Ε και αν Στόκχολμ Σίντρομς, Ασσάσινς, Μπάτερφλάις, Σπέις Ντιμένσια κλπ δεν βγάζουν αδρεναλίνες και δύναμη, τότε τι βγάζει ρε.
+1 (και Newborn και Hysteria και άλλα )
Έχουν απίστευτη δύναμη στα κομμάτια τους 8) ! Μακάρι να ερχόντουσαν … Με βλέπω να πηγαίνω έξω για να τους δω live (όχι ότι θα με χαλούσε κιόλας ) …
Δες μερικές σελίδες πριν. Προτίμησε να πας να τους δεις όξω, παρά να ρθούνε.
Λεπον, ακουσα το Absolution…
1)Με κερδισε ο δισκος απο την πρωτη ακροαση, φοβερες συνθεσεις…
2)Ο τραγουδιστης ΦΩΝΑΡΑ, φοβερο παθος…
3)Το “Τime is running out” ειναι ΕΠΟΣ!!!
4)Αλλα αγαπημενα τα “Αpocalypse Please”, “Stockholm Syndrome”, “Hysteria”, “The small Print”, “Thought of A Dying Atheist”, και “Ruled by Secrecy”…
5)Μετανιωσα που δεν τους ειχα ψαξει νωριτερα…
6)Πειτε μου με ποιο δισκο να συνεχισω…
Με τον ίδιο, και να κάνεις ποστ για το καλύτερο κομμάτι τους, το “butterflies and hurricanes”. Μπορούσες να μην είχες αναφέρει κανένα άλλο.
Έντιτ: 4 έχουν μωρέ , πιάσε όποιο να ναι. Άντε, βάλε νακούσεις το Όριτζιν μετά για Νταρκ Σάινς καταστάσεις, μετά το πρώτο και στο τέλος το καλύτερό τους ;ρ
Προτεινω το showbiz
Βασικα ολα τα cd τους
Το καλυτερο του δισκου πιστευω ειναι το Time is running out… Και το Butterflies… μια χαρα ειναι ρε, μην ανυσηχεις…
το butterflies εχει και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο.το βλεπεις,μενεις με το στομα ανοικτο,το σαγονι φτανει στο πατωμα και μετα διερωτιεσαι,γιατι αυτη η μπαντα πλασαρεται στα media σαν ποπ\ροκ???
Καλύτερα, μπας και τους ακούσει περισσότερος κόσμος και ξεστραβωθεί κανείς
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kai το Black holes and revelations έχει καλά τραγούδια!
Αυτό όμως που είναι κορυφαίο είναι το Sunburn:bow2: =D>
Έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, και μακάρι ο επόμενος δίσκος τους να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο των άλμπουμ που έχουν βγάλει ως τώρα (αλλά να έχει και διαφορές). Τότε θα μιλάμε πραγματικά για ένα υπερσυγκρότημα τα μεγάλα βήματα του οποίου ζούμε στο παρόν (σε αντίθεση με κάτι άλλα που το τελευταίο μεγάλο άλμπουμ τους το έβγαλαν 10 και βγάλε χρόνια πριν… να μη πω και είκοσι…).
Βασικά καταφέρνουν να προσελκύουν κόσμο με φαινομενικά διαφορετικά γούστα. Και αυτό λέει πολλά… (ίσως έχει να κάνει και με το πως πλασάρονται…)
Είμαι πολύ περίεργος να δω τη συνέχεια αυτής της μπάντας… και ακόμα περιμένω τον δίσκο τους που θα τον ακούσω και θα πάθω την πλάκα της ζωής μου. (όχι, ως τώρα δε την έχω πάθει ακόμα, αν και κόντεψα σε κάποια σημεία… πιστεύω οτι το χουν πάντως)
Μακάρι να μη μας έχουν δείξει ακόμα τον καλύτερο τους εαυτό.
To απόσπασμα που ακολουθεί είναι απο το περιοδικό Ποπ & Ροκ, ένα τεύχος που είχα πάρει παλιά, όταν οι Muse ήταν ακόμα άγνωστοι στο ελληνικό κοινό και ο Matthew Bellamy συστήνεται στο κοινό… Κάντε κλικ για να το διαβάσετε
Χαχαχ αυτά είναι. Έρχονται.
ΕΕΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!
Για μενα είναι ένα ροκ συγκρότημα pop(ular) αποδοχής… Έιναι αρεστοί σε μεγαλο μέρος της μουσικής κοινότητας και αυτή τη στιγμή είναι ίσως το κορυφαίο συγχρονο όνομα μαζικής αποδοχής. Δείτε καποιο λάιβ τους οπωσδηποτε… (ή μάλλον δείτε τους λάιβ in Athens!!)
Προσκυνώ το Absolution…μεγάλη δισκάρα,απο τα καλύτερα albums των 00s…
[SIZE=“4”]ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PEPPERS!!![/SIZE]
Όχι ότι δεν τα σπάνε όλα, αλλά λέμε τώρα :roll:
A, υπόψην, εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω
Θα τα φρεσκάρω ένα ένα εν όψει της συναυλίας και θα ψηφίσω μετά…
Αν και είναι δύσκολη επιλογή… (όπως σε όλα τα μεγάλα συγκροτήματα)
Χεχε, το έχω κι εγώ αυτό το τεύχος!
“Black Holes…” εννοείται. Ο πιο ψαγμένος, πολυδιάστατος και εμπνευσμένος δίσκος τους.