Nba

(με τη γνωστή φωνή)
…Ναι, αλλά ο Δημήτρης Διαμαντιδης…

…σορυ παιδιά…δεν κρατήθηκα…:roll:

Καλά ο Curry λειτουργεί σε άλλο επίπεδο πλέον, όπως και όλη η ομάδα των Warriors.

Η έκπληξη προς το παρόν είναι οι Suns με τον Knight να κάνει απίστευτα πράγματα. Επίσης Durant πάλι έξω έμεινε, θα είναι κρίμα να έχει πορεία ανάλογη του Rose αυτός ο παίκτης.

Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός, για τράβηγμα γράφεται και είναι “questionable” για σήμερα. Απλά υποθέτω μετά το περσινό δεν τον ζορίζουν καθόλου. Το θέμα είναι ότι και με αυτόν μέσα η Οκλαχόμα δε μοιάζει καθόλου ομάδα για πρωτάθλημα, έχει μηδενικό πάγκο.

Θεμα λογικης ειναι (ή και ταβανιου πιθανον), οχι παγκου, παντως.

Απλα ριχνουν το βαρος στους 2 και δεν υπαρχει καμια συμμετοχη απο τους υπολοιπους.

Απο τον παγκο για την Οklahoma, παντως, ερχονται οι DJ Augustin, Waiters, Morrow, Kanter.

22/38 τρίποντα οι Warriors χθες. O Curry έβαλε 41 με 9 τρίποντα και δεν έπαιξε τελευταία περίοδο για να ξεκουραστεί.

Έχουν ξεφτιλίσει το άθλημα :lol:

λετε να σπασουν το ρεκορ των Bulls?

Ένας ήρωας του αθλήματος λιγότερος, μείναμε πια μόνο με έναν Ντιρκ, έναν Λεμπρόν και -ευτυχώς- μοιάζει να βρίσκουμε κι άλλον έναν (Κάρι). Μακάρι τελικά να κάνει κάποια στιγμή την έκπληξη και ο Ντουράντ, αν και πλέον αμφιβάλλω.

Ball in my hands.
5 ? 4 ? 3 ? 2 ? 1

? Dear Kobe Bryant, I hate you,?

?Can you blame me? As a Celtics fan, I rooted against you for two decades. I rejoiced in your agony when my Celtics beat you in the 2008 Finals. Paul Pierce deserved it way more than you did. You already had three rings at the time.
?But three just wasn?t enough for you. You got your revenge and ultimately your fifth ring in 2010 while ripping my heart out in the process. I hope you still know how lucky you are that Kendrick Perkins was out for Game 7.
?I read your letter in the Players? Tribune today and was shocked. Not because you announced your retirement ? we all already knew that. I was shocked because of the way your letter made me feel.
?In my mind, I have always grouped you and (New York Yankees baseballer) Derek Jeter together. You are the players that we as Boston fans bitterly hate, but cannot help but respect. ?You played the game the right way ? with passion, pride, and professionalism.
?You were true students of the game who pursued greatness by working harder than anybody. You became generational icons of your respective sports. You embraced every challenge.
?You gave it your all. You put your bodies on the line. You knew how to win. You respected your sport, your craft, and your rivalry with Boston.?
Jacobson goes on to say he hopes Bryant?s final roadtrip to face Boston at the Boston Garden Arena on December 31 AEDT begins with the usual heckling and sledging at the Lakers veteran.
?This is also the last opportunity for us Celtics fans to cheer our team to victory against arguably the most dominant player in the storied history of the Celtics and Lakers,? he wrote.
?As you go, so goes what is left of the rivalry that once dominated the NBA. Perhaps some day it will be rekindled by new faces. Perhaps not.
?So when you come to the Garden next month, I hope the crowd puts you through hell. I hope we heckle you and boo you more emphatically than we did in the championship bouts.
?I hope you miss every single free throw. I hope you never forget what it?s like to be surrounded by 17,000 screaming fans who bleed green and would give anything to watch you fail one last time.
?I hope we beat LA once again. And when you get pulled from the lineup halfway through the fourth quarter when my Celtics are up by 20 points, I think something beautiful will happen.
?Every single person in the Garden will stop booing. We will rise to our feet and show respect in the form of the loudest, most passionate standing ovation you have ever witnessed. We will chant your name. We will wipe our eyes. We will say our bittersweet farewells.
?They say you never truly know what you got ?til it?s gone. So before you go, I just want to say thank you for being far more than just a great basketball player. To an entire generation of NBA fans, you are basketball.
?I can?t believe I?m saying this, but I?m really going to miss you.
?Love (and hate) you always, a Celtics fan who didn?t appreciate you enough. ?

Γραμμα από έναν οπαδό των σελτικ

*Και ναι, βρίσκουμε ακόμη εναν. Ο καρι είναι τρομακτικός.

Σε άλλο level οι άνθρωποι και αντίληψη του αθλήματος. Τα δικά μας τα ορκ μόνο να τσακίσουν το κεφάλι του παίχτη της αντίπαλης ομάδας

Ο Curry αν αυτά τα έκανε στο 2Κ13 ως αντίπαλος θα είχα πετάξει όλο τον υπολογιστή από το μπαλκόνι μαζί με χειριστήρια, ηχεία, τα πάντα στον δρόμο θα ήταν σε κομμάτια + το ότι θα νοσηλευόμουν με εγκεφαλικό.

