Κι εγώ συμφωνώ, πως πιθανότατα το πρωτάθλημα πάει πάλι προς τα δυτικά. Και ναι, ούτε κι εμένα μ’ αρέσει αυτό που συμβαίνει στους Ηeat. Οι 3/5 της πεντάδας συνήθως έχουν ρόλο κομπάρσου, κι αυτό προφανώς επηρεάζει τη χημεία της ομάδας. Εννοείται πως στηρίζουμε Pacers στη σειρά.
Ρε συ Granger, εισαι κακομοιρης ρε πουστη μου.
:lol::lol::lol::lol::lol: Ο θεος να στειλει ΚΑΡΚΙΝΟ στον Paul και ολα του τα σογια και στον Griffin και ολα του τα σογια! :lol::lol::lol:
το φαουλ του χασλεμ πρέπει να ειναι αποβολή σε ολα τα αθλήματα. αλλά οχι για τους 3 διαιτητές του ματς.
πάντως ο west εχει εξελιχθεί στην μπανάνα της σειράς. την πατάνε οι πεισερς και πέφτουν κάτω
Θέλω τόσο πολύ να ξεφτιλιστούν οι γαμωSpurs που νιώθω το μούσι μου να μεγαλώνει (κι άλλο) σε ένδειξη αλληλεγγύης σε James Harden. Θέλω να πεθάνουν ρε παιδί μου. Να πέσουν στην Α2 της Λιθουανίας και να παλεύουν κάθε χρόνο για την άνοδο με τον Ίκαρο Κάουνας. Όπως θα έλεγε και ο θεός Στέφανος Χίος,
[SPOILER]Στριμώξτε τους, τσιτώστε τους, ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ! Κανένας οίκτος, ΝΟ ΜΕΡΣΥ![/SPOILER]
Γιατί τόσο μένος για τους spurs ρε γμτ? Φέτος παίζουν ωραίο μπασκετάκι
Άσε με έμενα, είμαι γκρινιάρης επειδή υποστηρίζω Houston. :lol:
Ου ρε ψευτοβαζελε που δεν σ’αρεσει ο ΠΑΟ των φτωχών:p[-X
(ναι οι πλούσιοι είμαστε στην Ευρώπη:lol:)
Τι τρελό ξυλίκι παίχτηκε χθες ρε
το καλυτερο μπασκετ στο νβα παιζουν οι σπερς απο περσυ κιολας
3-3 οι Σίξερς με τους Κέλτες,θα έχουμε 7ο παιχνίδι.Τι ωραία!
Συνεχίζω να λέω οτι στην Φιλαδέλφεια βγάζουν ωραίο μπασκετάκι ώρες ώρες και πραγματικά τους αξίζει.
Μετά έχουμε και το άλλο ματς μεταξύ Χητ και Πέισερς.Είδα ότι πολλοί εδώ μέσα τους κράζετε σαν ομάδα,είναι μία άποψη που κυκλοφορεί γενικά,και-προσωπικά μιλώντας-η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Είναι μία ομάδα με τρομερή ικανότητα στην άμυνα ώρες ώρες όμως δεν έχει πληθώρα επιλογών στο σετ παιχνίδι,παρά μόνο κάποια Plays που και πάλι βασίζονται στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ταλέντο της ομάδας.
Άρα ναι,περισσότερο βασίζονται στο ταλέντο,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πιστεύω πως άμα πάνε με Σπερς θα χάσουνε.
Παρόλα αυτά φέτος την Τιτικά την πάει απίστευτα το πρωτάθλημα και αυτό διότι δεν έχει κάποια δυνατή/δομημένη ομάδα ως αντίπαλο στο 5vs5.
Μία Βοστώνη στις αρχές της,ένα Λ.Α. με Κόμπι/Γκασόλ κτλ θα είχαν σαφέστατο προβάδισμα για δαχτυλίδι,όμως τώρα έχουν την ευκαιρία να νικήσουν.
Εάν όντως καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο θα οφείλεται περισσότερο στο ότι έχουν απίστευτο ταλέντο μαζεμένο σε συνδυασμό με τις ομάδες φέτος.
Θεωρώ πως όταν μία ομάδα τους κλειδώσει σε μία λογική παιχνιδιού μισού γηπέδου,όχι μόνο έχουν χάσει,αλλά έχουν “ξεφτιλιστεί” καθώς εκεί η ομάδα δεν κουμπώνει καλά μεταξύ της.
Εάν πάλι της δώσεις τον χώρο να βγάλει δυνατές άμυνες και να είναι συνέχεια σε όλο το γήπεδο,κλάφτα Χαράλαμπε
Ο ΠΑΟ, ΠΑΟ και η Clutch City, Clutch City. Κάθε αγάπη στη θέση της. :lol:
Ότι ακριβώς λέει ο από πάνω…100% όμως…In ΠΑΟ and Rockets we trust…!! 
0:55 και 2:25 … :-k :-k
κατα τ’άλλα, άκυρα τα jerseys =(
Πάντα τα αφήνουν αυτά,κυρίως το πρώτο,εντάξει στα δεύτερα γελάει το σύμπαν
και το καλαθι στο 2:45 πολυ ωραιο
Τιτίκα, σκάσε καμιά μπαλίτσα ρε:!:
Βασικα, οταν βλεπω κατι τετοια, δεν μπορω να καταλαβω τι διαχωρισμο κανουν και σφυριζουν βηματα σε αλλες φασεις. :?
Το μισό βήμα στην αρχή πάντα το αφήνουν στο ΝΒΑ,ειχαν σκεφτεί και στην Ευρώπη να το εφαρμόσουν.Κανει το μπάσκετ πολύ πιο γρήγορο.Με λίγα λόγια αυτό που έκανε ο Βασιλόπουλος συνέχεια όταν έπαιζε και του σφύριζαν βήματα.
Μερικές φορές αφήνουν και τα 3 βήματα,σε κάποιες περιπτώσεις.
Όμως είναι απείρως πιο αυστηροί σε πιο ουσιώδη θέματα,όπως οι άμυνες και κυρίως τα σκρην.Εδώ είχαμε τον Μπατιστ και τον Φώτση να κάνουν όπως έκαναν πικ,δλδ λολ.
Γενικότερα η διαιτησία τους είναι φυσικά πολύ πιο καλή σε θέματα που αφορούν καθαρά το μπάσκετ,για μένα τουλάχιστον έχουν πιο σωστή φιλοσοφία του αθλήματος