Έλα ρε Πωλ Τζωρτζ κάνε το θαύμα σου…
Δεν αντέχω άλλο Spurs ρε πούστη μου
Μωρέ ας περνάγαμε το Portland και θα σου έλεγα που θα ήταν οι Spurs τώρα… Αιώνιος πελάτης…!!
Ας όψεται που ο Aldridge πέρναγε τον Jones 10+ ποντους και τα έβαζε από παντού…
Εκεί ακριβώς που είναι οι spurs και τώρα θα ήταν…και εύκολα επίσης
Sad but probably true.
Δεν ξέρω, εξακολουθώ να αμφιβάλλω… Μην ξεχνάμε ότι στην κανονική περίοδο οι νίκες ήταν 4-0 υπέρ των Rockets… Η μόνη ομάδα που πήρε τη σειρά αγώνων με το San Antonio και μάλιστα με σκούπα…
Σίγουρα είναι διαφορετικά τα playoffs, αλλά φαίνεται να τους ταίριαζε ο τρόπος παιχνιδιού των Spurs…
Η απουσία Ibaka στον πρώτο αγώνα επηρέασε πολύ τους Thunder, Πολύ περισσότερο από ότι περίμενα εγώ τουλάχιστον.
Αλλά αυτό έδειξε και την έλλειψη ενός καλού προπονητή στους Thunder. Εμφανώς απροετοίμαστος δοκίμαζε σε όλο τον αγώνα εντελώς ανορθόδοξα σχήματα και μόνο στην 3η περίοδο βρήκε ένα καλό (με Adams, Collison) που έφερε αποτελέσματα. Σε εκείνο το σημείο κόλλησαν κάπως οι Spurs επιθετικά.
Βέβαια κάπως έτσι ξεκίνησαν και την σειρά με Clippers αλλά πέρασαν.
Αλλάζει πάλι η Σάρλοτ όνομα σε Χόρνετς.
Επιτέλους γιατί κάποιοι μεγαλώσαμε με Αλόνζο Μούρνινγκ, Γιαγιά και ΜΑΓΚΣΙ ΜΠΟΓΚΣ.
Καποιος εκει στο Κλιβλαντ εχει κανει σοβαρη συμφωνια με το διαβολο.
και καρυ και γκιλ! παντως επειδη θυμηθηκες τη γιαγια ηταν μακραν σταθερη επιλογη στο nba jam και να σπαει τη μπασκετα!!
Στο τέλος δείχνει και παιχταρά Kevin Johson, νυν δήμαρχο Sacramento :).
Τι γίνεται εκεί στο Cleveland γαμώ…?? Στις 20/7 θα βρίσκομαι εκεί για μία ημέρα… Μπορεί να μου πει κάποιος που πουλάνε κωλοφαρδία να περάσω μια βόλτα…??
Ο Wade ξανάνιωσε. Μετά τα περσινά play-off δεν πίστευα πως θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό φέτος. Στην κανονική περίοδο έλειψε αρκετά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχει διάρκεια.
Τι συγκλονιστικός παίκτης ο Larry Johnson. ChrisP έχουμε παραμελήσει και το άλλο θρεντ ε
Θα φανεί πάντως εάν όντως υπάρχει το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Λεμπρόν όπως ακούγεται μέχρι το 15. Εάν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, σίγουρα θα πάει για Τζαμπάρι Παρκερ (SF), ο οποίος θα κάνει φοβερό διδυμάκι με τον Ιρβινγκ. Δεν νομίζω να πάνε πάλι για την …έκπληξη στυλ Μπενετ. Δεν θα αντέξουν παλι φόλα.
Πάντως τα φετινά ντραφτ ήταν για τον πεοντα συνολικά. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Καρτερ Γουίλιαμς (Νο11(!) στη Φιλαδέλφια) και άντε να πουμε πως διασώθηκε ο Ολαντίπο (από τον οποίο παρόλαυτα, σιγουρα περιμεναν περισσοτερα στο Ορλαντο) και ο Χαρνταγουέι Τζούνιορ στους Νικς.
Επίσης να πουμε πως η Μινεσότα ετοιμάζεται να κάνει trade τον Love το καλοκαίρι (ληγει το συμβόλαιο του, το 15) και αναμένεται να γίνει σφαγή φυσικά…
Είναι αλήθεια, αλλά καλοκαίρι έρχεται όλο και λίγο χρόνο θα ξεκλέψουμε για να το επανεκκινήσουμε.
Ο Λάρι Τζόνσον ήταν υπερπαίκτης στο ξεκίνημά του αλλά έπεσε γρήγορα, λόγω δυστυχώς και των προβλημάτων στην πλάτη του.
Τελικά ίσως και να είναι ρεαλιστικό. Δεν είδα το αγώνα γιατί πρωί πρωί έπεσα κατά λάθος πάνω σκορ. Από τα stats και μόνο πρέπει να ήταν μοναδικό το show του Westbrook. :lol:
Bring out the brooms!!!
Kακοι οι Spurs. Σημαντικη η επιστροφη Ibaka. Αν χασουν και το επομενο, ισως απο κει που περιμεναμε θριαμβο, να αρχισουν να ξυπνανε φαντασματα του 2012.
Α, και, κατα τα αλλα, μαλλον ξαναρχισε το σπρωξιμο σε Thunder.