black holes and revelations8)
Για να ψηφίσω, τα έβγαλα ανάμεσα σε OoS, Absolution και BHaR και βγήκε το Absolution
και γαμ* τα συγκροτηματα
παντα αναμεσα στο ποιοτικο και στο εμπορικο (με την εννοια οτι ειναι ποιοτικοι αλλα τους ακουνε ολοι ανετα γιατι ειναι γαματοι)
τους λατρευω!
αγαπημενα: supermassive black hole (as einai kala k t twilight), starlight =)
Κανα νεο απο δω και καινουριο αλμπουμ.???ακουγα χτες το supermassive…και ειπα,αντε,ποτε θα βγει τπτ καινουριο??εχει ακουσει κανεις τπτ νεοτερα?
Σε 2-3 χρονια εχουν πει για καινουργιο δισκο…
Τόσο πολύ θα περιμένουμε; Κρίμα
Σίγουρα θα αξίζει τον κόπο πάντως!
καλοι αλλα οχι κ οι αγαπημενοι μου…(μεχρι στιγμης βεβαια γιατι αν ακουσω περισσοτερο δεν υπαρχει περιπτωση να μην πορωθω) το invincible ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι,με εχει συμμαδεψει…
σαν ατομα δεν συμπαθω κανενα:? (πως το παθα??#-o)
τους βρισκω ολιγον αντιπαθητικους…[-X
αντιπαθητικούς; δε θες να τσιμπήσεις τα μαγουλάκια του Μπέλλαμυ όταν ακούς αυτό το γέλιο; http://www.youtube.com/watch?v=PP4xZXsV6m0
κρίμα που θα αργήσει τόσο ο δίσκος
οχι!
θελω να του ριξω μπουφλα:p
Ποιος σας εχει πει για 3 χρονια και τετοια ρε?
Wolstenholme wrote: "It would be nice to have the album out in the second half of next year [2009] but we have not set ourselves any targets
Ετοιμάζοντα για περιδεία μαζί με U2. Τρελό πακετάκι…
Έλπίζω και ο δίσκος μέσα στη χρονιά…
Πλάκα κάνεις; Να που θα δω U2 τότε που λυσσάει η αδερφή μου και δεν θέλω να πάω… Χαχαχα…
Αν και για τα ελληνικά live των muse δεν εχω ακούσει και τις καλύτερες κριτικές (πιο πολύ ως αρπαχτές μου τα περιέγραφαν), είναι όντως πολύ καλοί live… Αρκεί να δείτε να παίζουν σε isle of wight fest:
το συγκεκριμένο βίντεο είναι διασκευή σε παλιό τραγούδι της Νινα Σιμόν και τα ΣΠΑΕΙ live…
Τελείως πρωτότυπους δεν τους λες γιατί έχουν “τραβήξει” έμπνευση από πολλά μέρη… κλασσική μουσική και radiohead, smiths κλπ Αλλά ο bellamy έχει φωνάρα και η μουσική είναι κομπλέ…οπότε GO MUSE… Για ένα πράγμα δεν τους συγχωρώ… Περίμενα 2-3 χρόνια να τους δω και ήρθαν για live όταν έδινα εξεταστική το προτελευταίο μάθημα… ΔΛΔ 2 μέρες πιο μετά δεν μπορούσαν;;;#-o:lol:
πλακα κανετε!!! :yahoo::stereo:
Δεν το πιστευω, τι υπεροχο νεο!! Αν γινει δεν υπαρχει περιπτωση να το χασω!!! Μιουζ ρε φιλε, μιουζ!! πωω, κλαιω. :D:D:D
Θα κατεβεις νιουγιορκ δηλαδη?
τελειως πρωτοτυπο δεν λες κανενα
αλλα
ειναι αρκετα πρωτοτυποι ωστε να μπορουν να ξεχωρισουν απο το σωρο
χωρις να χανουν ομως την ικανοτητα να γραφουν καλη μουσικη
να μπορουν να ηγηθουν και να επηρεασουν αλλες μπαντες
Πφ, πάνω που έχουν γίνει από μόνοι τους τεράστιοι και μπορούν να γεμίσουν στάδια, επιλέγουν να παίξουν support στον αχώνευτο; [-X
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο…
Ρε κραχτη
1ον δεν παιζουν support στον αχωνευτο μονο αλλα και σε 3 “χωνευτους”. Οι U2 δεν ειναι μονο ο Bono…
2ον Παιζουν support μονο στην Αμερικη γιατι εκει, σε αντιθεση με την Ευρωπη, δεν εχουν τοσο μεγαλη επιτυχια και φανατικο κοινο. Στις ΗΠΑ ουσιαστικα αρχισαν να γινονται γνωστοι με το Black Ηoles & Revelations και την κοινη περιοδεια με τους My Chemical Romance στους οποιους ηταν support
Το Absolution στην Αμερικη εφτασε μεχρι το νουμερο 107 των charts σε αντιθεση με το νουμερο 1 Αγγλια
Ενω το Black Holes & Revelations ειναι το πρωτο σχετικα πετυχημενο album τους στην Αμερικη με την 9η θεση που εφτασε
Οποτε μερικες guest εμφανισεις διπλα στους U2 δεν θα τους κανουν καθολου κακο (σχετικα με την εικονα τους στην αλλη οχθη του Ατλαντικου)
Well debated ! 8)
Φατηνε γείτονα!
Μακαρι να μας εχουν στην φθινοπωρινη περιοδεια!!!Αυτη τη φορα δεν τους χανω ακομα κ αν παιζουν Τεταρτη στις 4 τα χαραματα:papas: Α κ για το νεο album σε προσφατη συνεντευξη ειπαν (νομιζω ο Dom) oτι ισως βγει μεσα στο 09 αλλα δεν βιαζονται κιολας οποτε μαλλον κ αυτο αρχες του 10.I want it now:(!!!