ειναι ξεκαθαρα για λογους ασφαλειας. φανταζεστε να συμβει κατι και να μην πεφτει καρφιτσα;
κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.
Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιονται
Αφού είναι αλεπουδιάρηδες
Πότε να περιμένουμε τα πολυπόθητα εισιτήριο στο mail μας;;
νομιζω 1-2 βδομάδες πριν τα δίνουν στα τικετμαστερ, μπορεί να κάνω και λάθος.
Ξέρει κανείς αν έχει ανοίξει η μεταπώληση εισιτηρίων απευθείας μέσα από το ticketmaster ή θα ανοίξουν τελευταία στιγμή, τότε που μπορείς να μεταφέρεις και το εισιτήριο σε άλλον;
Πάντως τσέκαρα και δεν έχει τώρα προφανώς, απλά ρωτάω μήπως είναι θέμα ότι προλαβαίνουν και τα τσιμπάνε.
Υπάρχει μεταπώληση μέσω ticketmaster στην Ελλάδα;
Αυτό ρωτάω στην ουσία. Το έχω δει να γίνεται σε Αγγλία και Βέλγιο. Εδώ γιατί να μην γίνεται;
Γίνεται σε κάποιες χώρες και σε κάποια event. Δλδ όχι παντού στην ticketmaster και ακόμα και στις χώρες που γίνεται, όχι σε όλα τα event. Προς το παρόν στην Ελλάδα δεν έχω δει κάτι σε μεταπώληση.
Είναι πάντως εντελώς ασφαλές μιας και γίνεται generate νέο qr code στο εισιτήριο. Οπότε δε γίνεται να έχει διπλοπουληθει.
Στην Αγγλία το εισιτήριο είναι ένα QR Code στην εφαρμογή της ticketmaster και ανοίγει μια επιλογή που λέει transfer και resell λίγο καιρό πριν τη συναυλία.
Στην Ελλάδα θα σταλεί pdf, αυτή είναι η βασική διαφορά. Άρα δε νομίζω να γίνεται μεταπώληση μέσω Ticketmaster. Λογικά τότε θα μπορεί να μεταπωληθεί (ανεπίσημα) ή να το μεταβιβάσεις/στειλεις σε όποιον θες.
Έξω γίνεται resale ακόμα και σε περιπτώσεις pdf. Απλά το παλιό pdf πλέον θα έχει άκυρο qr και το νέο έγκυρο.
Το site που έχει η ticketmaster στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχει αυτή τη στιγμή την υποδομή για να διαχειριστεί τέτοια πράγματα.
Το site που έχει η ticketmaster στην Ελλάδα χτες μπλόκαρε για το Βόλος-ΑΕΚ.
![]()
Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν βλέπω να γίνεται η συναυλία ο τελικός κυπέλλου που ήταν να γίνει στις 25 Απριλίου άλλαξε έδρα και θα γίνει στο Πανθεσσαλικό λόγω των εργασιών που γίνονται στο ΟΑΚΑ
Μια χαρά θα γίνει.
Ε λογικα θα εχουν τελειωσει τα εργα μεχρι τις 5 Σεπτεμβριου, σιγα
Μήπως την πάνε στο Πανθεσσαλικό;;; ![]()
Στα σοβαρά τώρα. Αυτές οι παραγωγές δεν ανακοινώνονται αν δεν υπάρχει εξαρχής διασφάλιση της διεξαγωγής τους. Υπάρχουν συμβόλαια και ρήτρες προς τους συμβαλλόμενους σε περίπτωση αθέτησης των όρων.
Ο τελικός κυπέλλου είναι άλλη ιστορία και όχι καινούρια
Στο πανθεσσαλικό ίδια μέρα μετάλλικα και μέηντεν και ραντεβού στη γέφυρα οι οπαδοί.