:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Πες τα συ να μην τα λέω εγώ, πού μαι και fanboyς στο κάτω-κάτω…
Όταν είχαν ερθει μαλακασα δεν μπορεσα να κατεβω…δευτερη μαλακια κινηση δεν θα ξαναγινει…μακαρι απτου χρονου.endlessly,muscle museum,supermassive black hole και time is running out λατρεμενα…
Μονο σε μενα ε;; Καλα δεν πειραζει.
Torino 4/12!
Αν είναι κανείς ας πει.
Σαν Museaholic νομίζω πως ώφειλα να απαντήσω πρώτα σε αυτό το θέμα…
Θα έχετε υπόψη σας το φθινοπωρινό τους tour έτσι? Η Ελλάδα είναι στην απέξω… Εγώ σκέφτομαι να πάω εξωτερικό να τους δω…:-k Πιστεύετε οτι αξίζει τον κόπο? (Εγώ τείνω προς το “ναι” πάντως8) )
Α!! Και καλώς σας βρήκα!!:D:D
Και Αμβούργο και Βερολίνο εγώ.
Muse den einai apla fover 8eoi ekpliktiki…
Apla e3ipsonoun aftou pou apokaloume Mousiki c allo epipedo dinoun logo stin mousiki na sinehisei na iparhi pragmmatika…
Oti kai na lene gia aftous oti antigrafoun oti einai eukola ta komatia tous kai oles aftes oi blkies einai ena tpt mprosta mono c mia nota tou Matthew kai praggmatika merika paliotera tous tragoudia einai poli pio au8entika checkare sto youtube Muse B-sides songs kai 8a deis tin teliotita tis mousikis file mou…
Kai mehri edw ola kala kai otan ma8eneis oti ton semptebrio 8a bgei kai to new album akomi kalitera kai erhete to announce twn periohon tou Tour tous na sta xalasei ola gt den erhonte elada afto pragmatika me skotose ALLA
epidi den 8a tous hasw alloi mia hronia 8a pao Italia ola gia tous Muse kai kati parapanw to a3izoun
Mono ena einai sigouro gia tous Muse oson afora emena… den 3erw an einai i kaliteri i an einai hiroteri den3erw an kanoun ta kalitera lives i oxi ENA 3erw… kai afto einai to sines8ima pou mou dimiourgoun otan tous akouw na pezoun kai afto einai pera oxi ka8e fantasias pera ka8e pragmatikotitas kai yperanw olos ton allon. Mono gia afto eimai sigouros den me noiazei ti lene i alloi gia tous Muse einai apla i apoko8eosei tis mousikis gia emena kai afto mono metraei…
Oson afora ta Album tous ontws sto teleuteo ala3an kai ala3an arketa alla petihan to idio polli c afto pou prospa8isan me afta pou kataferan me ta proigoumena tous album
P.S. steilte m PM me msn sas opiosdipote gt to hriazome na milisw gia Muse me kapiwn pou tous Gnorizei kala
Συγνομη για τα GreekLis.
ok,another one muse fan here!
υπάρχουν πιθανότητες να τους δούμε καλοκαίρι 2010,αν σκεφτούμε και το όχι και τόσο καλό τελευταίο live(απότι διαβάζω-γιατί εγώ το έχασα ) στην Μαλακάσα πρόπερσυ ή να πάμε προς τα έξω για να τους ακούσουμε?
Επίσης καμιά info για τον καινούργιο δίσκο?anything?any leak?
Εγω θα παω Ιταλια σηουρα γιατι το αξιζουν100%
Και Επισης, εγο ακουσα παλι οτι η συναυλια τουσ εδω ηταν παρα πολη καλη :S
Το μονο που ξερω για το αλμπουμ ειναι οτι θα βγει 14 Σεμπτευριου και οτι θα λεγετε Resistance, και τελος το ενα απο τα κοματια του θα λεγετε United States Of Eurasia αφτα
Από περιέργεια και μόνο, πού γράφτηκε πως το live δεν ήταν καλό;
Μέσα στις 3 καλύτερες συναυλίες που έχω πάει :-s
δεν αναφερόμουν στην ποιότητα του live(που προφανώς οι muse δεν πέρνουν τυχαία τόσα χρόνια το βραβείο για το best live act στα nme awards) αλλά στην προσέλευση του κόσμου,που όπως αναφέρθηκε και σε άλλο topic ήταν σχετικά μέτρια(κάποιοι είπαν πως έδω είχαν τον λιγότερο κόσμο απ’όλη την ευρώπη)-βέβαια και οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες-Πέμπτη,οκτώβριος στην μαλακάσα
Εδώ κολάει ο προβληματισμός μου για το αν θα τους ξαναδούμε στην Ελλάδα,αν θα τολμήσει κάποια εταιρία να τους φέρει…
Πρεπει να τους φερουν (αλλα μετα τον Ιουλιο αλλιως την εβαψα) Τους ειχαν φερει αλλες 3 φορες κ 8000κοινο δεδομενων των συνθηκων δεν πρεπει να τους πηγε ασχημα…
fovero group!! ta prwta 2 cd ta eliwsa (tha benan aneta sti top 50 cd) an kai ap to absolution kai meta psiloxalasan… elpizw to resistance na nai sto stil twn prwtwn kai perimenw to live sto torino dekemvri!!!
Δηλαδη το Absolution σ’ αρεσει λιγοτερο απο τα 2 πρωτα;; 8O
Νταξ, γουστα ειναι αυτα βεβαια.
Για μετα το Absolution, δεν μπορω να πω αφου δεν εχω ακουσει το τελευταιο.
nai gia mena to absolution itan mia kambi… entaxsei yparxoun kai tragoudares opws to hysteria kai to stockholm syndrome alla sesynoliki vasi dn m enthousiase oso ta prwta 2… kala to telefteo ine poly katw ap ta alla…
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι μετα το absolution αρχισαν να αλαζουν το στηλ τους και πραγματικα για εμενα δεν επρεπε να το εκαναν αφτο τωρα το Resistance πιστευω οτι θα ειναι το καλιτερο τους αλμπουμ γιατι αλλωστε το ειπανε και σε μια σινεντευξη τους οτι αφτο το αλμπυμ θα ειναι η καλητερη δουλεια τους.
Δεν ξερω πολλα απο Muse ρε παιδια.
2 αλμπουμ εχω ακουσει …Origins Of Symmetry και Absolution.
Το Absolution μου φανηκε πολυ πιο πληρες και περισσοτερα κομματια μου εκαναν εντυπωση σ’ αυτο.
Με βαση και τα οσα ακουω και οσα εχω ακουσει (πλην των αλμπουμ εχω δει κι αλλα κομματια λαιβ), πιθανολογω πως για τα γουστα μου το Absolution, θα ειναι το καλυτερο Muse αλμπουμ.
Τωρα για το οτι οι ιδιοι λενε οτι “θα” ειναι η καλυτερη δουλεια τους δε μου λεει τιποτα αν δεν το ακουσω.
akou toulaxiston kai to showbiz tote!!! tha s aresei…8)