Nba

Νίκη μέσα σε OKC και http://nba.sport24.gr/video/1997531/dunk-of-the-night .

κάβλα! άντε ρε DeKay ξεσηκώσου ναουμ

χθες καθησα να δω μιννεσοτα-μπρουκλυν νετς, τους παω τους τιμπεργουλφς απο εποχης γκαρνετ κ σερμπιακ ας ειναι καλα το πλειστεισιον. Ε λοιπον στο τριτο το κλεισα για υπνο…αμυνα τιποτα οι αλλοι τα βαζαν ανετα και επιθεση ειχαν σπασει τα στεφανια, ηταν καμια 20αρα μπροστα οι νετς και σημερα το πρωι βλεπω τ-γουλβς νικη με σερι 32-10 στην τελευταια περιοδο.8O
Κιριλενκο πεκοβιτς ηταν πολυ καλοι, ο γουιλιαμς κ ο ρου ψαχνονται ακομα… γενικα βοηθαει πολυ ο παγκος ομως. Αντε λοβ και ρουμπιο να γυρισουν πισω αν κ πιστευω και μονο η εισοδος στα πλειοφ θα ναι οκ

Oι Knicks 3-0 και Amare ακόμα στα pits. Και μάλιστα έχουν εντυπωσιακές νίκες. Ο Kid μάλλον τους έχει συμμαζέψει αρκετά

Εδώ κέρδισε το LA ρε. Μέχρι και τον υποβιβασμό θα αποφύγουν!

Έλα ρε συντροφογέρακα!!!

Μετά τις αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα πολλά. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, για να προκριθούν οι Χοκς στα πλειοφ φέτος πρέπει να φτύσουν αίμα. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και η εικόνα θα αλλάξει, αλλά είναι δεδομένο ότι οι Χοκς δεν ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Και μάλλον καλά έκαναν. Η μοναδική ουσιαστική προσθήκη ήταν ο Louis Williams στη θέση του J. Hohnson. Ο συγκεκριμένος είναι εγγύηση στην επίθεση. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους κοντούς με σαφή ηγετικά προσόντα, λίγα λάθη και καλά ποσοστά.

Ο Χόρφορντ επανήλθε πάρα πολύ δυνατός και μαζί με τον Τζο αποτελούν μία από τις πιο γρήγορες και μπασκετικές φροντλάιν.

Ωστόσο η αδυναμία μου (όχι μόνο φέτος, αλλά από τότε που ουσιαστικά πρωτοεμφανίστηκε, στα προπέρσινα πλειοφς) είναι ο Τζεφ ο Τιγκ. Για μένα είναι από τα καλύτερα πόιντ-γκαρντ στο πρωτάθλημα. Χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος και νομίζω ότι φέτος θα μας εκπλήξει. Το απέδειξε στη φάση με τον Ντουράντ. Posterization από άνθρωπο με ύψος Τοροσίδη δε θυμάμαι να έχει ξαναϋποστεί ο Κέβιν ([B]κλικ[/B] ρε μάγκες, το αξίζει…).

ενα μικρο αφιερωματακι στον θεο…ανουσιο θεματικα το αρθρο μεν,αλλα και μονο που βλεπεις το ονομα του ανατριχιαζεις

υ.γ μια χαρα παει η ομαδα και χωρις Rose (μεχρι στιγμης βεβαια),Νοah μπραβο αλλα αντε κουρεψου [B][U]τωρα[/U][/B]

Τώρα πρόσεξα πως στους Knicks φέτος αγωνίζεται ο μεγάλος (και σε ηλικία και σε αξία) Rasheed Wallace που έχει να παίζει 2-3 χρόνια. Αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος τι μπορεί να προσφέρει. Anyway αυτό κάνει τους Νεουορκέζους πιο συμπαθείς ακόμα στα μάτια μου. Go Knicks!!!

E, τοτε πες και για τις θεοτητες Marcus Camby και Kurt Thomas.

Ε οκ για αυτούς είναι γνωστά τα πράγματα δεν έλειψαν καθόλου. Ο Rasheed είχε αποσυρθεί πριν 3 χρόνια και γύρισε ξανά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αν βάλεις και τον Kidd μέσα σαν πολλούς παππούδες δεν μάζεψε η Νέα Υόρκη :lol:

εχει το μεγαλυτερο μ.ο. ηλικιας στη λιγκα βασικα

Ε εντάξει μόνο αυτοί οι 4 είναι οι μεγάλοι που ανεβάζουν πολύ τον μέσο όρο, από εκεί και μετά δεν πρέπει να υπάρχουν και τόσο μεγάλες ηλικίες.

Τώρα που το σκέφτομαι και ο Prigioni εκεί δεν παίζει; Αυτός πρέπει να τα έχει τα χρονάκια του. Anyway δεν νομίζω πως θα τους επηρεάσει και τόσο αυτό. Οι πρωταγωνιστές στην ομάδα είναι στα ντουζένια τους. Έτσι και αλλιώς πολύ χρόνο στα παιχνίδια μόνο ο Kidd θα παίρνει από αυτούς.

Αλήθεια ο Baron Davis τι έχει απογίνει;

λογικα θα κανει tomahawks σε καμια μπασκετα στην πισω αυλη του…

λογικα θα πηδαει και την Demi Moore

μπούλο ο Brown από τους Lakers

Λίγο Ελλάδα θύμισε αυτή η απόλυση βασικά :lol: Πολύ γρήγορα τον τελειώσαν.

Μακραν ο πιο άχρηστος προπονητής ολων των εποχων.Τον έκανε ο Λεμπρον προπονητή

Πουλο.

Φέρτε τον Φίλιππο ρε να προπονεί πάλι στους lakers :frowning:

Ναι…
Δεν προπονει ακριβως αυτός,κανει κατι πιο γενικο:p

What? Head coach ήταν ρε :-s

Head coach και ZEN FUCKING MASTER.