N.K.O.B vs rock legends

1.ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΤ ΜΟΥ necromayhem-bleedin ετσι και το κάνετε πατάω ρεποτ(οχι για να μην ψαχνεστε μετα

για πείτε είστε κολλημένη με την καλη έννοια σαν και εμένα που έχω ταση να αγάπαω-λατρευω νεα γκρουπ ή προτειμάτε τις σταθερές αξίες?

κι όμως…

[SPOILER]
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=104
:lock:
[/SPOILER]

ετσι ευγενικα το δέχομαι:wink:

ΚΛΕΙΔ¨ΩΣΤΕ ΤΟ

Στήριξη σε καινούρια πράγματα και αναδρομή στα παλιά που και που για ξεκάβλωμα. Θα μπορούσε να υπάρχει και 3η επιλογή στο πολλ, κόλλημα με παλιές μεν, άγνωστες (=no legends) δε μπάντες. Δεν ψηφίζω πάντως τίποτα, απ’όλα έχει ο μπαξές.

edit: φτου γαμώτο, είπα να απαντήσω σοβαρά σε θρεντ του άλεξ και θα κλειδωθεί επειδή υπάρχει κι όχι επειδή του το κάνανε πουτ@ν@.

Σαγαπω ομως!

εγώ ψηφίζω φανατικά τις νέες μπάντες σε σημείο τέτοιο που καταντάω σπαστικός,(τρώω και καμια που και που απο φίλους,επειδή χλευάζω μεγαθήρια)

αλλα πιστευω αυτό ειναι το σωστο γιατι όταν πεθάνουν τα μεγαθήρια τι θα ακούμε?

[SPOILER]_ωρε νομιζα οτι τα θρετ μου κλειδώνονταν απο μόνα τους…αφου άλλες φορές δεν προλάβαινα να ανοίξω θρετ ή να ποστάρω και μου έβγαζε μήνυμα[/SPOILER]

απανταω σοβαρα πριν αρχισω να σπαμαρω…δεν πεθαινει κανενα μεγαθηριο, τα εργα που βγαλαν παραμενουν εξισου γαμηστερα με τοτε οπως και σημερα (γιαυτο λεγονται και κλασσικες μπαντες και διατηρουν αυτη την ατυπη τιμη για παντα),ενω στηριζουμε και νεο αιμα αμα τοχει και το αξιζει + αγαπαμε εξισου με παρελθοντικα μεγαθηρια μιας και σε 20 χρονια αυτες οι μπαντες θα ειναι τα αντιστοιχα σημεια αναφορας της γενιας μας…η μουσικη ειναι τεχνη, η τεχνη ειναι κινημα, εξελισεται συνεχως και οποιος ακουει μουσικη με κριτηριο γαμευσημοτητας τη συγκριση με το παρελθον ειναι στοκος.-
(αυτο ισχυει και για σινεμα κτλ κτλ)