:!:
καλά εδώ ξεπέρασες και εμένα με αυτά που λεω για το ελληνικό πρωταθλημα!
:!:
καλά εδώ ξεπέρασες και εμένα με αυτά που λεω για το ελληνικό πρωταθλημα!
Tωρα στο πρωτο μισό έχει παίξει καλά,πάμε ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ:!:
ε τον γκασοοοολλλ… άφησε τις φωνές και έπαιξε μπάσκετ.
*- ο kobe δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. θα έχει δυνάμεις για το 4 δωδεκάλεπτο που τον χρειάζεστε??
Στις λεπτομερειες οι Χιτ τους Πεησερς.
Κι αν σκεφτουμε οτι αυτο γινεται σε ενα ματς που ο Γκρεηντζερ σκοραρει 7 ποντους και ,γενικοτερα, η βασικη περιφερεια των Πεησερς πεταει αετο, σημαινει οτι η σειρα εχει πολυ μελλον, εστω κι αν σημερα επαιξε μονο 16 λεπτα ο Μπος.
Αυτο μας δινει ελπιδες τοσο ως Σελτικς οσο και ως αντι-Χιτ. 
ΥΓ.: Καποιος να απαγορευσει την εισοδο σε γηπεδα μπασκετ στη μαϊμου των γηπεδων, το καγκουρα καραγκιοζη “σκορερ” Λεαντρο Μπαρμποσα …ειχα καιρο να τον δω να “παιζει μπασκετ” και το σοκ ηταν μεγαλο.
[COLOR=“Red”]ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΡΕ,ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ[/COLOR]
Μυθική μορφή ο Μπαρμπόσα ρε, όπως και αυτή η μιμόζα ο Βαρεχάο …
Ο Μπαρμπόσα στο ανοιχτό γήπεδο δίνει την εντύπωση ότι θα πετάξει την μπάλα κάτω και θα αρχίσει να τριπλάρει με τα πόδια
Πέος οι Σέλτικς από τους Σίξερς.
Ο Άλλεν πήγε να το κρατήσει όμως ο Γκαρνετ ήταν λίγο μοιραίος.
Βρεε τους Σίξερς.Ε λοιπόν εγώ τους ποντάρω και για να περάσουν:roll:
Κάτι λείπει από τους Σέλτικς,δεν δεν δεν.Αν και το βασικό ζήτημα είναι ποιος θα αποκλείσει την Τιτικα:D
Πάντως τους έκατσε μανίκι με τον Μπος σε αυτούς,άντε να παίρνουν σειρά:p
οι σελτικς πιστευω οτι θα κανουνε το μπρεικ παλι.
οι πεισερς παντως το κανανε το μπουμ μεσα στο μιαμι. o φιλος του floydized εχασε κατι βολες στο τελος και μαζι και το ματς…
Πάμε μωρή Ιντιάνα!
doublepost αλλά ΜΟΝΟ SHAQ ρε πούστη :lol:
:lol:
μεικαπ εβαλε για κοιλιακους
ειδα και εγω σήμερα την ήττα των heat… λεμπροοοον… δεν σε χάλασε
(καλα ρε μαλάκα… βραβείο mvp σου έδωσε ο άλλος… οχι εκκαθαριστικό εφορίας. χαμογέλα λίγο)
*οταν ρώτησαν τον στερν τι θα γινει με την ιστορία του flopping που φαίνεται να αυξάνεται, αυτός ειπε οτι σε λίγο αντί για βραβεία mvp θα δίνουμε βραβείο flopper…
δεν εννόησε φυσικά τον λεμπρον, αλλά κολλούσε μια χαρά… ρε μαλάκα…σταμάτα δηλαδη.μια πιάνεις τον λαιμό σου, μια το καρύδι σου, μια την πλάτη σου, μια τα αρχίδια σου.
τον μιμήθηκε και ο wade πηγαίνοντας αποκλειστικά για φάουλ στην επίθεση… ευτυχώς δεν τσίμπησε ο διαιτητής.
**αμα κάνουν το θαύμα και αποκλείσουν heat παίρνω με την μια φανέλα ιντιανα
*** για Lakers δεν λέω καν… άμα δεν μπορείς να σταματήσεις ενα απλό σουτ πίσω απο ενα σκριν, καληνύχτα ζωή.
Μονο οι Lakers θα μπορούσαν να χάσουν αυτό το ματς. πραγματικά.
στο τελος, ή ο kobe έκανε λάθος, ή εγώ δεν εχω επαφή με το άθλημα.
εχεις 17-18 δεύτερα. και ξέρεις οτι έχουν να δώσουν ενα φάουλ ακόμη. γιατι δεν ξεκινάς την κίνηση αμέσως να χαραμίσουν το φάουλ και το κάνεις στα 5 δεύτερα?!!! τι θα προλάβεις μετα σε περίπτωση που δεν μπορέσεις καλάθι? να πάρεις ριμπάουντ, να κάνεις φάουλ, να κάνεις τι?
Ακριβώς και πέρα από την πλάκα που μπορεί να γίνει, ένας πολύ λιγότερο ψημένος Ευρωπαίος παίχτης δε θα έκανε τέτοιο λάθος. Φαντάσου Ομπράντοβιτς ή Ντούντα μετά από τέτοια παπαριά…
Iσχυει.
Η αφελεια κι η αγνοια κινδυνου που υπαρχει στο ΝΒΑ (εστω και στα τελευταια λεπτα) ειναι ωρες ωρες απιστευτη.
Αυτο που λετε εσεις σημερα για τον Κομπι, ελεγα εγω προχτες για τον Αλλεν που εκανε ενα απιστευτα δυσκολο σουτ στα 28" με την ομαδα του να χανει για να πανε σε 2-for-1.
Το αποτελεσμα λιγο πολυ γνωστο και καλα που χτες εκαναν οργια και επανεφεραν τη σειρα σε ταξη.
βέβαια η φάση ειναι οτι βγήκε ενα από τα πιο ελεύθερα καλαθι-νικη ever αλλά απλά δεν μπήκε.
ο γουεστμπρουκ καλά έκανε και τσέκαρε την πλάτη, αλλά ξέχασε τον παίχτη 
Είδαμε και τον Διαμαντίδη με την ΤΣΣΚΑ.
Στο ΝΒΑ ήταν είναι και θα είναι απίστευτοι σε clutch καταστάσεις,από τα 1000 Play που μπορούν να βγάλουν έως και τους παίκτες που έχουν να τελειώσουν τέτοιες φάσεις.
σιχαμενο miami δε σε χαλασε…παλι 
Ξεκίνα σιγά σιγά να μαζεύεις λεφτά, είναι ακριβές