Οχι ακόμα , προηγείται η ημέρα των Megadeth.
λογικά αύριο θα τα ανακοινώσουν.
θεωρώ θα είναι αντίστοιχα με τη μέρα των Gorillaz
Αν πουλάει κανείς το εισιτήρίο του, έχω ενδιαφερόμενο.
Βρήκε!
Υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο φίλου στα 55€
εντιτ: δόθηκε παιδιά
Το θελω.
Θα ειναι ανοιχτη η πεζογεφυρα προς το Νιαρχος, σωστα?
Ναι
Αν παω κατα τις 18.20 στο Νιάρχος οι πιθανότητες ειναι υπέρ μου για να βρω θεση μεσα στο παρκινγκ?
Ναι
κανόνισε να τσακωθούμε για τη θέση ![]()
οκ, θα παω 18.15 ![]()
Υπάρχει ενα εισιτηριο διαθέσιμο προς πώληση για οποιον θελει.
O Moby τελικά φτιάχνει μουσική που ολος ο κόσμος θέλει και μπορεί να ακούσει.
Πολύ καλοί και οι Garbage.
60αρηδες όλοι τους, αλλά το έχουν ακόμα.
Εξαιρετικός ο ήχος σήμερα. Δυνατός και καθαρός.
Τέτοιο πάρτυ δεν θα μπορούσαμε να το ελπίσουμε και όμως το πήραμε, x10.
Εύγε
Ο βασικός λόγος που πήγα ήταν οι Garbage. Απωθημένο από τα 90s να τους δω και αυτούς live, αγαπημένη μπάντα ειδικά τότε, η αναμονή (δεν τους είχα δει τις προηγούμενες φορές και αν το 1999 ήταν αδύνατον λόγω στρατού, το 2005 με Marilyn Manson, δε θυμάμαι τι μπορεί να είχε συμβεί εκείνη τη μέρα και το είχα χάειι) άξιζε και με το παραπάνω! Αέρα μεγάλης μπάντας που τα έχει τα μεγάλα stages των φεστιβάλ για πλάκα, τρομερά δεμένοι και μια Shirley έρωτας! Επικοινωνιακή, χαλαρή, με ενέργεια, φωνάρα, μοναδική! Ναι μπορεί να μεγαλώσαμε αλλά στα μάτια μου χθες ζωντάνεψαν οι έρωτες της εφηβείας!
Ήθελα, Not my idea? You look so fine? Queer? ΝΑΙ! Μου έλειψαν αυτά αλλά και κάποια άλλα? ΝΑΙ. Με ένοιαξε στο φινάλε? ΚΑΘΟΛΟΥ! Έσβησε άλλο ένα απωθημένο με τον καλύτερο τρόπο! Μακάρι να μας ξανάρθουν σύντομα!
Moby ακούω διάσπαρτα κομμάτια, ξέρω τα hit (αν και ποιο δεν είναι hit?), δεν είναι όμως κάποιος που θα βάλω επί τούτου να ακούσω. Δεν τον είχα ξαναδεί οπότε δεν ξέρω αν σε σχέση με παλιότερες εμφανίσεις ήταν καλός ή όχι, αλλά στο τέλος της ημέρας δε με νοιάζει! Τι ΤΥΠΑΡΑ και τι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ είναι αυτός ο τύπος!!! Έστησε μια τεράστια παρτάρα και μας ρούφηξε μέσα της!! Κακώς δεν τον είχα ξαναδεί και πλέον ελπίζω απλά να έρθει ξανά κι αυτός!
Το συναυλιακό δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο!
Παρά πολύ ωραίος , τον είχα δει το 2009 με placebo αλλά μου άρεσε πιο πολύ φέτος!
Το 1998 Φρεαττυδα τα είχε σπάσει ![]()
Μερικές ταπεινές σκέψεις για εχθές
Ηταν η βραδιά που έπεφτε το ρεύμα στις Τρύπες στο " Τρενο ":και ο κόσμος φωναζε το αμίμητο " που ναι το τρένο, οεο που ναι το τρένο οεο που ναι το τρένο ". Απο τις καλτ live στιγμές που μόνο όποιος ήταν εκεί καταλαβαίνει! Και πάντα σε συνδυασμό με τα νεύρα του Αγγελακα.