http://www.sport-fm.gr/article/papanikolaou-na-prosarmostw-kai-na-dunamwsw/795883
Πωπω, κομπλεξ. Δεν παιζει στο γαυρο τωρα ρε.
Τώρα τι του λες;
[SPOILER]Να πάει να δει τι καιρό κάνει στη Δράμα μάλλον.[/SPOILER]
Μου την ειπε.
Λενε παντως οτι δε θα χρειαστει μαγνητικη κ ειναι κατι σαν κραμπα.
Παλι καλα, αρκετα εχει περασει αυτος ο παικτης.
Θέλουμε τελικό Σικάγο-Ντάλας φέτος
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο σαπιοι οι Κλιππερς φετος.
Ηττα με 20 απο το Τζιμυ το Μπατλερ μεσα στο ΛΑ? Πανω που υποτιθεται οτι βελτιωνονταν?
Παντως ναι θα ειναι οντως οτι καλυτερο τελικοι Σικαγο-Νταλας. Βασικα ας παει το Σικαγο απο Ανατολη γιατι εχουμε βαρεθει να βλεπουμε το Λεμπρον, και απο Δυση ας παει οποιος θελει. Ολοι ειναι αρκετα συμπαθητικοι.
Δεν έχω δει και πολλά ως τώρα βέβαια αλλά προς το παρόν οι Memphis είναι πολύ εντυπωσιακοί. Γενικά και πάλι Δύση είναι όλα τα λεφτά. Cavs σαπίλα δεν νομίζω να πάνε τελικό με την καμία. Πρέπει να βελτιωθούν τρομερά μέχρι τότε και μάλλον θα χρειαστούν αλλαγές στο roster. Bulls έκπληξη και αν ο Rose μείνει υγιής στα play of (κάτι που φαίνεται δύσκολο προς το παρόν) έχουν πολύ υψηλές βλέψεις.
Αντετοκούνμπο κάνει μεγάλες εμφανίσεις στους συμπαθητικούς φέτος Bucks. Παπανικολάου μια κρύο μια ζέστη επιθετικά αλλά σαφώς έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.
Πάλι του φταίει το ρόστερ του Λεμπρόν δηλαδή;
Να του συμπληρώσουμε πεντάδα με Πολ ή Ρόντο και Γκασόλ αν είναι.
Ναι και το Grffin γιατί ο Love δεν τραβάει και τόσο
Απλά από αυτό που είδα εγώ η ομάδα δεν έχει πάγκο. Καθόλου… μηδέν… τίποτα. Όλες οι ομάδες σήμερα στο NBA χρειάζονται 3-4 καλές λύσεις από τον πάγκο. Καλούς ρολίστες θέλει η ομάδα όχι άλλους σταρ. Μάλιστα αν θέλεις την δική μου άποψη θα ήταν καλύτερα για τους Cavs να μην έπαιρναν ποτέ τον Love και να κρατούσαν Wiggins, Bennett
Εγω πιστευω οτι ειναι 2 οι βασικοι λογοι, ο ανυπαρκτος παγκος οπως ειπατε και η ελλειψη χημειας και δεσιματος, κατι που ομως αλλαζει με τον καιρο. Προβλεπω παντως να βελτιωνονται οσο προχωραει η σεζον.
Aς δει τον παιχταρα Καρυ που δειχνει τι σημαινει ηγετης, ειναι χαρμα οφθαλμων το ποσο αβιαστα κανει απιστευτα πραγματα, οι Γουοριορς και το πασινγκ γκεημ τους, απο τις πιο ομαδες φετος. Ειπα να δω Λεηκερς και πονεσανε τα ματια μου.
Στο ασχετο τωρα, εχω αρχισει μεγαλη λατρεια με Τζεφερσον των Σαρλοτ που στην εποχη των υπεραθλητων σεντερ που εχουν μια δυο κινησεις και τιποτα αλλο, αυτος εχει το πιο ολντ σκουλ επιθετικο παιχνιδι με χιλιες μια κινησεις και εχει γελιο πως ψαρωνει τους αντιπαλους σεντερ.
