Metallica OAKA 9/5/2026

Λογικό. Ακόμη δεν εχουν ανοίξει .

Να κάνω refresh ή δεν υπάρχει λόγος;

μετρούσε αντίστροφα και στις 10 ακριβώς μας έβαλε ουρά

Απαντώ στον εαυτό μου: μην κάνετε refresh αν δεν μπείτε στο σύστημα αγοράς εισιτηρίων. Και τότε μην κάνετε σε Refresh πάνω από δύο φορές το λεπτό.

Εν τω μεταξυ, πηρε μονο 4 μερες στην ΤΜ για να αντιληφθει οτι οταν πουλανε εισιτηρια metallica με queue, δεν μπορουν να πουλησουν τπτ αλλο επειδη το queue page γινεται landing page :rofl: Σημερα προσθεσαν ενα link στο κειμενο, το οποιο μαλιστα εχει και ορθογραφικο διοτι το εκαναν αρον αρον προφανως :smiley:

15 Likes

Αν η κίνηση στην ουρά είναι γραμμική, λογικά κάποια στιγμή μέχρι το 2035 θα μπω στην πλατφόρμα.

1 Like

το ίδιο σκεφτόμουν!

το ορθογραφικό ψάχνω…

1 Like

lol τα ίδια και εδώ:

Screenshot 2025-05-30 at 10.22.46

1 Like

Ξουρίστηκα στις 9.
Μέχρι να πάρω εισιτήριο, θα έχουν ξαναβγεί τα γένια.

6 Likes

image

1 Like

4 Likes

αα οκ οκ. τα βλέπω ελληνικά εγώ

1 Like

Δυο VIP

2 Likes

Καν το σαν εκείνο τον τύπο στο ινσταγκραμ που περιμένει να κουρευτεί οταν κάνει 5 σερι νίκες η United. Εχει γίνει αγριάνθρωπος απο τον Σεπτέμβριο αλλά βγάζει χρήμα απο τις αναρτήσεις. Ετσι και εσύ θα βγάλεις το snakepit για το επόμενο tour αλλά με ποοολλυυυ μούσι !

2 Likes

ειλικρινα αυτη η διαδικασια ειναι ντροπιαστικη, δεν δειχνει κανενα σεβασμο στον πελατη. νιωθω αβολα και ασχημα που σαν legacy που πηρα την Τριτη 9.15 εισιτηριο. δεν μπορω να μοιραστω την χαρα μου με τους φιλους μου, που τους μιλαω και με κοιτανε με απογοητευση. Ειλικρινα θελει πολυ προσπαθεια το μεγαλυτερο metal γεγονος ολων των εποχων στην Ελλαδα, να το κανεις τοσο αποκρουστικο.
Βεβαια η συγκεκριμενη εταιρια, εχει παραδοση να τα κανει ολα σκατα. Πως ειναι δυνατον να διοργανωνεις ενα τετοιο γεγονος και μην εχεις διασφαλησει οτι η πλατοφορμα που θα πουλησει τα εισιτηρια θα ειναι τοσο μα τοσο σκατα, στο user traffic!!! εχω χασει ολο το hype…κριμα!!
καλο κουραγιο σε ολους και οτι καταφερετε!!

15 Likes

παιδια η ΤΜ κανει τα ιδια παντου, δεν εχει να κανει με Ελλαδα.

πριν 2 χρονια που τους ειδα, μπηκα τρεις φορες στην ουρα.

στην taylor swift επεσε το συστημα και αναγκαστηκαν να ξανακανουν την προπωληση, μια εβδομαδα μετα.

Δεν εχει να κανει με την Ελλαδα

6 Likes

μαζι σου. δεν διαφωνω. ο διοργανωτης θα επρεπε να διασφαλισει οτι η πλατοφορμα που θα γινει η προπωληση θα σταθει στο υψος των περιστασεων. και βαλε οτι αρχιζουν οι τελικοι στο μπασκετ και οι φιλοι του ΠΑΟ ειναι και αυτοι μεσα να παρουν εισιτηριο!!!

η ΤΜ ειναι μονοπωλιο και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα που μπορει να κανει ο καθε διοργανωτης.

αφου στο τελος, sold out θα γινει, παρα τις γκρινιες

1 Like

Και όταν παλέψετε με το θηρίο που λέγεται eventim, θα λέτε συγγνώμη κύριε ticketmaster, δεν ξέραμε. :expressionless:

5 Likes

Μα γιατί δε στηρίζουν τοπικό προϊόν (βλ. more.com);

Πάντως σε eventim έχω πολύ καλύτερες εμπειρίες από ticketmaster.