Δεν ακουσα το stanger ,αλλα λογικα η ιδια πατατα θα ειναι…εμενα δε μου αρεσε καθολου.
Iσως εισαι λιιιιιγο υπερβολικη στα post σου…
Aπλα ας μη δινουμε σημασια:wink:
Το χειροτερο της χρονιας ειναι ρε, χειροτερο και απο της Καλομοιρας.
Εχεις δικιο αδελφε,αργησα να το παρω χαμπαρι…
Κακο “χιουμορ” ο/η συγκεκριμενος/η user…
Ηταν οντως πολυ μακρια απο τα δεδομενα της…
Πλακα πλακα αυτο το θεμα πρεπει να εχει περισσοτερα ποστ την περιοδο που δεν ειχε βγει το αλμπουμ παρα απο την περιοδο που το πρωτοακουσαμε και μετα…
Αφιερωμένο το ηχητικό εφέ του James στο 33ο δευτερόλεπτο
Τραγικό και παρατραβηγμένο…! Έκανα το λάθος και το άκουσα με ακουστικά 8O
αχαχαχαχαχα,θεικο
πολυ καλο το βιντεακι τα σπασε!!
Επιτέλους τ’ άκουσα! Δεν είναι κακός δίσκος! Ξεχώρισα that was just your life, the end of the line, the day that never comes, my apocalypse αλλά είναι πολύ ωραίος δίσκος σαν σύνολο έτσι κι αλλιώς Αν έπρεπε να βρω ένα πλην θα έλεγα ίσως τα φωνητικά του Hetfield, τίποτα άλλο.
επ! ο Άρχοντας δε είναι ποτέ στα πλην ενός άλμπουμ![-X:p
Πάντοτε στα συν!
Μερικά μικρά μικρά…
Έχω πει ότι ο δίσκος μαρέσει.
1)Για 1η φορά η μπάντα κάνει κάτι που αρέσει στους οπαδούς και μόνο.
Ο σκοπός της ήταν αυτός.
2)Παραγωγή ξερή και περίμενα καλύτερη από τον μετρ του είδους , αλλά δεν με χαλάει και τόσο.
3)Ο Hetfield έχει την πιο αδύναμη φωνή από την αρχή της καριέρας του και δεν κρύβω ότι αν και μαρέσε συνολικά η ερμηνεία του, σε μερικά σημεία είναι πολύ καλός (Cyanide) και σε άλλα εκνευριστικός (ρεφραίν All Nightmare Long).Γενικά με τις ψηλές δεν τα πάει καλά.
4)Τα αγαπημένα μου είναι οριστικά τα That Was Just Your Life , Judas Kiss , Cyanide και το τελευταίο το πιο κολλητικό.
Γιατί όμως το ριφφ του μου φαίνεται ΤΟΣΟ μα τόσο οικείο?:-k
Για τα άλλα όλα μαρέσουν εξίσου.
5)Όλα τα κομμάτια είναι συναυλιακά πλην του The Unforgiven III.
6)Το ότι ο Kirk σολάρει ξανά δεν σημαίνει ότι τα solo του είναι και γαμώ.
Πολύ τυπικά.
Ο Lars με είχε απογοητέυσει στην αρχή αλλά με τον καιρό άλλαξα γνώμη , στο Cyanide είναι εξαιρετικός.
Με τίποτα όμως δεν θυμίζει τον Lars του Kill’Em All ή του …And Justice For All.
7)Γεγονός της χρονιάς ναι , κυκλοφορία όχι.
Sorry…
B[/B]Οι Metallica θα σκίσουν στην περιοδεία.
Ααα και το coffin box μου φαίνεται μαλακία.
:lol:
- Κάνουν αυτό που αρέσει σε εκείνους. Πίστεψέ με.
- Συναυλιακό δεν ξέρω αν είναι αλλά τελικά είναι τρελή κομματάρα και άξια φέρει τον τίτλο.
- Πραγματικά εγώ που δεν έχω κανένα κόλλημα με τα σόλο (δεν με νοιάζει αν ένας δίσκος έχει σόλο), τα βρίσκω ΓΑ-ΜΑ-ΤΑ!
- Συμφωνώ, αλλά φτάνει κοντά. 2008 έχουμε άλλωστε.
7+1) Το περιμένω πώς και πώς. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάω να τους δω έξω.
Ελπίζεις σε άδεια προς εξωτερικό;
Θα πάρει εβδομαδιαία μετάθεση για Νέα Υόρκη
Περισσοτερο ως αντιγραφη του Thorn within των Metallica μου ακουγεται (ειδικα απο το 00:45 και υστερα) παρα να ειναι αντιγραφη ή παρομοιο το cyanide με τον ηχο στο εν λογο κλιπ.
Νομιζω υπαρχει μια ομοιοτητα(ή αντιγραφη,αν καποιον τον βολευει ) του All Nightmare Long στο 6:40 μεχρι το 6:58 ,περιπου, με το Goodbye my Friend των Blind Guardian(http://www.youtube.com/watch?v=hiXZXOUttOA) στο 1:50 και επειτα.
- Χάλια Μίξη.
- Αντιγραφές ριφ, το That was just your life είναι το creeping death με το κόψιμο του Blackened, εκεί που λέει I deny… Το TDTNC - σχεδόν το τελείωμα του One, κούραση…
- Faster, Harder Shorter, με 20 λεπτά λιγότερο, δεν έχουν χαθέι ούτε solo ούτε στίχοι, απλά 10000 επαναλήψεις ριφ.
- Κοφιν, γκράμπ-αςς που έλεγε και ο Bob Ceska…
- Δεν υπάρχει ένα κλασσικό κομμάτι, όλα σχεδόν είναι αντιγραφέες απο μέρη παλαιών καλών…
- Τhe Unforgiven III. 3 πουλάκια κάθονταν και παίζανε στο πιάνο.
- κάτι κατάλοιπα, απο το SA. λίγα αλλα…
- Βάρετο ντράμινγ, εδώ τα κάνει μαντάρα στο hihat o “θεός” χαχα…κάπου στο TDTNC… και κάνει μπάμ.
- Ο kirk, κάλυτερα να αφήσει τα leads στον hetfield. όταν κάνει bend, live ειδικά …άστο…
- Μας τα κάνανε @@.
TO TESTAMENT TO ΣΒΗΝΕΙ !!!