Nba

Δεν τα ξέρεις καλά 5 θέσεις μόνο ο Λεμπρόν και μάλιστα τέλεια σε άμυνα και επίθεση.

Χαζομάρες λέει ο Μαγουλάς, μυρωδιάς είναι και ούτε βλέπει ματσάκια.
Από εμένα όμως μόνο facts θα διαβάζετε :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω γιατι απαντατε στο τρολλ τοσες σελιδες τωρα, αλλα αυτο το αποπανω με εκανε να γελασω παρα πολυ :sweat_smile::joy:

Ισως το αγαπημενο μου “επιχειρημα” απο οσους αποθεωνουν τον υπερεκτιμημενο. Η αποθεωση του ball hogging πλεον παρουσιαζεται ως κατι αξιοθαυμαστο, εκει κατεντησε το αθλημα ο αχωνευτος :joy:

Δε σε παρεξηγώ γιατί πονάς και φταίει ο Βασιλιάς.

Να σαι σιγουρος οτι εχω πολυ σημαντικοτερα προβληματα στη ζωη μου απο το να ποναω για καποιο αθλητικο συμβαν. Ο Βασιλιας του κωλου ως τωρα μας εχει προσφερει πολυ περισσοτερο γελιο παρα οτιδηποτε αλλο. Συνεχισε το τρολλαρισμα, καλα το πας, προσφερεις κι εσυ ακριβως το ιδιο, και μας δινεις και βασιμα επιχειρηματα για να απανταμε οταν λεει καποιος οτι δεν ειναι υπερεκτιμημενος ο καραγκιοζακος.

Απίστευτο κόμπλεξ :joy: :joy: :joy:
Έχετε χοντρό πρόβλημα εσείς οι αντιλεμπρονικοί.
Εχει και το θρασος να αποκαλει καποιον αλλον τρολ ενας που αποκαλει Βασιλια του κωλου και καραγκιοζακο εναν απο τους καλυτερους 5(κοινα αποδεκτο νουμερο) παικτες στην ιστορια του ΝΒΑ :grin:
Τη στιγμη που εγω γραφω μονο facts :sunglasses:

Κανενα κομπλεξ, κανενα θρασος. Φυσικα και σε αποκαλω τρολλ, γιατι εισαι. Μονο facts γραφω. Δεν ημουν αντιλεμπρονικος μεχρι το 2010. Απο εκει και μετα ειναι αμετρητες φορες που μας εχει αποδειξει με τις πραξεις του, τις δηλωσεις του, τις κινησεις του εντος και εκτος γηπεδου, οτι μιλαμε για τον πιο κομπλεξικο αθλητη που εχει περασει ποτε.

Τον ρωτουσαν τι συνεβη στο ματς που ξεφτιλιστηκε, κι αυτος κοιτουσε με αδειο βλεμμα τον τοιχο και επαναλαμβανε οτι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο, λες και ειχε παθει ανευρυσμα. Οπως ειπα, συνεχισε να μας προσφερεις γελιο και εσυ, και αυτος. Εχει ΑΚΟΜΑ πλακα.

Τον λεω βασιλια του κωλου γιατι ως τωρα ειναι απογοητευτικα αυτα που εχει κανει με βαση αυτα που υποσχεθηκε και αυτα που ελεγαν κατι τυποι σαν κι εσενα οτι θα καταφερει. Και τον λεω καραγκιοζη γιατι αντικειμενικα, δεν υπαρχει μεγαλυτερος καραγκιοζης στο ΝΒΑ.

Κομπλεξικές ανοησίες γράφεις αλλά συνέχισε να βγάζεις αφρούς απ’το στόμα για τον GOAT.
Εγώ απολαμβάνω το μπασκετάκι και κυρίως…τους αφρούς :joy:

Έχεις βάλει τόσαα “αν” στα “επιχειρήματά” σου, που οριακά αξίζει τον κόπο η κουβέντα.

ror το να λες ομαδα αχρηστη τους νικς ειδικα εκεινης της εποχης ειναι ανεπιτρεπτο. μιλαμε για μια ομαδα που ζουσε το μπασκετ οπως το επαιζε φυσικα. και ηταν συνεπης για πολλες χρονιες σερι. καλος ο λεμπρον αρκετα καλος μαλιστα, αλλα οχι τοσο οσο ο μαικλ (του οποιου επισης δεν ημουν μεγαλος φαν, αλλα αυτα που εβλεπα να κανει με εκαναν να θελω να παιζω πιο πολυ μπασκετ με τους φιλους μου) οπως και ναχει. δεν ειναι καν νο2 .
το σηριαλ με την μεταγραφη του που κατεληξε στους χιτ ηταν απλα μια φαρσα. ολο το καλοκαιρι να αποφασισει, ε τελικα αποφασισε να παει με τον γουειντ… μωρε καλα του εκανε ο Ντιρκαρος. μιλαμε για γλεντι… :smiley:

Kανενας αφρος, απλα ρεαλισμος.

Επιτέλους κι ένα σοβαρό επιχείρημα που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αφού το λέει αντικειμενικά ρε :yum:!

You know it’s true.

όπως είπε και κάποιος σοφός κάποτε:

[quote=“QuintomScenario, post:5275, topic:2853”]

You know it’s true

[/quote]

Diladi me ti logiki sou enas terastios paiktis de mporei na einai karagkiozis? :confused:

Λίγα ποστ πιο πάνω λες τον Λεμπρόν υπερεκτιμημένο. Μπορείς να έχεις όσο αιρετική άποψη θες, αλλά όταν 29 GM θα έπεφταν στα γόνατα για να τον έχουν τον Λεμπρόν στην ομάδα τους, θα πρέπει να μας πεις κάτι παραπάνω ως προς το γιατί είναι υπερεκτιμημένος. Όσο κι αν αντιπαθείς τον Λεμπρόν και τον Κριστιάνο, δεν μπορείς να τους πεις υπερεκτιμημένους -ενώ όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το θέμα έχουν άλλη άποψη- και να μην μας δώσεις έστω ένα επιχείρημα. Έστω ένα επιχείρημα. Και ποια είναι η πραγματική αξία του υπερεκτιμημένου Λεμπρόν; Ισάξιος ποιανού; Ντουράντ; Westbrook; Green; Wall; World Peace;

Curry :yum:

Κοιταξε, δεν φταιω εγω αν ο κοσμος δεν θελει να καταλαβει την εννοια της λεξης “υπερεκτιμημενος” . Υπερεκτιμημενος σημαινει οτι λαμβανει μεγαλυτερη αναγνωριση απο οση του αξιζει. Ακομα κι αν ειναι ο καλυτερος παικτης της λιγκας αυτη τη χρονικη στιγμη (που δεν το πιστευω), αυτος αναφερεται απο κατι τυπους σαν τον αποπανω ως ο καλυτερος ολων των εποχων με 3 πρωταθληματα (και 3 ηττες σε τελικους εκ των οποιων η μια ξεφτιλα). Πανω απο ιερα τερατα του μπασκετ. Εσυ δηλαδη διαφωνεις οτι οποιος λεει πως ο Λεμπρον ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων ή στο τοπ 2 μαζι με Τζορνταν, τοτε υπερεκτιμαει την αξια του Λεμπρον? Ή εισαι κι εσυ απο αυτους?

ΥΓ. Για σχεδον ολους οσους ανεφερες θα επεφταν στα ποδια τους να τους εχουν 29 GM στη λιγκα.