Γιάννη, συμφωνώ σε όλα τα βραβεία χρονιάς, με μία προσθήκη σοβαρής υποψηφιότητας. Έχω ήδη εκφράσει το πόσο “συμπαθείς” μου είναι οι Spurs, αλλά αυτό που κατάφερε φέτος ο Popovich δε νομίζω να υπάρχει άλλος που να μπορεί να το πετύχει. Μετέτρεψε σε χρόνο μηδέν ανύπαρκτους παγκίτες που δεν έβρισκαν θέση ούτε στην Ευρώπη σε πολύτιμα εργαλεία και ταυτόχρονα έδωσε κίνητρο στα παπούδια, ξεκουράζοντάς τους με rotation για όσκαρ. Στο κάτω-κάτω, με τέτοια γηρατειά κανένας δεν ανέμενε τέτοιο ρεκόρ φέτος. Δικαιωματικά διεκδικούν ακόμα και τίτλο, λόγω εμπειρίας και κυρίως λόγω Popovich. Δε νομίζω να τα καταφέρουν, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Όταν σφίξουν τα γάλατα, οι Bulls θα έχουν πλεονέκτημα κι ας μην έχουν τόσο υψηλό ταβάνι, όσο οι Heat και οι Thunder. Κι αυτό, γιατί στους τελικούς περιφερειών και NBA η άμυνα είναι κλειδί και οι ταχύτητες πέφτουν. Και εκεί καμία ομάδα δε συγκρίνεται με τους Bulls.
Εγώ πάντως συνεχίζω να εκφράζω τον προβληματισμό μου σχετικά με τα ματς απ και το πως θα βγουν σε ενδεχόμενη μάχη στα play off στην Ανατολή μεταξύ Μπουλς και Χιτ.
Κρίνοντας από πέρσι στους Χιτ κάθονται πολύ καλά κάποια ματς απ απέναντι στους Ταύρους,και ήταν και ο λόγος που πέρασαν.
Με λίγα λόγια θεωρώ πως αν μια ομάδα μπορεί να σταματήσει τους Μπουλς ευκολότερα από κάποιες άλλες είναι το Miami,διότι έχει την Τιτίκα Στασινοπούλου η οποία στην άμυνα είναι θηριάκι και οκ,φοβερή παίχτρια γενικά.Θα εξαρτηθούν πολλά από το τι θα κάνει ο Rose που θα βρει τον James πιθανότατα προσωπικό αντίπαλο.
Γενικά είναι λίγο σπαζοκεφαλιά το ζευγάρι,περιμένω ρεσιτάλ προπονητικής ιδιαίτερα από το Σικάγο
Τιτικα λεει χαχαχα :lol: . εγω εξακολοθθω να πιστευω οτι σε αυτη την ομαδα αν δεν παιζει καλα ο γουειντ οτι και να κανει η τιτικα τα @@ της θα παιρνει.
εκτιμηση μου ειναι οτι τελικος ειναι θαντερ με μπουλς. ειναι μισο κλικ τολαχιστον πανω απο τους αλλους. βεβαια οπως σωστα λετε στα πλειοφ ειναι αλλιως. ιδωμεν…
Για να μιλησω λιγο μπακαλιστικα, οι Heat εχουν βρει το “κουμπι” των Bulls. Δεν εχουν απαντηση στον James και o James από την πλευρα του χειριζεται πολυ καλα τις οποιες απειλες του Rose. Περυσι στους τελικους Ανατολης, τον ειχε περιορισει και του ειχε ριξει τα στατιστικα της ευστοχιας αρκετα. Επισης να δουμε και πως θα ανταπεξελθει ο Boozer στον Bosh γιατι περυσι στα 5 παιχνιδια τον εκανε να μοιαζει με Hall Of Famer
Εξακολουθω να θεωρω τους Heat πιο πιθανους στον τελικο παρα τους Bulls.
Μεγάλη και σχετικά άνετη νίκη των Hawks, στα playoffs όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολα.
Χθες οι Celtics ήταν χωρίς Allen, Pierce, Garnett και Rondo.
Anyway, φοβερός J.Johnson για άλλη μια φορά
World Peace (όνομα και πράμα), τι έκανε ο τύπος πάλι??? :lol::lol: τον ξάπλωσε τον Harden…Θα ξεσηκωθούν οι Άμις
Πόσο ωραίο μπάσκετ παίζουν τα τσογλάνια (με την καλή έννοια) οι Thunder?
(Ματσάρα και παράταση…αυτά είναι)
Τρομερά πράγματα στο Los Angeles! Ανατροπαρα από Lakers στο 4o δωδεκαλεπτο όπου γύρισαν παιχνίδι από το -16 και νίκη μετά από 2 παρατασεις. Άμα έπαιζα live betting θα είχα ποντάρει και τα σώβρακα μου ότι δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι από τους Thunder
Πόσο δίκιο έχεις…
Στις 2 παρατάσεις πήρε σχεδόν όλες τις επιθέσεις πάνω του τραβόντας τες από τα μαλλιά τις περισσότερες.
Ο Kobe έκανε το ίδιο και αυτός αλλά είναι ο Kobe και έβαλε καλαθάρες…
Πάμε μωρή Ατλάντα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολα, και πρέπει να δώσει ο καθένας το 100% αλλά άμα πιάσουν τοπ φόρμα(όπως αυτή την περίοδο που έχουν πάρει σβάρνα Boston-Dallas-LAC εκτός των Knicks…) πιστεύω τους έχουν τους Celtics. Καιρός για το ένα βήμα παραπέρα.
Αποστασιοποιημένος πια, έχοντας σπάσει κάποια cd jazz που είχα βλέπω Spurs-Lakers-Bulls να περνάνε σχετικά εύκολα, τα υπόλοιπα ζευγάρια πάρα πολύ αμφίρροπα με αποκορύφωμα το Thunder-Mavericks, που η καημένοι οι Thunder τρέχαν όλη την χρονιά να βγούνε πρώτοι και όχι μόνο την χάσαν την πρωτιά αλλά τους έκατσαν και οι Mavericks, βέβαια όταν έχεις σκοπό να φορέσεις δαχτυλίδι αργά ή γρήγορα θα παίξεις με τους καλύτερους.
Ignorant μαζί σου, ελπίζω τα έφηβα γεράκια να περάσουν από την Μίλαν του NBA
εγω εχω την αισθηση πως οι μαβερικς τωρα θα αρχισουν να παιζουν μπασκετ…τεραστια η απωλεια του τσαντλερ βεβαια οποτε εκ των πραγματων ειναι πιο δυσκολο το εργο φετος, αλλα αν ο νοβιτσκι αρχισει να παιζει με κινητρο οπως περσυ, ολα γινονται