Τι να πουν αλλες ομαδες δηλαδη αν ειναι κακος ο παγκος των καβς? Εχουν Waiters και Thomson, που υποτιθεται οτι ειναι ανερχομενοι κ χρησιμοι, εχουν τον Ed Davis που αφησε καλες εντυπωσεις σε αυτα τα πρωτα παιχνιδια και εχουν τους Jones - Miller που ειναι σουτερ και μπορουν παντα να βαλουν ενα μεγαλο σουτ αλλα και να μαζεψουν συμπαθητικα νουμερα.
Οποτε θεωρητικα τουλαχιστον δε φταιει κανενας παγκος, οχι οταν 1οι ειναι οι Grizzlies με παγκο Udrih/ Adams/ Carter/ Leuer/ Koufos και 2οι ειναι οι Rockets με παγκο Terry/ Daniels/ Garcia/ Motiejunas/ Black.
Οποτε για μενα 3 ειναι οι πιθανοι λογοι που τα πανε τοσο κακα: Η ο Irving ειναι πληρως ασυνεννοητος και δεν μπορει να ανταποκριθει στις προσδοκιες (εμενα παντως μου φαινοταν παντα λιγο υπερεκτιμημενος, ειδικα σε σχεση με κατι Wall και Lillard), η ο Blatt απλα δεν μπορει να προσεγγισει την ομαδα, η απλα οι ιδιοι οι παικτες δεν μπορουν να παιξυν αμυνα για κανεναν απολυτως λογο.
Παντως αυτος που φταιει λιγοτερο σε σχεση με τους υπολοιπους ειναι μαλλον ο Λεμπρον, τουλαχιστον τα νουμερα του δηλαδη ειναι σε αρκετα ικανοποιητικα επιπεδα.
Miker Miller 34
James Jones 37
Shawn Marion 36
Δεν είναι όλοι Ray Allen να παίζουν τόσο καλό μπασκετ σε αυτή την ηλικία
Αυτές είναι οι αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο στην ουσία. Ο Waiters βασικός είναι, στα τελευταία ματς απλά τον ξεκινάει από τον πάγκο, ξεκινώντας με ένα κάπως παράξενο σχήμα Lebron στο 2 και Marion στο 3 μάλλον για άμυνα. Ο μοναδικός που είναι καλή λύση είναι ο Thompson που και αυτός όμως δεν είναι σταθερός. Ο Μπλατ έχει πολλά να λύσει.
Εγω νομιζω οτι ο Waiters προοριζεται για 6ος παικτης γενικα οποτε θα συνχισει να ρχεται απ τον παγκο. Δηλαδη νταξει, το βασικο lineup Irving/Waiters/James/Love/Varejao πρεπει να ναι αμυντικα ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπαρχει οποτε δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να παιξουν τον Marion βασικο. Τωρα οσον αφορα τους Jones/Miller, συμφωνοι, ειναι οντως γεροι (οπως κ ο Haywood) αλλα και παλι δεν μπορουν να θεωρηθουν κακοι ρολιστες, ειδικα ο Miller. Δεν ειναι οτι ξαφνικα στα 34 θα ξυπνησει ενα πρωι κ δε θα μπορει πια να βαλει σουτ. Δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα αθλητικος, και η ηλικια δεν επιβαρυνει τοσο πολυ τους παικτες τετοιου τυπου, εκτος αν φορτωθουν με τραυματισμους.
Και οπως κ να χει εχουν 2 παικτες στον παγκο τους (Waiters/Thomson) που ειναι -θεωρητικα τουλαχιστον- καλυτεροι απο ολο τον παγκο ομαδων οπως το Miami, το Houston, to Dallas κλπ (δεν αναφερω το Memphis γιατι ο Carter εχει εξελιχθει σε πολυ καλο 6ο παικτη, παροτι ο υπολοιπος παγκος τους ειναι μετριοτατος).
Δε λεω οτι εχουν παγκο ισαξιο με τους Spurs, τους Clippers η τους Bulls, αλλα νομιζω οτι ολες τις υπολοιπες ομαδες τις κοιτανε στα ματια σε θεμα παγκου, θεωρητικα τουλαχιστον.
…ένα παιχνίδι δεν έπαιξε καλά ο Παπανικολάου και τον φάγανε:):!:
Πεθαίνω…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…!!!