Μόνο ο Antony Parker μπορώ να πω ότι όντως βοήθησε. Shaq μετά τον τίτλο με τους Heat έκανε χαβαλέ αλλάζοντας ομάδα κάθε χρόνο, δεν έπαιζε μπασκετ. Ο West περισσότερο έμεινε γνωστός στο Cleveland για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση που είχε με την μητέρα του Lebron παρά για οτιδήποτε άλλο. Jamison καλός παίκτης αλλά σε ομάδα τίτλου θα ήταν μόνιμος παγκίτης.
Η τελευταία μεγάλη παράσταση ενός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει μόνος του μια μεγάλη ομάδα ήταν το 2007 όταν οι Cavs του Lebron κέρδισαν τους Pistons των Billups, Hamilton, Wallace με 4-2 στους τελικούς της Ανατολής. Μετά από αυτή την σειρά δεν ξαναείδα ανάλογο one man show.
Καλά ας μην το κουράζουμε και πολύ. Η κίνηση-αμερικλανιά “i’m coming home” για να γίνω ήρωας από villain-φιλόδοξος θα κλάσει μπάμιες μόλις ανακοινωθεί το trade που θα στείλει τον Wiggins κάπου για κάποιον σταρ που θα πλαισιώσει Τιτίκα, Waiters, Irving και Bennett.
?I had passion for my team just like the fans. I guess I was kind of like the fans except I had a courtside seat for free and if we were up by 20 with less than two minutes to play I would get to go into the game.?
πως είναι να παίρνεις πρωτάθλημα και να μην παίζεις ούτε ένα δευτερόλεπτο στους τελικούς??
δεν ήταν τόσο δύσκολα γιατί…
μπορεί τώρα να λέω οτι δεν έπαιξα καθόλου, αλλά…
σε 5 χρόνια, θα το ξεχάσετε.
σε 10, θα συνεχίσω να είμαι πρωταθλητής.
σε 20, θα λέω στα παιδιά μου οτι ξεκίνησα βασικός.
και σε 30 χρονιά, θα τους λέω οτι βγήκα Mvp,
οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς για αυτό…
Και για αυτό έκαναν ένα σκετς με τον Harden να καλεί στο σπίτι του το… beard guru ώστε να του ετοιμάσει το μούσι για το σκανάρισμα. Προς το τέλος εμφανίζεται και ένας ακόμα παίκτης για βοήθεια… :lol:
ξανατραυματίστηκε στην μεση ο νας, ολη την χρονιά εξω! εκει που ήταν να φύγει και με τα χρήματα να κάνεις καλή ομάδα, έμεινε, και έκανες και μέτρια ομάδα. τύφλωση ρε πούστη μου
*αυτό το, θα δουλέψω όλη τη χρονιά, για να μη ξαναγίνει, για πότε το εννοεί?!!!
βλεπω το ροστερ απο τη χτεσινη νικη των ροκετς εναντια στους λεικερς και βλεπω
παπανικουλαου, μπεβερλι και ντορσευ… σιγα σιγα φτιαχνουμε παραρτημα… :!: