"]Αν ήσουν DJ σ?ένα party, ποια τρία κομμάτια θα έπαιζες οπωσδήποτε;
vain- beat the bullet, dangerous toys-line em up, fair warning-angels of heaven kai ta tria moy ftiaxnoun poli to kefi kai tha ilpiza na kanoyn to idio kia stous ipoloipous
Ποιό ιστορικό πρόσωπο θα ήθελες να είσαι;
μμ δεν το ειχα στεφτει αυτο καμια φορα ως τωρα, ισως ο Καζατζακης…ζηλευω πολυ τους ανθρωπους που μπορουν να γραψουν ομορφα τις σκεψεις του.
Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένας σχιζοφρενής οδοντίατρος ή μία μοιραία γυναίκα;
τους γιατρους δεν τους φοβαμαι, τι γυναικες τις τρεμω!!!
Αν η τηλεόραση έδειχνε την εκτέλεση μίας θανατικής ποινής, θα την παρακολουθούσες;
δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι
Πιστεύεις στο Θεό;
ναι
Τι είδους μαθητής ήσουν στα σχολικά σου χρόνια;
ενα παραξενο ειδος, μονιμως με αποβολες κυριως για το ντυσιμο και τις κοπανες αλλα υπηρξα και απουσιολογος σε κανα δυο ταξεις (ασε που εφαγα και μια βαρβατη αποβολη μια μερα που ελειπε η μιση ταξη και δεν ειχα γραψει τις απουσιες.)
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;
να συμβει κατι ασχημο στα παιδια μου.
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος πειράζει τη γυναίκα σου μπροστά σου. Τι κάνεις;
Για τον αντρα μου θα απαντησω, αν εννοουμε πειραγμα-φλερτ το διασκεδαζω αφανταστα…
Θα προτιμούσες να είσαι τυφλός ή κουφός;
μαλλον κουφη
Αν δεν υπήρχε μουσική στον κόσμο, τι θα έκανες;
ο κοσμος ειναι μουσικη, μαλλον ατοπη η ερωτηση
Έχεις συλληφθεί ποτέ;
μπα ακομη…
Τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τσέπες σου;
για να δω… αχα τιποτα ως συνηθως!
Ας υποθέσουμε ότι παίζεις live και το κοινό από κάτω χασμουριέται. Τι κάνεις;
αν επαιζα live το πιο πιθανο θα ηταν το κοινο να φυγει (κανενα μουσικο ταλεντο) οποτε αν εμενε και απλως χασμουριοταν θα ηταν τιμη μου!!!
Ας υποθέσουμε επίσης ότι κάποιος που αγαπάς δολοφονείται και γνωρίζεις την ταυτότητα του δολοφόνου. Τι κάνεις;
θα τον πληρωνα με το ιδιο νομισμα, θα μαθαινα το πιο σημαντικο προσωπο στη ζωη του θα το σκοτωνα.
Σε ποιό μέρος του κόσμου θα ήθελες να ταξιδέψεις;
Ιαπωνια
Ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος που έχεις κατουρήσει;
Οταν ημουν πιτσιρικι υπνοβατουσα και απο οτι μου λενε ενα βραδυ μπερδεψα την πορτα της ντουλαπας μου με τη πορτα της τουαλετας.
Δώσε μου ένα χαρακτηρισμό για τις groupies.
υπαρχουν ακομη??? cool!!!