Mmm this tastes like chicken-φάτε τον συμφορουμίτη σας

Ε τι να κανω, ολους τους αλλους σας σιχαινομαι.
Αντε να τρωγα λιγο ξυρισμενο μπουτακι Ανχολη και κανα κομματι απο Σοφι καπα μπας και ψοφησει και φυγει η γκαντεμια απ’αυτον τον τοπο.

ΟΛΟΥΣ.

Kαι παλι δε θα χορταινες.

ε καλά τώρα θέλει και ρώτημα???

τα ευκόλως εννοούμενα κλπ κλπ κλπ

κείνος ο Κόζης λαδορίγανη θα γλύφω και τα δάχτυλα των ποδιών μου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το σόφι κάππα γιατί πρέπει να είναι νόστιμη και αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε ας το απολαύσουμε ποιο πριν …

[SPOILER]βασικά για να φύγει η γκαντεμιά το λέω …

τα υπόλοιπα είναι προφάσεις :P:P[/SPOILER]

θα έτρωγα εμένα γιατί είμαι ο καλύτερος και σε γεύση.

Θα έτρωγες τον τόλκη για να του πάρεις θέση και ψήφους:!:

ας φαμε τον τολκκι ολοι. Στην αρχη ο μανος ειπε να μην λεμε για ογκους. Ποταπε.

συμφωνω. παντως μεχρι τωρα κανεισ δε θελει να με φαει… επιτελους η αξια μου αναγνωριστηκε

κάτω τα χέρια από το σοφικαπα αλήτες.

καλα καλα μια πλακα κανουμε… ηρεμησε ειναι ολοτελα δικια σου ρουντολφ (μηπως εισαι ελαφι και δεν το ξερεισ??)

ταρανδος με κοκκινη μυτουλα

αυτό.το σοφικαπα είναι η μανούλα μου.:slight_smile:

Το μωρό της ροζμαρι:lol:

…κερατούκλη ρούντι

Εγώ λεπόν θα φάω τον κοστις και έτσι ο κολλητός του θα μείνει χωρίς κολλητό και θα το γκάνω φίλο μ και θα γυρνάμε μαζί όλα τα μπουζουκτσήδικα, από Καρρά μέχρι Εύα Μπαιλα.

Ακμ θα μείνουν περισσότερα emo στν Κηφισιά κ θα έχω περισσότερες πιθανότητες να κάνω το ντρημ καμ τρου και να φυστικώσω μια από δαύτες.

Μπλουζλικ… να χουμε αποθεματα για καιρο… :lol: :lol: :lol:

Eγώ πάντως θα έτρωγα τον τολκι.Όχι βέβαια γιατί δεν τον συμπαθώ(κάθε άλλο, ο τύπος είναι grand κι έχει κερδίσει την απύθμενη συνπάθειά μου),αλλά γιατί ξέρει να τρώει καλά.Που σημαίνει 2 πράγματα.

1. είναι πολύ νόστιμος
    2)όταν τρως κάποιον παίρνεις τη δύναμή του.Άρα τότε τα ήξερα να τρώω καλά χ2!!!
    go tolkki go!!!

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

μμμμο ναιλιστ φοβαμαι γιατι μπορω να δαγκωσω την γλωσσα του και να δηλητηριαστω…τον ανχολη τον ρυτωγα

Τον Τόλκη γιατί από ότι έχω καταλάβει θα τρώω για μήνες…

Φιλικό