Nba

O Durant έχει καταστρέψει τουλάχιστον 3-4 φάσεις που θα έβγαιναν θεαματικά καρφώματα, μόνο και μόνο για να πάρει ένα μακρινό σουτ… Το έχει βάλει σκοπό να πάρει το βραβείο του MVP και πρώτου σκόρερ στο All Star Game…

Πόσο κρίμα να μην μπορέσω να παρακολουθήσω live το χτεσινό πάρτυ στο Staples Center… :stuck_out_tongue: :smiley:

Καλη ανταλλαγη η Indiana που την ενισχυει περαιτερω. Εδωσαν Granger που περυσι αποδειχθηκε πως μπορουν και χωρις αυτον (+ οτι ειναι σε πτωση μετα τον τραυματισμο) και εφεραν Evan Turner στη θεση του. Για να δουμε αν θα αποδειχθει το missing piece για το βημα προς τον τιτλο (σαν την ανταλλαγη που εφερε τον R.Wallace στο Detroit το '04)

Toν Εvan Turner πήραν.
Nα δούμε αν θα τα καταφέρουν μέχρι τέλους.
Χθες πάντως η Minessota τους έτρεξε για τα καλά.

Ναι, ραδιο αρβυλα, για αυτο το διορθωσα. Παραμενει καλη η ανταλλαγη με added value που ειναι σημαντικο κομματι για πρωταθλητισμο, οχι ομως οσο θα ηταν με T. Young

Αυτό το αστείο να παίζουν στο NBA με φανέλες που έχουν μανίκια πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Ειδικά όταν έχουν το χρώμα της οδοντόκρεμας όπως αυτές των Clippers :stuck_out_tongue: που πλάκα πλάκα τη ζορίζουν αρκετά την Oklahoma City…

Γύρισε ο κλόουν ο Γουέστμπρουκ και έκανε δύο ήττες σερί η Οκλαχόμα. [-X

Δεν μπορει το νο8 να μη δινεται βηματα.

σιγά μωρέ http://www.youtube.com/watch?v=TnmegZE-isM :stuck_out_tongue:

εντιτ; η τάπα του Ρομπινσον στο Νο1 είναι επική

Ρε παιδι μου, ομως εδω μπαινει καλαθι και αυτο το πραμα θεωρειται και ωραια κινηση για να μπει στο τοπ.

Η φαση του Καρμελο, ειτε τριπλαρει ειτε οχι ειναι στην αλλη ακρη του γηπεδου, δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να σταματησεις το παιχνιδι.

Αυτο παλι που αντι να δυναμωσει η ομαδα, παει χειροτερα ειναι απιστευτο. Ασοβαρος ο Γουεστμπρουκ, η επιστροφη του χαλασε την ισορροπια της ομαδας.

kings lakers. ο φαρμαρ έβαλε 8 στα 10 τρίποντα σαν αναπληρωματικός;… (ειχε 8/9 αλλά έχασε ακόμη ενα). ματς που όποιος ήθελε έβαζε.122 126 χωρις παραταση

Αυτό το 19/27 τρίποντα που είχαν οι Lakers ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Ούτε στο 2κ14 δεν γίνονται αυτά :lol:

57 πόντους μόνο απο τριποντά και να το παίρνεις με τα χίλια ζόρια το ματς…

τι κάνει ο Dragic ρε μλκς!?!
αν δεν ήταν ο Μαγουλάς θα γινόμουν Phoenix φέτος
http://www.youtube.com/watch?v=k8U8gjFx9Vk

Σκεψου ομως οτι εκει παιζει και το πρωην τερας της Αρειαναρας, PJ Tucker…

Δεν ξέρω αν το Houston έχει φέτος τα φόντα να πάει ψηλότερα από το δεύτερο γύρο των playoff, αλλά όταν μας βλέπω και πιάνουμε ρυθμό, εε καυλώνω λίγο… Α ρε καήμενο Detroit τι παθαίνεις σήμερα… :stuck_out_tongue: :smiley:

που αρχινάει και βασικός.
αν είσαι μπασκετομάνα…

Τι έγινε ρε παιδιά οι knicks ξέρουν καθόλου μπασκετάκι;

αν και δεν ξέρω γιατί το λες, εχω δει 10 ματς τους χοντρικά. ολα ήττες, όλο αστειότητες
και οταν λέτε για τον καρμελο, λογικό είναι να κάνει αυτά που κάνει. με ομάδα τον βαο δεν κάνεις τίποτα. ελα λεικερς(αν και δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει)