τι γκαβλα γαμω,επιτελους,ξενυχτι και ντερμπι ΝΒΑ :’)
Δεν του πανε τα ασπρα του Ρ.Αλεν, Τ.Τερι θεουλης στα πρασινα 
O Terry και ροζ να φορεσει Θεουλης θα ειναι:-P
Και εγώ Miami Boston βλέπω απλώς ριχνω ματιές στα στατιστικά του Cleveland Washington. Varejao 21 rebounds (12 επιθετικά), 7 ασίστ
Η υπογραφη σου κολλαει τελεια με τα στατιστικα του Varejao 
Κατέβασα και είδα σερί και τους 2 μεγάλους αγώνες που έγιναν χθες αφού φυσικά όλο το πρωί δεν άνοιξα ούτε αθλητική σελίδα, ούτε facebook ούτε φυσικά το thread εδώ μέσα για να μην μάθω σκορ.
Dallas - Lakers.
Καινούργιες ομάδες σχεδόν και οι 2 ειδικά οι Mavs με πολλές αλλαγές αλλά εγώ είδα τους Mavs να παίζουν λες και είναι μαζί για χρόνια. Κακοί οι Lakers ειδικά στην επίθεση και μπορεί μεν να υπάρχουν δικαιολογίες μιας και ο Kobe έπαιζε τραυματίας και δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στην επίθεση και ο Howard να γυρνάει από τραυματισμό αλλά από την άλλη δεν έπαιζα τόσο ο Dirk όσο και Kaman που ήρθε φέτος. Πάντως οι Lakers παίζει να είναι από τις ελάχιστες ομάδες φέτος που παίζουν τόσο πολύ με την μπάλα στο ποστ σε Howard και Gasol. Γενικά το θέμα με το σύγχρονο μπάσκετ και την θέση του σέντερ ήταν αντικείμενο συζήτησης και στους 2 αγώνες μιας και είδαμε αρκετά κοντά σχήματα σε όλους εκτός των Lakers. Αυτό με τις βολές πάντως ίσως γίνει και ανέκδοτο φέτος για τους λιμνανθρώπους 12/31 με τον Howard να έχει 3/14
Celtics - Miami
Πολύ ενδιαφέρον αγώνας και ίσως το μπάσκετ του… μέλλοντος εδώ. Με τις ομάδες να κατεβάζουν μερικά πολύ κοντά σχήματα και ΚΑΝΕΝΑ σέντερ να μην εμφανίζεται σε όλο το ματς και από τους 2. Γενικά μηδέν παιχνίδι στο ποστ και από τους 2 (ελάχιστες μόνο προσπάθειες είδαμε από Garnett από την μια και Lebron από την άλλη) με πολλά drive και σουτ. Πάντως ο Allen έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Heat. Γενικά το κοντό σχήμα των Miami (μόνο Haslem Bosh μπήκαν σε όλο το ματς από ψηλούς και ουσιαστικά κανένας δεν είναι 5αρι) δείχνει απίστευτα αποτελεσματικό (120 πόντους έβαλαν για πλάκα με τον Lebron να παίζει λίγο στο β μέρος λόγω προβλήματος). Βέβαια αυτά είναι και τα πλεονεκτήματα για μια ομάδα που έχει μέσα τον Lebron που πλέον μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις από το 1 ως το 5 με άνεση που τρομάζει. Μπορεί να μαρκάρει οποιονδήποτε παίκτη να κατεβάσει την μπάλα εύκολα να κατεβάζει το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο (πήρε 10 σε 28’ )
Τα καλυτερα highligh για μένα από χθες
Dallas - Lakers
no coments
Celtics - Miami
the '80 are back
ο πάγκος τον lakers μοιάζει πολυ άδειος, or is just me?
εντωμεταξύ οι cavaliers με τα draft πάνε να το κάνουν αλά thunder το σκηνικό. Ένας ρούκι και δυο σόφομορς βασική πεντάδα.
