα ανοιχτο. πραγματικα, τι φωναρες εχουν περασει απο αυτη τη μπαντα???

γυρισα σπιτι με γεματη την ψυχη μου απο αυτο το live. μπραβο και παλι σε ολες τις μπαντες.

Υ.Γ. το κειμενο το εγραψα ακουγοντας το cd που μοιραζαν οι demolition train. repeat λοιπον γιατι σκιζει!

demolition train,mahakala δεν πρόλαβα.
chronosphere όσο άκουσα μου άρεσαν πολύ.
wrathblade καλοί.
sorrowful με πάρα πολλά προβλήματα στον ήχο.
dark nightmare ΓΑΜΗΣΑΝ!!!
wastefall δεν είναι του γούστου μου και πολύ τέτοιο στύλ.
innerwish πολύ καλοί και με τέλειο ήχο.