έτσι όπως ακούγεται το DM, λογικό είναι…
Αν και τις διπλομποτιές στο τέλος, ο Λαρς δεν τις παίζει…
Το λάιβ βίντεο του BB&S έχει κα-τα-πλη-κτι-κή παραγωγή. Κρίμα που δεν ακούγεται έτσι και το cd :x
έτσι όπως ακούγεται το DM, λογικό είναι…
Αν και τις διπλομποτιές στο τέλος, ο Λαρς δεν τις παίζει…
Το λάιβ βίντεο του BB&S έχει κα-τα-πλη-κτι-κή παραγωγή. Κρίμα που δεν ακούγεται έτσι και το cd :x
το video του BBS ειναι γαμάτο!!!και το κομματι σπερνει…
Αυτό ακριβώς.
εχουμε παθει στερηση,τυχεροι οσοι θα πανε εξω!!!ελπιζω του χρονου να ειναι εδω!!!
Κανείς δε πρόσεξε το θεϊκό κούρεμα του Τζέιμς??
Θέλω να πιστεύω οτι τα φαινόμενα του 95 με το κούρεμα των Metallica, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
Εγώ…το πρόσεξα…αλλα προσπαθώ να το ξεχάσω…του είναι τόσος κόπος να τα ξαναφήσει μακριά;(παράκληση)
μηπως του πεφτουν???:D:D
Λες;Είναι και σε ηλικία…σε 3 χρόνια,οι Metallica με τον καραφλό frontman:lol:
ε δε πιστευω ομως οτι χρειαζεται να στεκομαστε και στο πως ειναι κουρεμενος ο hetfield!!!
παντως για να πω την γνωμη μου η μοικανα που ειχε μια εποχη ηταν κορυφαια!!
To βλεπω, ερχεται το πολλ
Ρε παιδια πολυ λιγες ψηφους το the end of the line θεωρω οτι ειναι στα 4-5 καλυτερα.:-k
Η αποκορύφωση είναι το «ελικόπτερο» του Trujillo τέλος!
Παρατηρώ ότι ένα τραγούδι, γράφεται όταν το παίζει και το ξαναπαίζεις, το δοκιμάζεις και το αλλάζεις, εξομαλύνεις το groove, κλπ. Το Broken Beat And Scarred είναι ίσως καλύτερο, ζωντανά. Είναι σίγουρα διαφορετικό, από τότε που γραφόταν και στολιζόταν στην οθόνη ενός υπολογιστή- και να που βγάζω μια κιθάρα και να που βάζω ένα πιατίνι κλπ.
Πάντως, και με το συμπάθιο δηλαδής, σχετικά με την παραγωγή, το έχουμε παρακάνει! Έλεος πλέον! Δεν είναι δυνατόν να πεισθεί κανείς ότι μια studio παράγωγη του Rick Rubin είναι χειρότερη από την ηχογραφημένη ζωντανή εμφάνιση. ?Ε-λε-ος!
Α…όλα κι όλα…είναι το αγαπημένο μου θέμα
Δε μιλάμε για μια οποιαδήποτε studio παραγωγή του Rubin, αλλά για τη studio παραγωγή του death magnetic και μόνο. Ε, και πως να το κάνουμε, είναι χάλια. Η λάιβ παραγωγή για το βίντεο του BB&S είναι καλύτερη. Πιο ογκώδης, πιo καθαρή και χωρίς το ψαλίδισμα του ήχου με το εκνευριστικό τρίξιμο (λέγε με και ψηφιακή παραμόρφωση/θόρυβο).
Fake ειναι τελικα και ο Rick (απαραδεκτη παραγωγη) [-X
εδιτ: Φερτε τον Flemming!!!
Ποιο κομματι του DM θεωρειτε πιο πορωτικο? Εμενα μαρεσει πολυ το End of the line.
all nightmare long ανετα!!και end of the line αλλα με το πρωτο εχω φαει σκαλωμα
BBS με διαφορα ρε εχει ΡΙΦΑΑΑΑΑΡΕΣ
ΩΩΩΩ το αγαπημένο μου θέμα
Βασικά όλος ο δίσκος είναι σκέτη πώρωση!!! Το άκουγα προχθές μετά από καναδυο μήνες, γαμώ!
συνολικα σαν κομματι πιο πορωτικο θεωρω το suicide & redemption.σαν ρεφραιν ειναι τρελα πορωτικο το judas kiss.