Ήμουν έτοιμος να πω παίζει να αλλάξουν τον κανονισμό στο τρίποντο λόγω Curry και να το πάνε στα 8 μέτρα ξέρω γω, αλλά αυτός έτσι και αλλιώς λίγο μετά τον κέντρο τα βάζει άρα. Μην το καταργήσουν εντελώς στο τέλος και γυρίσουμε στις παλιές (πολύ παλιές) εποχές χωρίς τρίποντο :lol:

Νταξ, και εκει για να πηγαινεις μονιμα στο γηπεδο πρεπει να εισαι μεγιστανας …αλλιως σπιτι και χαμπουργκερ.

Ουτε αυτο μαλλον αποτελει υγιη αθλητισμο.

Καλη λιγκα, ναι, εχουν. Εκει ειναι η διαφορα με εδω, οπου τα εθνικα πρωταθληματα ειναι αδιαφορα και η Ευρωλιγκα σε σταθερη κριση.

Αστειος ο 7ος τελικος του 2010.

Προσφορά και ζήτηση λέγεται ε. Αν το μισό Μόντρεαλ θέλει διαρκείας για NHL και η αρένα παίρνει 20000, τι να κάνουμε δηλαδή; :stuck_out_tongue:

iron, φιλοι μου που δεν ειναι μεγιστανες μια χαρα πανε στο γηπεδο. οκ δεν εχουν διαρκειας πισω απο την ομαδα, αλλα νταξει πανε σε 10 ματς τη χρονια. μια νορμαλ δουλεια να εχεις το παλευεις και πας καπως. το οτι τα ακριβα εισιτηρια ανταποκρινονται σε λεφταδες ειναι παντου, κι εδω στα vip στο σεφ δεν ειναι φτηνα καθολου κι ας εχουν πεσει.
επισης δεν μπορουμε να συγκριθουμε σε επιπεδο οργανωσης εθνικου πρωταθληματος. αν φτιαχναμε μια αδριατικη σωστη λιγκα θα ηταν καπως καλυτερα, τεσπα αυτη ειναι ωραια κουβεντα με μπουγατσουλα και καφε!

έχουν πάει αρκετοί φίλοι μου και γνωστοί. μπορείς να πας. προφανώς δεν ειναι αελ-παναχαικη να δώσεις 15 ευρώ, άλλα αν θες 15 Game τα βλέπεις πιστεύω.

Στη regular season τα εισιτήρια το 2010 που ήμουν Indiana και τα είχα τσεκάρει έξω από το γήπεδο, στο Pacers - Lakers ξεκινούσαν από 5? στο πάνω διάζωμα και μια σειρά πίσω από την court side είχαν 35?..στα play off εκτοξεύονται…

https://vine.co/v/iWHz1Ot6IBZ

και ο bogut δεν παει καν για το ριμπαουντ

Ούτε στην μπασκετα δεν κοιτάει να δει αν θα μπει :lol:

Η απελπισία στο βλέμμα του Walker βέβαια είναι όλα τα λεφτά.

Το πιο αστείο είναι πως όταν τα σπάει ο Curry (προχθές είχε 3/10 ) ξεσκίζεται ο Thompson (10/16 τρίποντα στον ίδιο αγώνα). Σε λίγο οι αντίπαλοι θα αρνούνται να μπουν στο παρκέ με κλάματα στα μάτια.

Απο μικρο παιδακι που εβλεπα NBA και μαγευομουν απο τον “μαγικο κοσμο” του κατα καιρους υπηρχαν πολλοι παικταραδες, πολλοι εντυπωσιακοι αθλητες με ταλεντο και εξαιρετικες επιδοσεις αλλα καποιοι παικτες ηταν παντα οι σταθερες αξιες μου και εκρινα ολους τους υπολοιπους με βαση αυτους. Πρωτος και καλυτερος ο κορυφαιος οχι μονο μπασκετμπολιστας αλλα και γενικοτερα αθλητης ολων των εποχων κατα την γνωμη μου ο [B][SIZE=4]ΘΕΟΣ[/SIZE][/B] Michael Jordan που αυτα που εκανε δεν μπορουσες να τα πιστεψεις. Μετα τον Air ο δευτερος αγαπημενος μου μπασκετμπολιστας ολων των εποχων ειναι ο [B][SIZE=4]ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ[/SIZE][/B] Kobe Bryant, ο μονος που καταφερε να πλησιασει τοσο κοντα τον Jordan σε μεγαλειο και τροπο παιχνιδιου.

Ενας πραγματικος ηγετης μεσα και εξω απο το παρκε, ενας γεννημενος νικητης, ενας απιστευτος παικτης που μου εχει χαρισει αμετρητες αξεχαστες αναμνησεις. Οταν διαβασα το γραμμα του ανατριχιασα και συγκινηθηκα παρα πολυ. Ολα αυτα που εγραψε και ο τροπος που τα εγραψε μου προκαλεσαν ριγος.

Καλα κανει και σταματαει γιατι πλεον ειναι φανερο οτι “το μεν πνευμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενης”. Καλα κανει και σταματαει τωρα που βλεπει οτι πλεον δεν μπορει να ειναι αυτος που ηταν. Παρα λοιπον το σωστο της αποφασης του, δεν γινεται να μην στεναχωρηθεις που αυτος ο τεραστιος παικταρας δεν θα ειναι πια μεσα στο παρκε, το μπασκετ θα ειναι φτωχοτερο χωρις αυτον. Τον παρακολουθω απο την αρχη της καριερας του στο NBA και μεγαλωσα μαζι του, 20 χρονια απο το 1996 μεχρι το τελος της φετινης σεζον, ενα τεραστιο κομματι της ζωης μου.

Kobe σε ευχαριστουμε για τις αναμνησεις και θα προσπαθησουμε να απολαυσουμε οσο το δυνατο περισσοτερο τις τελευταιες παραστασεις σου.

έχει κανένα άλλος πρόβλημα με την σελίδα του nba τις τελευταίες μέρες;