Nba

ρε έχετε κανένα καλό λινκ για streaming? τα δικά μου είναι το ένα χειρότερο από το άλλο.

Οι Celtics κατέκτησαν την Atlantic Division και γι’ αυτό τον λόγο φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της Ανατολής. Ουσιαστικά όμως οι Hawks που φαίνονται 5οι έχουν το καλύτερο ρεκόρ και κατά συνέπεια το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο.

Όσο για τον Allen, απ’ ότι λέγεται παίζει να παίξει στο 2ο ματς, αλλά είναι αμφίβολο. Πάντως νομίζω πως κάπου στη σειρά θα μπει κι ας μην είναι 100% έτοιμος.

Μετα τους Rose, Shumbert και ο Caron Butler των Clippers (βασικο 3αρι) θα χασει τα playoffs λογω σπασμενου χεριου. Μεγαλος ατυχος ο συγκεκριμενος καθως περυσι επαιζε στους Mavericks βασικοτατος και χτυπησε το γονατο του τον Ιανουαριο χανοντας το υπολοιπο της σεζον, μη συμμετεχοντας ουσιαστικα στην κατακτηση του πρωταθληματος

2-0 οι Θάντερ,και πάλι στα σημεία.Γενικά η σειρά είναι πολύ ωραία μέχρι στιγμής και προβλέπεται να είναι ακόμα καλύτερη.

Αυτό το 2-0 σίγουρα αδικεί τους Μάβερικς,μία νίκη θα μπορούσαν να την είχαν πάρει από την Οκλαχόμα και να πήγαιναν στο Ντάλας άνετοι.Όμως σήμερα οι Θάντερ ξέφυγαν κάποιες φορές,αν και το μάζεψαν οι Μαβς,όμως ο Ντιρκ ήταν μόνος.

Επίσης τελείως χαζό φάουλ του Τερρυ σε κρίσιμο σημείο που έστειλε τους Θάντερ στις βολές#-o

Οι Χητ όμορφα και ωραία καθαρίζουν σιγά σιγά τους Νικς.Εν τω μεταξύ ο βλάκας ο Αμάρε τι πήγε και έκανε;Τι του φταίνε οι πυροσβεστήρες;Ή μήπως σημάδευε κανέναν όπως λέγεται;:twisted:

σου στέλνω σε λίγο ενα λινκ, αλλά δυστυχώς για μένα σταμάτησαν να ανεβάζουν σε mp4, και ειμαι αναγκασμένος να κατεβάζω σε mkv που σε μεγάλη ανάλυση δεν το αντέχει ο υπολογιστής(και δεν το δέχεται το ps3).
σήμερα έφαγα απίστευτες ώρες και μεγάλο ξενερωμα.(δεν κατάφερα να δω και χοκς για αυτόν τον λόγο :? ελπιζω αύριο να τα καταφέρω)

άλλοι μαλάκες το παράτησαν το απόγευμα για να πάνε σε Live :?/ #-o

για το ματς τον Lakers το μόνο που εχω να πω είναι , ρε συ μπαινουμ… όταν είπα 20+20, πόντους-ριμπάουντ εννοούσα… δεν έλεγα τάπες!!! :lol:
*και να μην ξεχνιόμαστε. οταν χάνουμε βολή φωνάζουμε, ohhh shiiiittt :lol:

οι νικς δεν βλέπω πως μπορούν να καταφέρουν κάτι.
καλύτεροι απο την προηγουμένη φορά(λες και γινόταν χειρότεροι), πηρε μπρος με πολλά σουτ βέβαια ο καρμελο, ο τσαντλερ έρχεται στα καλά του μετά τις ιώσεις, ο ντειβις αποδεικνύει πόσο θεός είναι, αλλά δεν φτάνουν αυτά.
όταν έχεις απέναντι μπος-γουεντ πρώτους σκόρερ με τρομερή οικονομία, και λεμπρον οταν δεν βάζει καλαθια-φαουλ να πασάρει με ρυθμούς πολυβόλου σε τσαλμερς-μπετιερ-μιλλερ, πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

