Nba

Ρε γαμω την καταρα με αυτη τη Utah…

Παλι ηττα με 99-86 και πεσαμε στην 3η θεση της Δυσης…

Που θα παει θα σπασει…

Πελατεία το Hiouston στη Utah λέμε :stuck_out_tongue: να δώ αν αποκλειστήτε πάλι απο τους ίδιους τι θα γίνει :stuck_out_tongue: εμείς ακόμη περιμένουμε Bynum…μακάρι να γυρίσει πριν τα playoff, αλλιώς πάλι σκούρα θα τα βρούμε :-s και το Chicago τελικά κερδισμένο βγήκε απ’ τις μεταγραφές και θα είναι η 8ή ομάδα της Ανατολής, εκτός και αν κάνουν την έκπληξη Bobcats ή οι Bucks ( οι Nets sorry αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν με το υλικό που έχουν).

Χαιρομαι που η Utah κατεληξε 8η…Τωρα την εχουν οι Lakers και ευχομαι να την αποκλεισουν μην την πετυχουμε πουθενα και συνεχιστει η καταρα…

Παλι σφαγη θα γινει στην Δυση, ο 2ος (Denver) με τον 8ο (Utah) απεχουν μονο 6-7 νικες… θα εχουν πολυ κωλοτουμπα τα playoffs εκει… Ανατολη πιο στρωτα τα πραγματα

Εγώ απο την άλλη τη φοβάμαι τη Utah, είναι έμπειρη ομάδα με πολλούς καλούς ψηλούς, κάποιους καλούς σουτέρ. Για Denver και Hornets ποντάρω στους δεύτερους. ψηφίζω υπέρ Portland - Mavericks επίσης. Απο Ανατολή, όλο και κάτι παίζει στο Chicago - Celtics, κυρίως επειδή το Chicago είχε πολύ καλή απόδοση προς το τέλος της σεζόν. Γαμώτο, θέλω να δώ Hinirch ξανά, μου έχει λείψει :frowning:

Help people. Θέλω να δώ και φέτο τους αγώνες αλλά δε θέλω να εγκαταστήσω ξανά sopcast γιατί πέρσυ είχαμε πρόβλημα όταν το βάλαμε. Ξέρει κανείς καμία άλλη λύση για να δώ τους αγώνες, ειδικά των Lakers?

και εγώ έτσι την έβγαζα.τώρα αν θες μπορώ να σου στείλω site για να κατεβάζεις τους αγώνες…μόνο αυτό ξέρω…αλλά όποιος έχει καμιά καλύτερη λύση να την πει…

Now playing: Gamma Ray - Revelation
via FoxyTunes

Το χρησιμοποιείς ακόμη? Έίχες κανά πρόβλημα όλο αυτό το καιρό ή ήμουν εγώ ο μόνος?

By the way, Cleveland crushed Detroit while the Bulls shocked the Celtics…τα playoff ξεκίνησαν εξαιρετικά XD

Ξερετε ποτε και ποιο παιχνιδι δειχνει το sport+;

Επιτελους καταφεραμε να περασουμε απο τον 1ο γυρο…Εσπασε η καταρα…

Και τωρα πεφτουμε πανω στους Lakers του Red Pyramid με μειονεκτημα εδρας…Για να δουμε…

Πυραμιδα το 1ο παιχνιδι δεν σας πηγε και τοσο…Παρτυ εκαναν oi Yao Ming & Artest…Και εσεις ειχατε Bryant να παλευει μονος…Τωρα που σπασαμε την εδρα ελπιζω περισσοτερο…

Για την ιστορια 100-92…

Ωπ τώρα το είδα…#-o
Όχι γιατί που έκανε κάποια προβληματάκια.Τους κατεβάζω τώρα.Είναι η καλύτερη λύση πιστεύω.
Όσο για Lakers νταξ, όσο καλός και να είναι ο Kobe, δεν μπορεί να κάνει και τα πάντα.Τέσπα ας ελπίζουμε στο καλύτερο και να δούμε πάλι lakers στους τελικούς!

Now playing: Anathema - Restless Oblivion
via FoxyTunes

Ε, απο αυτά που άκουσα, ο Kobe μάλλον έφταιγε περισσότερο γιατί το παραέκανε με τις προσπάθειες και τον εγωισμό του. Και τι να λέμε τώρα, η ομάδα του πρέπει να έχει απο τα καλύτερα ρόστερ στο πρωτάθλημα. Τεσπά, έχει δρόμο η σειρά και η ομάδα σίγουρα μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Έχασε και η Βοστώνη by the way :stuck_out_tongue:

1-1 Πυραμιδα…Τα καταφερατε… :stuck_out_tongue:

Αυτό ξαναποσταρέ το όταν θα έχει γίνει το 4-1 με το καλό και τα ξαναλέμε :stuck_out_tongue: Δστηχώς κέρδισε και η Βοστώνη βέβαια…για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια…

2-2…And the series keep going…

Απεκλεισαν τους Celtics οι Magic ε.

Και οι Lakers το Hiouston :smiley: Έτσι έχουμε

Cleveland - Orlando
L.A. - Denver

για να δούμε…αν δώ πάντως το Denver να κερδίζει τίτλο, θα ξενερώσω απίστευτα

για να δούμε…αν δώ πάντως το Denver να κερδίζει τίτλο, θα ξενερώσω απίστευτα[/QUOTE]

Γιατι ρε;Δεν ξερω αν τους εχεις δει αλλα παιζουν ωραιο,γρηγορο μπασκετ,προσφερουν θεαμα και εχουν παιχτουρες:Anthony και Billups.Mπορουν να κανουν μια νικη στο L.A.

Γιατι ρε;Δεν ξερω αν τους εχεις δει αλλα παιζουν ωραιο,γρηγορο μπασκετ,προσφερουν θεαμα και εχουν παιχτουρες:Anthony και Billups.Mπορουν να κανουν μια νικη στο L.A.[/QUOTE

Γιατί όχι το Denver έχει καλή ομάδα και παίζει φανταστικό μπάσκετ, από τα λίγα που έχω δει:!: