My Top-5 Anything

Eίναι δυνατόν η σκηνή με τους κρίκους σε όλο τό σώμα να μη περιλαμβάνεται?:stuck_out_tongue:

εμενα μου αρεσε κι αυτη που τελικα σωζεται ενας

Top 5 Hellenic Black Metal Bands 8)

1 - Dodsferd
2 - Kawir
3 - Thou Art Lord
4 - Order Of The Ebon Hand
5 - Deviser

[SPOILER]Auτον τον καιρο, βασικα :-k[/SPOILER]

Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις…πολλές μένουν απ’έξω. Θα κάνω κι ένα overall top-5.

1. Saw III (τα αγαπημένα μου “παιχνίδια” γενικά, όταν το είχα πρωτοδει με είχε φρηκάρει εντελώς δεν κάνω πλάκα)
  2. Saw I (είναι το πρώτο, έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού στο σενάριο, είναι κλασικό)
  3. Saw II (κλασικό κι αυτό, αρκετά κλειστοφοβικό, πιο πολύ ανατριχίλα με σύριγγες, λεπίδια και τα συναφή παρά σπλάτερ)
  4. Saw IV (το σενάριο αρχίζει να γαμιέται λίγο, πλέον αρκούμαστε περισσότερο σε ζουμί+κρέας)
  5. Saw V (το σενάριο γαμιέται ακόμα περισσότερο, σκέτο ζουμί+κρέας)

Το VI ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το δω.

εμενα μου αρεσε κι αυτη που τελικα σωζεται ενας
http://www.youtube.com/watch?v=tzRlc47DnCA

Φίλε αυτό που κάνει στο τέλος λέγεται κρικοθυρεοτομή και είναι πραγματική ιατρική πράξη σε περιπτώσεις ασφυξίας. Last resort εννοείται. Αν δεν έχεις το εργαλείο που πρέπει, το κάνεις με στυλο!

οφ τοπικ…(κλασικα)

από τους παραγωγούς του saw

[SPOILER]
[/SPOILER]

περιμενε εχει και αλλο 8)

top-5 λογοι που θα ξαναπαμε αμστερνταμ

Καπουτσινο και τσιγαρακι στου basjoe με θεα τα καναλια

4 οροφοι με αμερικανικα/αγγλικα βιβλια απο το American Book Center στο spui

Αραγμα ολη μερα στην παρκαρα Vondelpark

Τα υπερ-γαμιστερα burgers στο meesterburger (μετα απο αυτο δεν ξαναπηρα απο τα σαπια του simply burgers)

[SPOILER]

[/SPOILER]

και βολτες ολη μερα σε αυτα τα θεικα καναλια

αμστερνταμ για παντα κ οι ξενερωτοι βαλτε κανα υποθετο μεχρι να πεσει ο πυρετος εγκεφαλικης δυσκαμψιας.

Ξενερωτοι λεει, για τα παρκακια και τα ποδηλατακια… Μπαφους βρισκουμε και δω :stuck_out_tongue:

Στον πουτσο μου το αμστερνταμ, αλλη μια μεγαλουπολη ειναι - ασε που χει και 2943902935 καμερες να σε παρακολουθουνε… Απλα μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το αμστερνταμ. Αντι να το γραφεις στο ροκιν κλεισε εισιτηρια κα ιπηγαινε μονιμα

ουτε καν νο 1

ουτε καν νο 2 (και πιο μεγαλο απο το νο 1)

αμα μπορεσω/μπορουσα εννοειται πως θα παω…

επισης εχεις μπερδεψει το αμστερνταμ με τα παραπανω θεματα…:wink:
[B]
ερχονται οι μπον τζοβι
ποσο γαμανε οι acdc
ποσο γαμανε οι maiden
ποσο γαμανε οι metallica[/B]

[B][U]5 τραγούδια για μοναχικό κλάμα:
[/U][/B]

1. [B]Accept[/B] - [I]Can’t Stand the Night[/I]
  2. [B]Judas Priest[/B] - [I]Angel[/I]
  3. [B]Opeth[/B] - [I]Den Ständiga Resan[/I]
  4. [B]Helloween[/B] - [I]A Tale That Wasn’t Right[/I]
  5. [B]M.S.G.[/B] - [I]Nightmare[/I]

oυτε καν νο.1 : Μαλλον δεν εχεις καλα κονε και παιρνεις τις μουφες :stuck_out_tongue:

Ουτε καν νο.2 : Για μενα ειναι. Δεν με ενδιαφερει καθολου, αν μια πολη εχει μεγαλα παρκα, βιβλιοπωλεια τεραστια, καφετεριες με εξαιρετικη θεα, καναλια, μουσεια, το να τ αλλο. Απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη.

