Monster Magnet -- 4 Way Diablo

Δηλαδη φερνει σε Spine Of God? :-k

Όχι.
Στην πρώτη ακρόαση φάνηκε πολύ μα πολύ κατώτερο των αναλογιών και προσδοκιών. Πέρα από μερικές πολύ καλές στιγμές σε σύνολο έχανε. Ίσως γιατί οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και επειδή δίσκο-μνημείο έχουν να βγάλουν ουσιαστικά από το “Powertrip”.
Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Σίγουρα η πρώτη ακρόαση οδηγεί σε συνειρμούς με το “Monolithic”, μιας και φαίνεται να έχουν κατασταλλάξει στο πώς ακριβώς θέλουν να ηχούν, πράγμα που σημαίνει όχι πια ψυχεδέλειες και όχι πια ουρλιαχτά και noisy ξεσπάσματα. Δεκτόν και σεβαστόν (και Σεβαντόν για τους ποδοσφαιρόφιλους!!!).

Όσο προχωρούν οι ακροάσεις, η αξία του και η εντυπωσιακή δουλειά στις ενορχηστρώσεις γίνεται πιο αντιληπτή. Εξάλλου, μιλάμε για τους Monster Magnet γμτ. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, το μέτριο δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει αυτήν την μπάντα (αν και στο “God Says No” το προσπάθησαν). Όταν θα βγεί και θα λιώσει και από το cd, τα συμπεράσματα θα είναι ασφαλέστερα. Μέχρι τότε πάντως “Cyclone”, “I’m calling you”, “A Thousand Stars” κτλ είναι το ιδανικό soundtrack μαζί με Black Bonzo και Witchcraft.

Και κανα live δε θα πεφτε άσχημο.

Το εξώφυλλο θυμίζει LP από τις αριστουργηματικές δουλειές τους στις αρχές των 90s (πολύ σωστή κίνηση). Μάλλον θα το αγοράσω και γω.

Oι Θεοί επιστρέφουν και καλά θα κάνουν ολα τα κακέκτυπα τους να κρύβονται σιγά σιγά…(Αλήθεια ποτε εγινε καλά ο Wyndorf?:lol: )

Εεεεπ. ΠΙΠΕΡΙ :slight_smile: :wink:

Για μένα το προσπάθησαν και το κατάφεραν στο Monolithic. Το καινούριο ακόμα δεν το άκουσα

Όπως προείπε κάποιος: μέτριο και Monster Magnet δεν πανε μαζί.
Αυτό ακριβώς.
Ακόμα να το χορτάσω…8)

Δέρνουν στα live!

Ι know, I’ve been there!!!

Δεν ξέρω αλλά στην πρώτη ακρόαση του Blow Your Mind ενθουσιάστικα πολυ. Έχω την εντύπωση ότι ακούω ξανά hard rock με αρχίδια :drunk:

Ε ναι λοιπόν!

Περιμέναμε αλλά άξιζε! (όχι πως είχαμε αμφιβολία)…

Well, Ι’m back, I got a cock made out of platinum… λέει ο μέγας Dave και ποιοί είμαστε εμείς να τον αμβισβητήσουμε.

Σε κάθε ακρόαση προκύπτει και ένας νέος ύμνος…

Και ως συνήθως στο τέλος, το τραγούδι που θα μας δώσει την καρδιά στο χέρι όπως κάνει πάντα το Your Lies Become You. Little Bag Of Gloom…

Δίσκος όπως ακρβώς έπρεπε. Slap in the face…

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! Το monolithic ΓΑΜΑΕΙ!!! (Για τον Crapsody αυτά)

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Καλο δισκακι το καινουργιο των Manster Magnet αλλα μετα απο κανενα μηνα θα προτιμησω να ακουσω το Powertrip ή κατι απο Spiritual Beggars.

Αύριο θα το 'χω… Δεν μπορώ να περιμένω!!!:rockon:

Έχει καλές στιγμές ο δίσκος αλλά έχει και μερικά απαράδεκτα κομμάτια π.χ. you’re alive.
Δεν περιμένω βέβαια πια από τον Dave να βγάλεις τις δισκάρες του παρελθόντος. Πάντως στέκεται το album.

Διάλεξα 9 κομμάτια για το poll λόγω περιορισμού

To Cyclone είναι τρελλη κομματαρα…(Ειμαι στα πρώτα ακούσματα ακόμα του δισκου)…Πολύ Dopes to infinity ατμόσφαιρα στον δίσκο…Ο Wyndorf αναστήθηκε και κεντάει ξανα…

Παιδιά εγώ πάντως το ψηφίζω για album του 2007…

Πώς βάζω φωτό στο prof μου;

Bάλε στην αντίστοιχη φόρμα το link της φωτό που θέλεις…

Μάγεψαν ακόμη μια φορά! Βγαίνουν ασπροπρόσωποι. Τρελός δίσκος! Μ’ άρεσε πολύ! Monstermagnetικός εντελώς.