Metallica-Death Magnetic (2008)

χααααααχαχαχαχαχαχαχαο00αοχ0οαχ0αχαχ0οαχ0οαχ0οαχ0αοχ0αοχα0χοα0οχαοχ0οαχο0α0οαχο0α0οχα0οαχο0χαο0χαο

Καλά ντάξει άμα το διαβάζεις και το τραγουδάς ταυτόχρονα πρώτη φορά γαμιέσαι στα γέλια !!! χαχαχαχα πολύ γαμάτο μιλάμε !!! Nice Duuuuude :D:lol::lol::lol:

Καλά το παραπάνω είναι για διασκευή κανονικά! :lol:

Είδα σήμερα cofin box στο Μετρόπολις στον Πειραιά, αλλά ο βλάκας δεν είδα τιμή.

Είναι και στα Μετροπολις στην Ομόνοια, νομίζω 120 πρέπει να ήταν.

10 χάρτινες πένες = 120 ευρώ. Μάλιστα.

Kαι κάτι cd, dvd, μπλούζα κτλ. υπερβολική τιμή αλλά όταν είχε βγει το Liveshit έκανε 40,000 δρχ. απλά το υπενθυμίζω.

170 θες να πεις. Αν θυμάμαι καλά.

176,50… Το Metropolis με έχει απογοητεύσει και εκενευρίσει αφάνταστα τελευταία… Για διάφορους λόγους…

Τσάμπα πράμα, το αφεντικό τρελάθηκε.

Ή το παίρνεις απο το mission metallica με 108 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.

Καλά,το death magnetic είναι η κλανιά του Live shit.
Μή συγκρίνουμε ό,τι κι ό,τι.:wink:

Πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση η μεγάλη διαφορά που έχει η τιμή του digipack μεταξύ metropolis και rock city…:-k

ασε ρε.πηγα στο μετροπολις να παρω τα πρωτα τρια των οπεθ σε συλογη και τα ειχε 38 ευρω ενω το ροκ σιτι 23…μιλαμε για διαφορα…

Έκλεισε ο Patsis και την είδαν μονοπώλιο?

χαλαρά όμως.
Το Cyanide δεν υπάρχει έτσι.Απ’άλλο σύμπαν

Γαμωτο εδω στη Θεσ/νικη εκλεισε το rock city που ειχε καλες τιμες και τωρα το metropolis που εχει μεινει εχει αρκετα τσιμπιμενες τιμες…
Ευτυχως που υπαρχει και το Alone και βολευομαστε …

νταξ μετροπολις εχει ξεφυγει ποια…εχω να αγορασω αλμπουμακι πολυ καιρο απο εκει…το rock city το τιμω ακομη αραια κ που…απο κει και περα ας ειναι καλα το δικτυο… εκει γινεται το παιχνιδι.

Συνεχιζω με μεταλλικα. Tελικα το Cyanide ειναι απιστευτο κομματι… Το ειχα παρεξηγησει αρχικως, μαλλον γιατι δε με ειχε εντυπωσιασει η λαιβ εκτελεση του οποτε το ειχα καπως ξεγραμμενο. Μεγα λαθος. Απο τα καλυτερα κομματια του δισκου. Ο οποιος δισκος ακροαση με την ακροαση μεγαλωνει μεσα μου. Μπορω πια να μιλησω με σιγουρια και να πω ότι προκειται για δισκο εξαιρετικο. Οπως είμαι και σιγουρος οτι θα αντεξει στο χρονο. Με την εξαιρεση του My Apocalpse, το οποιο θεωρω κατωτερο των περιστασεων, τα υπολοιπα κυμαινονται απο πολυ καλα εως θαυμασια κομματια. Ισως είναι το μοναδικο μεγαλο μεταλ συγκροτημα της δεκαετιας του 80 που μπορει ακομη να γραψει ιστορια. Ακομη και με τα καμωματα τους αυτο εκαναν.

Σημερα εβαλα να ακουσω μετα απο πολλα χρονια το Reload. Κατι δεν πηγε καλα… Με ξαφνιασε…Μου αρεσε πολυ, η μαλλον παρα πολυ. Ειμαι φαν του Load αλλα μεχρι σημερα το Reload το θεωρουσα μια μεγαλη αποτυχια. Δε ξερω σε τι μπορει να οφειλεται, αλλα , με την εξαιρεση 2-3 fillers, τελικα θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ. Μηπως έχω προβλημα??? :lol::lol:

fixxxer , where are the wild things are , memory remains , fuel , devils dance , carpe diem baby ,prince charming…Για μενα αυτα ειναι κομματαρες οποτε δεν μπορω να πω πως εχεις προβλημα…:slight_smile:

EDIT: και unforgiven II

Εγω γουσταρv και το Better Than You,Fixxxer,Bad Seed και Attitude.
Υποθετω οτι αν οντως σου αρεσουν οι Metallica αλλα καποιος δισκος δεν σου πολυκαθεται καλα στα αυτια και τελικα τον προσεξεις λιγο παραπανω θα βρεις πραγματικα αξιολογες δημιουργιες.
Ακομα και στο St. Anger μπορεις να δεις αυτο…
Και επειδη φευγουμε off topic στα δικα μου αυτια συμβαινει και με το Cyanide αυτο.
Δεν με κερδισε αμεσως.Ισως ηθελα να ακουσω κατι αλλο απο εκεινους ως πρωτο τραγουδι αλλα η Live εκτελεση δεν με ενθουσιασε.Οσο το ακουω ομως τωρα τοσο πιο πολυ το γουσταρω.
Και συμφωνω με τον Bruce… that is a HELL of a song!!

Για το πούτσο δίσκος από μια για το πούτσο μπάντα με για τον πούτσο οπαδούς.

γεια σας παιδια. πρωτο μου μηνυμα και ειπα να πω(τη γνωμη μου) και να ψηφισω τα αγαπημενα μου κομματια.

cyanide (γιατι συμμετεχει ενεργα ο μπασιστας υστερα απο 12 ολοκληρα χρονια)!
all nigthmare long (γιατι πολυ απλα ειναι το καλυτερο μελωδικο κομματι)
my apocalypse (γιατι εχει κατι το βρωμικο και συναμα επιθετικο μαζι)
suicide&redemption (ενα δεκαλεπτο επος απο ριφιες και σολα) οπως λεει και ενας φιλος 8)
unforgiven III (γιατι απλα ειναι κομματαρα)

καλως σας βρηκα