Jamison, Hill είναι καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν σίγουρα μέσα στην σεζόν άσχετα αν χθες μόνο ο δεύτερος βοήθησε κάπως. Αλλά από εκεί και πέρα το χάος, το ότι σε έναν τέτοιο αγώνα, με ανέτοιμους Bryand, Howard και τον Nash να θέλει τις ανάσες του (38 στα 39 πλέον) δεν μπήκαν παρά μόνο 3-4 παίκτες από τον πάγκο και δεν έκανα τίποτα, την στιγμή που οι Mavs όποιον και αν έβαζαν μέσα έπαιζε καλά, είναι δείγμα από μόνο του.
οσο οι lakers δεν αξιοποιουν το nash και θελουν να τον κανουν απλα σουτερ, αυτα θα παθαινουν και καλα να παθουν
Δεν είναι και τόσο απλό πάντως ο Nash να γίνει ο παίκτης που ήταν στους Suns. Ο Bryand δεν είναι ο παίκτης που απλά θα βγαίνει στις γωνίες για να σουτάρει μετά από πάσα, βασικά οι lakers τέτοιο παίκτη δεν έχουν στην ομάδα, ο Bryand θέλει να δημιουργεί μόνος τις περισσότερες φάσεις του μετά από αρκετές ντρίπλες. Μια ζωή έτσι έπαιζε δύσκολα θα αλλάξει στα γεράματα. Κυρίως περιμένω στο μέλλον καλές συνεργασίες του Nash με τον Gasol που μπορεί να σουτάρει καλά από μέση απόσταση αλλά πλέον τολμάει με καλά αποτελέσματα και το τρίποντο.
Για τους Λεικερς ειναι πολυ νωρις ακόμα για να πουμε κατι.
Εγω προσωπικά δεν βλεπω με καλο ματι καποια πράγματα ομως λογικα η ομαδα θα ρολάρει.
Δεν ξερω αν καποια πραγματα στην άμυνα και σχετικα με τον πάγκο θα παιξουν τοσο μεγαλο ρολο ή θα παιξουν τοσο καλο μπασκετ οπου θα μπουν στην “ακρη”
Επίσης επιβλητικός Τζεημς εχθες,να τα λεμε και αυτα.Μακαρι τωρα που του έφυγε το άγχος (και το κομπλεξ)να δείξει χαλαρος τι μπασκετ ξερει,και ξερει απιστευτο.
Επίσης μαλακα Γουειντ τι καθεσαι και λες μαλακιες για Ροντο,αλλα ετσι ειναι.Ας ήσουν στο πρωταθλημα μαζι με Ροντμαν,Σερ Τσαρλς και σια να σου λεγα αν θα μιλουσες[-X
Βλέπω Rockets στο opening game και επιτέλους μετά από σχεδόν 10 χρόνια βλέπω και αληθινή προοπτική γι’ αυτή την ομάδα…Βρε τι σου κάνει ένας Harden-μεταγραφή της τελευταίας στιγμής… 
Για να δούμε…
Πολύ θέλω να δω αύριο τους Knicks (ξενύχτι δεν έχει ότι βλέπω θα είναι κατεβασμένο την άλλη μέρα). Αν και φέτος δεν κάνουν ομάδα μάλλον δεν θα κάνουν ποτέ.
Οι Lakers χθες πάλι έχασαν αν και ο Howard τις έβαζε τις βολές αυτή την φορά.
Αναβλήθηκε, αν δεν κάνω λαθος, το Knicks - Nets
αυτο ακριβως.Εχουν 4 υπεραστερες και απο πισω το χαος,βεβαια δεν μπορουν να ειναι ολες οι ομαδες σαν το Μαιαμι που ειναι παγκος-βασικοι αστερια,αλλα η ιστορια εχει δειξει οτι -συνηθως- το πρωταθλημα στο τελος το παιρνει αυτος που εχει τους καλυτερους παγκιτες για να μην ξεφευγει το παιχνιδι οσο ξεκουραζονται οι υπεραστερες.Παλι προς Μαιαμι το βλεπω εγω…
ναι όντως τώρα το διάβασα και στο site του NBA.
