1.Τι προτιμάς?Μια νύχτα στο Playboy Mansion ή να τζαμάρεις στην σκηνή με την αγαπημένη σου μπάντα?
Να τζαμαρω δεν θα μπορουσα αφου δεν παιζω οποε αναγκαστικα και στεναχωρεμενος χτυπαω το κουδουνι του σπιτιου…
2.Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που έχεις κάνει ενώ ήσουν μεθυσμένος?
Δεν ειμαι του μεθυσιου…Μια φορα θυμαμαι παντως οτι εκανα 8αρια προς το σπιτι…γενικως μαλλον θα γελαω ολη την ωρα…
3.Τι ακούς στο σπίτι και ντρέπεσαι να το πεις στους φίλους σου?
Ενταξει ξερουν οτι ειμαι καμμενος…Ισως μ αρεσουν αποια κομματια απο τους killers#-o
4.Ποιος rock star αξίζει μια γερή κλωτσιά στα μούτρα και γιατί?
Ολοι οσοι την ειδαν ροκ σταρς…Ειδικα οι 80s posers την χρειαζονται πολυ ασχημα…
5.Ποια μπάντα θα πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και τώρα?
Guns n roses,ozzy…
6.Ξυπνάς μια μέρα και είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι κάνεις?
Παιρνω τηλεφωνο ολους οσους συμμετειχαν σε κυβερνησεις και αντιππολιτυεσεις της Αμερικης τα τελευταια 50 χρονια και τους καλω για δειπνο στο Λ.Οικο.Μετα με ενα σπιρτο αναβω το φυτιλι…
7.Τι προτιμάς? Κακό σεξ ή πετυχημένη μαλακία?
Κακο σεξ ως προς τι?Αν ειναι κακο σεξ με τη sylvia saint ας πουμε8)
8.Τι προσέχεις πρώτα σε μία γυναίκα? Βυζιά ή κώλο?
Περιφερεια και κωλο μετα προσωπο και μαλλια…Τα βυζια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα…
9.Ποιο κομμάτι από μεγάλη μπάντα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία συλλογή με τα χειρότερα τραγούδια όλων των εποχών?
Gnr-Dont cry
10.Κερδίζεις το jackpot.Τι κάνεις με τα λεφτά?
Δινω στους γονεις μου,κραταω για μεταπτυχιακο,παιρνω ενα μεταχειρισμενο 106 rallye η ενα 306 gti,παω ιντερειλ και στο Βακεν…Και φυσικα πολλα πολλα αλλα…
11.Jeans ή δερμάτινα και γιατί?
Jeans.Δερματινο δεν εχω φορεσει ποτε ομως…
12.Το απόλυτο heavy metal motto.
Doom on…
13.Το απόλυτο heavy metal cliche.(σημειωση κιρατζουυ-κανονικα ειναι το χειροτερο εδω)
Ολα??Μαλλον το να βριζεις αυτους που εχουν ερθει στη συναυλια να σε δουν και να τους γαμιαδες μαναδων ή να τους φτυνεις…[-X
14.Αύριο έρχεται το τέλος του κόσμου. Τι κάνεις αυτή την τελευταία σου μέρα?
Χακαρω το ροκιν:D
15.Τι πιστεύεις πως θα γίνει αν ο Will E. Coyote πιάσει το Roadrunner?
Η ACME ειναι παντα διπλα σου!