Το κοβω εδω… Αν θες να το συνεχισεις ,στειλε πμ, ειμαστε εντελως οφφ-τοπικ

εχεις κ τοπ-5 για κλαμα σε γκρουπ ? αιρεση κ ετσι ? κ μετα ολοι μαζι αυτοπυρποληση κ παμε στον πλανητη-παραδεισο ?8)

@σινικ

νταξ σε παω :p8):wink:

Awake επίσης [SPOILER]top 5 τραγούδια για κλάσιμο, για μαγειρική, για χορο-πήδημα, για τουαλέτα, για σπάσιμο στους γείτονες, για σπάσιμο σε γκόμενο/α, για ντύσιμο-γδύσιμο.[/SPOILER] Και άλλα πολλά :stuck_out_tongue:
Επίσης, το κλάμα είναι εκτόνωση.

τόσα έχετε πει για το άμστερνταμ πια…πείτε και για τα ροζ σπίτια!πείτε και για τα ροζ σπίτια! :naughty:8):hippy::stuck_out_tongue:

εγω 2 φορες που πηγα ημουν με γυναικα 8)

να μιλησουν οσοι πηγαν μπακουροπαρεα :stuck_out_tongue:

(ασε που δεν ειμαι γενικως του ‘πληρωνω για να γαμησω’ :wink: )

@νενιελ

αμα ειναι να κλαιω για να εκτονωθω…χεσε μεσα πολυχρονη.

και εγώ μια απ’τα ίδια.αλλά όπως και να το κάνεις, είναι ένα όμορφο αξιοθέατο…:ok:

@Neniel
μες στο μυαλό μου είσαι.να και μια κοπέλα που δεν πάει αμέσως ο νούς της στο πρόστυχο!:stuck_out_tongue:

[QUOTE=the horror;997438]και εγώ μια απ’τα ίδια.αλλά όπως και να το κάνεις, είναι [B]ένα όμορφο αξιοθέατο…:ok:[/B]

/QUOTE]

ασε τα σαπια ρε πουτανιαρη χορρορ θα σου εφευγε ολο το χρημα στα κοριτσα :stuck_out_tongue:

σε ποιον τα πουλας αυτα ? 8)

σοβαρα παντως , τα κοριτσα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα μου ελειπε αμα δεν υπηρχαν στο αμστερνταμ

(μην ρωτησεις ποιο θαταν το πρωτο 8) )

Κόλλησα με horror (όχι τον χρήστη:p) θεματολογία.

Τοπ-5 πιο cool serial killers:

1. Jason (η μάσκα του hockey είναι απλά ορόσημο)
  2. Freddy Krueger (ομορφάντρας, τα λεπίδια στα χέρια all the money)
  3. Ο πως τον λένε με το αλυσοπρίονο (το πιό cool όργανο σφαγής ever)
  4. Michael Myers (καλό ψυχάκι κι αυτός)
  5. Jigsaw (αυτός cool δεν είναι, αλλά στάνταρ έχει το πιο άρρωστο μυαλό απ’όλους)

[U]Top 5 αγαπημένων αντικειμένων[/U]

1. (απ’τα IKEA lol!)

2. Ένα σετ εσωρούχων Luna.

μπορούμε να έχουμε φωτο ? απλά για να δούμε πόσο σου αρέσουν πρέπει να βλέπουμε την έκφραση σ καθώς τα φοράς .

Ψάχνω μα δεν βρίσκω.
Η έκφρασή μου φανερώνει πάντως την δυσκολία του εγχειρήματος.