καλα διαφωνω…αλλα θα τα πουμε σε αλλο thread…αυτο μας ελειπε τωρα νεα κοντρα metallica vs tool…
Καλά, παιδιά, εγώ μια πλάκα έκανα, μην το τραβήξουμε άλλο, γιατί μετά θα μπαίνουν διάφοροι και θα ρωτούν πως έφτασε τόσα πολλά posts το thread.
Ναι καλά, λες και χρειαζόταν να πεις εσύ κάτι για να αποκτήσει 200 σελίδες το Thread. Μέχρι να κλείσει πάντως να δεις που θα πιάσει δεκαχίλιαρο.
:lol: :lol: :lol:
#-o:lol:
παιδια τι ωρα περιπου θα μπορουμε να ακουσουμε το single?ξερει κανεις?
11 AM PST. Κατά τις 9 το βράδυ δηλαδή.
thanx:)
Άμα τα σπάει το single, προβλέπω το thread να αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου και με την κυκλοφορία του δίσκου να ακολουθεί εκθετική κατανομή και να απειρίζεται στο +00.:lol: (Πολύ ανάλυση διαβάζω και έχω επιρεαστεί!8O)
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ακούγοντας το πρώτο cd του Garage Inc. ο ήχος και η παραγωγή μου κολλάγανε πάρα πολύ με τα λίγα samples του δίσκου που έχω ακούσει.
αϊντε να δούμε τι θα λέει και το single.
οπα…την ιδια σκεψη ειχα και εγω…
Από Metal Era μου είπαν ότι 10\9 θα το έχουν!!!
και το st. anger κυκλοφόρησε 2 μέρες νωρίτερα, οπότε μπορεί να έχουν και δίκιο!
Εννοείται πως όχι. Με την αξία του το thread έχει 200 σελίδες, με την έννοια ότι κάθε πωρωμένος θα γράψει το μακρύ του και το κοντό του για τα νέα “Yeah!” του Jaymz, επειδή περί αυτού πρόκειται το thread. Απλώς 10 παραπάνω για μια ανούσια κόντρα Tool Vs Metallica που ξεκίνησα εγώ από ένα αστείο, θα μου κακόπεφτε (κυρίως μετά και το αυξημένο spamming των τελευταίων ημερών).
Επειδη ξεφυγατε λιγο απο το θεμα μας,τα καινουρια σαμπλς τα ακουσατε?Εβαλαν αλλα 3 καινουρια στο www.metallica.com μπειτε να τα ακουσατε.Ωραιο ηχο εχουν.Ειμαι αισιοδοξος:D:roll:
To 3 sample ειναι η εισαγωγη απο το death is not the end που δν εβαλαν στο αλμπουμ 8O
Επίσης το 4 που έβαλαν πριν λίγο μάλλον είναι riff από το single.
Κάθεστε και ακούτε samples των 10 άντε 30 δευτερολέπτων?#-o
15 δευτερολέπτων! το βράδυ όμως στις 9 έρχεται το The day that never comes…
μου τη δινει ολη αυτη η φασαρια που εχει δημιουργηθει με τον δισκο.καθε βδομαδα βγαινουν ‘‘σαμπλς’’ και βλακειες αντι να τσακιστουν να τον κυκλοφορησουν!στην αρχη ειχε μια αγωνια αλλα νομιζω οτι το παρακανανε λιγο.
εχει ανακοινωθει οριστικη ημερομηνια κυκλοφοριας?