Είναι αρρώστια ο άνθρωπος λέμε
Ο λόγος για τον οποίο η κίνηση να δώσουν τον Martin και τον Lamb για τον Harden είναι μαγική, είναι πολύ απλός…
Ένας παίκτης που δεν έχει ακόμα αποδείξει την αξία του (και ελπίζω να μην την αποδείξει και χάσουμε πάλι έναν Rudy Gay) και το κλασικό μοντέλο παίχτη ‘‘Δώστε μου τη μπάλα να σκοράρω γιατί στα άλλα δεν είμαι καλός’’ είναι πολύ χειρότεροι από τον Harden…
Ο τύπος είναι σκόρερ, με πολύ καλό σουτ, παίζει άμυνα, είναι πιο δυνατός και θρασύς από τον Martin, έχει την πάσα, το κλέψιμο, το ριμπάουντ…Πράγματα που δεν έκανε ποτέ ο Martin…Μπορούσε να σου βάλει 30-35 πόντους, αλλά όχι όλα τα άλλα…Ήταν και πιο επιρρεπής στον τραυματισμό από τον Harden…Φτου φτου να μην τον ματιάσω…
Επίσης ο Harden είναι αυτό που λέμε star ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα τραβήξει και άλλους του είδους του στο μέλλον…Γι’ αυτό το λόγο οι Rockets απέκτησαν προοπτική, έστω και την τελευταία στιγμή…Τελικά ο Morey τα κατάφερε πάλι…
Σίγουρα η χθεσινή εμφάνιση μύριζε έντονα playoff… 
Γενικά ένας Kukoc δε φέρνει την άνοιξη. Συμφωνώ όμως κι εγώ ότι είναι πιο πλήρης παίκτης από τον Martin και πιο μουράκλα γενικά. Το είχαμε ανάγκη αυτό. Σε μια λίγκα που είναι τόσο show, εκτός από καλούς παίκτες είναι σημαντικό να έχεις και καλό marketing. Να γίνεται λίγος ντόρος γύρω από την ομάδα σου, έστω και με μια χαζομάρα όπως το μούσι του Harden ας πούμε. Βέβαια, δώσαμε όλα μας τα μελλοντικά picks οπότε δεν ξέρω τι σχεδιασμό μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα αν δε βγουν τα φετινά κωλόψαρα. Οψόμεθα.
Απίστευτο παιχνίδι στο Thunder - Spurs με το σκορ να είναι 84- 81 και το Παρκερ και βάζει 5 πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα (τρίποντο πρώτα και δίποντο με την λήξη αφού προηγήθηκε κλέψιμο) και οι Spurs να παίρνουν την νίκη με 84-86. Νίκη που πρέπει να πω ότι πανηγύρισα ιδιαίτερα και ο λόγος είναι το μίσος που έχω για έναν συγκεκριμένο παίκτη…
…Τον Russell Westbrook.
Ποτέ δεν τον πήγαινα, δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι του, παίζει ένα εντελώς απωθητικό μπάσκετ για μένα και χθες ήταν η αποθέωση αυτού του παιχνιδιού του. 21 προσπάθειες ΟΛΕΣ τραβηγμένες από τα μαλλιά, εκβίαζε κάθε σουτ που έπαιρνε ακόμα και αν στις μισές από αυτές μπορούσε να δώσει καλή πάσα είτε στον Durant είτε στον Martin. Μέχρι και ο Reggie Miller που σχολίαζε τον αγώνα πρέπει να είπε 4-5 φορές πως πρέπει επιτέλους να πασάρει την μπάλα. Αν οι Thuder δεν πάρουν ποτέ πρωτάθλημα θα είναι εξαιτίας αυτού του παίκτη. Ουσιαστικά βγάζει εκτός ρυθμού όλη την υπόλοιπη ομάδα. Κακό μπάσκετ.
Ο Γουεστμπρουκ εχει τα φόντα να παίξει τοπ μπασκετ ομως πρωτα πρεπει να κοντρολάρει τον εαυτό του,την σκεψη του μεσα στο παιχνίδι.Αλλιως ειναι για ξυλο,κλαφτα.Να ναι καλα που εχει τεραστια αθλητικα προσόντα