πάλι κρίμα για νταλας.
παλι στο καλαθι.
πήρε μπρος ο dirk αλλά το χάλασε με το χαμένο ελεύθερο τρίποντο.
όπως το χάλασε ο τερι με το φάουλ της χρονιάς. (και λιγη συμμετοχή μεχρι ενα σημείο)
τραγικοί στο σουτ κιντ(4 ελεύθερα τριποντά έχασε)-καρτερ(έβαλε ενα εντυπωσιακό.τρέχα γύρευε).
απο την άλλη ντουραντ έσπασε τα καλάθια αλλά έβαλε τις βολές στο ηλίθιο φάουλ του τερι.
γουεστμπρουκ θεός αλλά μερικές φορές δείχνει να ειναι σε άλλους ρυθμούς από την ομάδα.τα καλάθια απο την κορυφή πάντως ήταν …κορυφή :stuck_out_tongue:
και επιτέλους είδαμε και (ουσιαστικό)φισερ.
κρίμα πραγματικά. έπρεπε να είναι 1-1 η σειρά

επίσης θελω να πω οτι η τεχνολογία και το ίντερνετ είναι του σατανά.γαμήθηκα σήμερα [-X

ανετα νταλλας-οκλαχομα η καλυτερη σειρα, αν και μετα απο και αυτην την ηττα το θεωρω απιθανο να γυρισουν, ασε που εχω μια αισθηση πως θα γινει ενα break τωρα στο επομενο και θα τελειωσει γρηγορα η σειρα

μετα μεμφις-κλιπερς και ορλαντο-ιντιανα (αν και το συγκεκριμενο ζευγαρι με απωθει αρκετα)

και εγω αυτό πιστεύω δυστυχώς.θα πάρουν μια νίκη και μετά καληνύχτα ζωή.

[B]Ο Scottie Pippen με μία ανοιχτή του επιστολή προς όλους τους παίκτες των Bulls αποφάσισε να τους εμψυχώσει μετά τον τραυματισμό του Derrick Rose κι εν όψει της συνέχειας των playoffs του ΝΒΑ.[/B]

Ο εξάκις πρωταθλητής με τους Bulls, θέλοντας ν? ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών ξεκίνησε γράφοντας:

:thumbup:
ωραιος ο Scottie!!!

Coach of the year όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο Πόποβιτς.

Ο Αμαρε με την κουταμάρα του ίσως χασει και 2 ματς

NAI ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Πω, τραυματίστηκε λέει και ο Smith στο γόνατο. Δεν φάνηκε όσο σοβαρό όσο των αλλωνών, αλλά άμα δεν παίξει την Παρασκευή στη Βοστώνη θα είναι μεγάλο πλήγμα.
Φάνηκε από το ματς μόλις βγήκε, που ήταν στους 2 πόντους, ο Pierce έκανε ό,τι ήθελε και πήρε το ματς μόνος του.

Τραυματίστηκε ο Rose και οι Bulls έχασαν με 17 πόντους διαφορά από τους 76ers [-X

Τετοια ξενερα δεν εχω ξαναφαει στο ΝΒΑ παιδες…Με το που βγηκε το πορισμα οτι τα χανει ολα τα ματς ο Rose μου φυγε η μαγκια…Απο 7 χρονων τρελος για Μπουλς και επιτελους εχουμε μια αξιοπρεπη ομαδα (σε σχεση με κατι θλιβερα ροστερ προ-Ροουζ και μετα απο τους θρυλους) + Πλεονεκτημα εδρας ολ δε γουει που λεν και αυτοι και χτυπαει ο Ροουζ? Γιατι μωρη καριολα τυχη? Αντε,παμε με Watson και σταυροκοπηματα… [-X Τωρα για τις αλλες σειρες θαυμαζω το μπασκετ που παιζει η Ιντιανα,πολυ παθος και νεοτητα,οπως ακριβως για τον ιδιο λογο Οκλαχομα, Κλιππερς εννοειται φουλ λογω χαηλαητς και Μπλεηκ/Ντιαντρε κιετς, και Σπερς μονο για τον ΑΘΑΝΑΤΟ Τζινομπιλι

[SPOILER]Θα ηθελα να μην μιλησω για Νικς,Χιτ και Λεηκερς γιατι καταλαβαινω οτι εχουν και φιλους εδω μεσα και δε θελω να γινει ανω κατω το θρεντ :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

[SPOILER]Βαλε λιγο μεσα ρε Τιμποντο αγορι μου τα δευτερα!!! Τι θα σου κανανε εναμιση λεπτο πριν τη ληξη?Θα βαζανε Δεκατετραποντο???[/SPOILER]

