na sai sigourh oti allh orexh den eixa… :P[/quote]
an thes pes mou pote tha kanoun kana live…exo mia eksoxi parea,pou mporo na katevaso ke na tous to kanoume mpourdelo, me fones ke xlevasmo!
na sai sigourh oti allh orexh den eixa… :P[/quote]
an thes pes mou pote tha kanoun kana live…exo mia eksoxi parea,pou mporo na katevaso ke na tous to kanoume mpourdelo, me fones ke xlevasmo!
oxi re sy siga…etsi k alliws me tis mlks pou paizoun siga mh vgoun live…To pozeriliki tha tous faei…
Mikrh, na pame sto mike’s irish bar stous ampelokipous pou exei karaoke, na kanoume ntoueto
mesa…pame mazi me to mpampa…
Όντως Τάσο η Ice Queen αν και πιο μικρή ήταν πιο ώριμη! Άκουγε και κανένα ποζεριλίκι… Τούτη εδω η WhenSilenceCries είναι εντελώς κολλημένη με τους Nightwish (οχι ότι η προηγούμενη πήγαινε πίσω), άσε που μας προέκυψε και κόρη του ακατανόμαστου!!!
ΥΓ. Και οι δύο πάντως είχαν και έχουν ένα “αγαπομίσος” με τον Unholly…
Όντως Τάσο η Ice Queen αν και πιο μικρή ήταν πιο ώριμη! Άκουγε και κανένα ποζεριλίκι… Τούτη εδω η WhenSilenceCries είναι εντελώς κολλημένη με τους Nightwish (οχι ότι η προηγούμενη πήγαινε πίσω), άσε που μας προέκυψε και κόρη του ακατανόμαστου!!!
ΥΓ. Και οι δύο πάντως είχαν και έχουν ένα “αγαπομίσος” με τον Unholly…
:P[/quote]Κανείς σας εδώ μέσα δε ξέρει τι ακούω,οι nightwish είναι πάντα το κόλλημα μου…Ξεκολλήστε λίγο με τον unholy αν δε έκανε έτσι δε θα υπήρχε θέμα μπορεί να ήταν κάποιος άλλος στη θέση του τότε πάλι τα ίδια θα λέγατε…Τέλος!!
Το τι ακούει δε μπορώ να το ξέρω αν και φαντάζομαι ότι classic rock θα είναι από τα αγαπημένα της…Το τι της είναι ο unholly πάλι δε μπορώ να φανταστώ :twisted: αλλά από τη στιγμή που προέκυωε κόρη του angel ψάχνω όλο μου το γενεαλογικό δέντρο μη τύχει και είμαι και εγώ γιος καμιάς chk_chillin και πάω να αυτοκτονήσω
Πάτρα έρχομαι…άσχετο ε?
Πότε;
Μ’αρεσουν αυτες οι ηλικιες… [/quote]
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!
Έλα κάτω σου λέω να δεις τι παιδιά βγάζει η Πάτρα!!
Ανχολάκους.
Αφού εσύ δεν είσαι πατρινιά , τι μιλάς;
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ![/quote]
Κορκολης=Πατερας!!!
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ![/quote]
Κορκολης=Πατερας!!![/quote]Φτυστοί είστε… :lol: :lol:
sorry δεν απάντησα γιατί έφυγα 1 ώρα μετά τη δημοσίευση :lol:
Τελικά πολλοί προστάτες και πολλοί εραστές δεν έπεσαν για την whensilencecries? :twisted: :lol:
sorry δεν απάντησα γιατί έφυγα 1 ώρα μετά τη δημοσίευση :lol:
Τελικά πολλοί προστάτες και πολλοί εραστές δεν έπεσαν για την whensilencecries? :twisted: :lol:[/quote]Ναι είδες τρομάρα μου!!!
Τι άλλο θέλω!!!
Αγαπητό μου πνεύμα αντιλογίας, ΠΟΙΟΣ ακριβώς σου είπε πως όταν μιλούσα για τα παιδιά της Πάτρας εννοούσα τον εαυτό μου? Και δώρο να μου τον κάνανε τον τίτλο δεν θα τον έπαιρνα!
Συγνώμη πάντως που είχα το θράσος να εκφράσω άποψη! Next time let me remind you πως δεν επιτρέπεται να έχεις άποψη για τους Αθηναίους όσο καιρό κι αν μένεις εδώ… :twisted:
Τα παιδιά της Πάτρας δε βγάλανε εκείνο το τραγουδάκι με το εργαλείο και το άλλο με το μπακλαβα??? :?
παραμένω Ο ξεκάρφωτος του φόρουμ
Ναι.