ξενερωσα κι εγω
:x

παραλίγο το ντενβερ.
αν δεν ειχε τον κακό γκαλιναρι, ή δεν έριχνε αψυχολόγητα σουτ σε κρίσιμα σημεία , ή δεν έτρωγε το τρίποντο του kobe(έστω και αν ηταν 4 λεπτά πριν το τέλος). ή ακόμη και την δικιά της μακρινή πάσα που κατέληξε σε καλαθι-φαουλ στην άμυνα της (#-o) θα μπορουσε να το πάρει!!!
θεουλης φαριεντ,καλος λοουσον αλλά με κακές επιλογές την περιφέρεια.
τρομερός Kobe αν και χάλασε στο τέλος τα στατιστικά του, ο μπαινουμ οσο πάει και μεγαλώνει σαν παίχτης,μέσα στην ενέργεια ο σεσιον, μου αρέσει ο γκασολ(!!!).

κατάφερα να δω επιτελούς χοκς.
και κατάφεραν να χάσουν. ο πιρς με 36 πόντους και 14 ριμπάουντ έπαιξε για τον ροντο, για τον αλλεν και για 2-3 ακόμη :stuck_out_tongue:
αλλά πραγματικά το παιγνίδι το έχασαν οι χοκς απο μόνοι τους.
πρέπει να υπήρχε καποιος κρυφός διαγωνισμός για σερί κακές επιθέσεις. πραγματικά πρέπει να ήταν 20 ΚΑΚΕΣ σερί επιθέσεις και εκεί χάθηκε το παιγνίδι
βέβαια ετσι όπως το βλέπω θα υπάρξουν και άλλες νίκες φιλοξενούμενου.αλλα πραγματικά ηταν αυτοκτονία των χοκς.

Πω ρε ναι,ειδικά κάτι των Χοκς στο τέλος ήταν για Β Εσκανα

Νταξ, μην τα ριχνουμε ολα στις κακες επιλογες.

Η αληθεια ειναι οτι παροτι δεν εγιναν οι επιλογες για να δουμε ωραιο μπασκετ, υπηρχαν πραγματικα σκληρες αμυνες, ενω για τους Χοκς υπαρχει κι η απωλεια του Σμιθ που τους “εδιωξε” προς την περιφερεια.

Κατα τα αλλα, με Ροντο και Αλλεν (ποτε επιστρεφει ρε πουστη;;;), οι Σελτικς για μενα την εχουν τη σειρα.

Kαλά και για μένα είναι το φαβορί,απλώς έπρεπε να κάνουν καλύτερες επιθέσεις,τουλάχιστον από τα 2 λεπτά και μετά.Δεν λέω ότι θα τις έβαζαν αλλά ήθελε περισσότερη ορθολογικότητα

Εξω οι Mavericks και οι Knicks λοιπον, έστω άτυπα… αδοξα τελειωνει η σεζον και για τους 2. Για τους μεν Mavericks γιατι ηταν πρωταθλητες και στα 2 πρωτα παιχνιδια εδειξαν οτι θα μπορουσαν να τα ειχαν παρει, και για τους Knicks γιατι υποτιθεται θα δυσκολευαν τους Heat.

Πληροφοριακα, ΠΟΤΕ σειρα που εχει φτασει στο 3-0 δεν πηγε στο 3-4. Ή δυο ή τρεις φορες μονο από 3-0 πηγε 3-3 αλλα κερδισε τελικα η ομαδα που ειχε παρει το προβαδισμα

Συμφωνώ απόλυτα.

Σήμερα έχουμε το κατά πάσα σημαντικότερο ματς στη σειρά Hawks-Celtics, το 1ο στη Βοστόνη (μέχρι το επόμενο, όπως έλεγε και ο Γκάλης…:lol::lol:). Οι Celtics έχουν πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Όποιος έχει δει αντίστοιχες σειρές παλιότερα, θα συμφωνήσει νομίζω.

Ο Josh είναι πολύ πιθανό να παίξει:

http://www.nba.com/hawks/playoffs/2012.html

Χωρίς αυτόν, κακά τα ψέματα χρειάζεται οι υπόλοιποι να κάνουν το ματς της ζωής τους.